iPon Cikkek

Asus Strix Wireless - vezeték nélküli bagoly

Dátum | 2016. 09. 02.
Szerző | Morte
Csoport | FŐ EGYSÉG

Korábbi tesztünkben már közelebbről megismerkedtünk a játékosok igényeihez igazított RoG Strix termékcsaládba tartozó négy headsettel: az alapfunkciókkal ellátott 2.0-val, a külső hangkártyás Pro-val, a digitális hangfeldolgozású, Dolby Surround DSP-vel, és a 10 hangsugárzóval felszerelt, valódi Surround hangzást biztosító 7.1-gyel. Most a család legújabb tagját, a vezeték nélküli Strix Wirelesst vizsgáltuk, amely vezetékes és vezeték nélküli üzemmódban is képes működni. A headset PC, Mac és PS4 kompatibilis, és a sokféle csatlakoztatási lehetőségnek köszönhetően mobil eszközökkel, illetve a legtöbb konzollal is használható. A vezeték nélküli üzemmódot PC-n, Mac-en és PS4-en is tudja. Kezeli a virtuális 7.1 Surroundot, és 2,4GHz-es vezeték nélküli kapcsolatnak és a dual antennás megoldásnak köszönhetően lagmentesen és kényelmesen élvezhetjük vele a zenehallgatást, vagy a játékot. A headset 900 mAh-s akkumulátorával egy töltéssel kb. 10 órát bír ki. A Strix termékcsalád az éles látású és hallású bagolyról kapta a nevét, a headseteknél a névhez illően alakították ki a különleges dizájnt is: a fülkagylókat behajtva két nagy narancsszínű bagolyszem néz vissza ránk. A headset mutatós csomagolásban érkezett, amelynek egy része átlátszó, így az egyik bagolyszem látványosan kikukucskált a dobozból. A nagy méretű, szögletes kialakítású fülkagylók nem véletlenül ekkorák: a füleseknél szokatlanul nagy, 60 mm-es neodímium hangsugárzókat rejtenek, amelyek nemcsak a basszusok kedvért ilyen méretesek, hanem a játékoknál különösen fontos hangpozicionálást is segítik. A fülkagylók függőleges tengely mentén 90 fokban beforgathatók, így bagoly szemeket formáznak. A headset ebben a formájában teljesen lapos, ami megkönnyíti a szállítását. A fülkagylók vízszintes tengely mentén is képesek kisebb mértékben elforogni, ami a kényelmet szolgálja, akárcsak a kellemesen puha párnázat, amelyet finom tapintású műbőr borít. A hatalmas fülkagylók kényelmesek, nem nyomják fülünket, a legtöbb hallószerv ugyanis teljesen képes a párnák között eltűnni. Mivel a párnák nagy felületen érintkeznek a fejünkkel a fül körüli részen, arra számítanunk kell, hogy melegben, vagy ha nagyon sokáig használjuk a headsetet kissé melegünk lesz benne.
A headset nagy, erős külső műanyag kerettel rendelkezik, amelynek mérete nem állítható. Belső felén műbőr borítású, párnázott fejpánt található, oldalán narancsszínű díszvarrással, tetején fekete Strix felirattal. A fejpánt sínen csúszva tudja változtatni méretét. Ez a kialakítás nagy- és közepes fejmérethez ideális, kisebb fejűeknél már kis mértékben csúszkálhat a headset, mivel a pánt viszonylag laza, és önmagában nem képes teljesen megtartani a készülék súlyát. A fejpánt másik hátránya, hogyha előre, vagy hátra billentjük a fejünket, akkor halk, nyikorgó hangot ad. Hangosabb zenénél, vagy játék közben szerencsére ez nem hallható, és ha csend van, akkor sem zavaró mértékben. Ez a kisebb dizájn hiba a többi Strix fülesre is jellemző, pár hét használat után azonban a pánt bejáratódik, és a hang teljesen megszűnik. Nagy fejmérettel rendelkezőknél, akiknél a fejpánt nem mozog annyit, már alapban sem fog jelentkezni ez a probléma. A Strix headsetek közül a Wirelessnél, érthető módon, energiatakarékossági okokból a fülkagylókat díszítő szemek nem világítanak. A bal oldali fülkagyló külső részén négy gomb található, melyekkel a hangerőt szabályozhatjuk, ki-be kapcsolhatjuk a mikrofont illetve az egész headsetet. A mikrofon kapcsolóján külön kis perem található, mely ujjainkat segíti a tájékozódásban, tőle balra van a hangerő fel, jobbra pedig a le. A hangerőszabályzó gombok használata eleinte nem annyira kényelmes, mint egy tekerőé, nem adja annyira magát, de kis gyakorlással mestereivé válhatunk. A gombok szerencsére elég nagyok ahhoz, hogy vakon se keverjük össze őket, így nem kell attól tartanunk, hogy véletlenül megnyomjuk a kikapcsoló gombot. Véletlenül egyébként sem fogjuk megnyomni a gombokat, mert aktiválásukhoz határozott mozdulat szükséges. Ha a fejünkön van a headset, a gombok kattanása kissé hangos, ami zenehallgatás közben a hangerő állításakor nem igazán kívánatos. A fülkagyló alsó részén három csatlakozó is található, egy a mikrofonnak, egy mikro-USB a töltőkábelnek és egy mini jack. A tartozékokat a kézikönyvvel együtt külön fekete papírdobozba csomagolták. A dobozban található a hajlítható szárú, lecsatolható mikrofon, a 2,4 GHZ-es USB-adapter, egy USB - mikro USB-kábel a headset töltéséhez, egy 152 cm hosszú, négypólusú kábel mindkét oldalán 3,5 mm-es jack végződéssel, és 3,5 mm-es hang/mikrofon elosztó adapter.
PS4-gyel rendkívül egyszerű használatba venni a készüléket, elég, ha a vevőegységet bedugjuk egy szabad USB-be és bekapcsoljuk a headsetet. Vezetékes módban is használhatjuk, ebben az esetben a konzolnál megszokott módon a kontrollerbe kell dugnunk a kábelt. Vezetékes módban azonban hangerőszabályzó és mikrofon némító gombok nem működnek. Mobil eszközökkel csak vezetékes módban működik a headset, a rajta lévő gombokat ebben az esetben sem tudjuk használni. A telepítés PC-n úgy történik, hogy először az USB-s egységet csatlakoztatjuk gépünkhöz. Miután a Windows telepítette az általa talált meghajtót, párosítanunk kell az adaptert a headsettel. Ehhez először az USB-s egységen található gombot kell lenyomva tartanunk, míg az azon található narancsszínű LED gyors ütemben villogni nem kezd. Előfordulhat, hogy ez a művelet extra hajlékonyságot és tornamutatványokat igényel, attól függően, hogy hol és hogyan helyezkedik az USB-port, ahová az egységet dugtuk. Nálam a gép a padló közelében van, az előlapi USB-be dugva a LED a lefelé nézett, ezért miközben egyik kezemmel a gombot nyomtam, a másikat alatta tartottam, hogy lássam a tenyeremről visszaverődő fényt. Utólag már tudom, hogy jobban jártam volna, ha tükröt teszek alá a földre, mivel a művelet eltarthat egy darabig. Ha a LED belekezdett a gyors villogásba, elengedhetjük a gombot és kiegyengethetjük derekunkat (ez utóbbi opcionális). Ezután a headseten lévő bekapcsoló gombot kell lenyomva tartanunk addig, amíg az villogni nem kezd. A párosítás sikeres megtörténtét az jelzi, ha az USB egységen lévő LED és a headset bekapcsoló gombja is folyamatosan világít.
Ezután már minden működőképes lesz, két dolgot azonban még fontos tudnunk. Az egyik, hogy mindenképp tegyük fel a hibajavításokat tartalmazó firmware frissítést. A másik, hogy telepítsük a Sonix Studio nevű programot, amelynek segítségével saját igényeinknek megfelelően állíthatunk és kalibrálhatunk be mindent. A szoftvereket a gyártó honlapjáról tölthetjük le. A készülék úgy is tökéletesen működött, ha külső (billentyűzeten, monitoron található) USB-hubba csatlakoztattuk az adaptert. A firmware frissítést azonban csak akkor futott le sikeresen, ha közvetlenül a gépben lévő USB-csatlakozót használtunk (hátlapi, előlapi egyaránt megfelelő). A firmware frissítés a telepítéshez hasonlóan két lépésben történik: külön kell update-elnünk az USB-s egységet és külön a headsetet. Először az USB-s egységet frissítjük a letölthető programmal, és ha az jelzi, hogy sikerült, akkor eltávolítjuk. Ezután a headsetet kell csatlakoztassuk a géphez USB kábellel. Sajnos az alapban hozzá adott kábel csak töltésre alkalmas, ezért a frissítéshez be kell szereznünk egy külön USB - mikro USB kábelt. Ha befejeződött az update, kihúzzuk a headsetet, újra csatlakoztatjuk az USB-s egységet, és párosítjuk a kettőt, ahogyan azt telepítéskor tettük. Ezután végre átadhatjuk magunkat a jól megérdemelt élvezeteknek, amelyekből nem lesz hiány, a Strix Wirelessnek ugyanis fantasztikus a hangja PC-n és PS4-en is. A játékosoknak készült headseteknél általában túlerőltetik a basszusok kiemelését, itt azonban a hatalmas, 60 mm-es hangsugárzóknak hála mindenféle mesterséges trükk nélkül is gyönyörűen, dinamikusan szólnak, anélkül, hogy ez a hangzás többi részének a rovására menne. Ez az erőteljes, de nem mindent elnyomó mély hangzás, a szintén erős középtartománnyal párosítva kellemesen dübörgő, doromboló hangot kölcsönöz a fülesnek, úgy, hogy közben a magasak is érvényesülni tudnak. A hangok tisztán szólnak, gyönyörűen kivehető minden kis részlet még akkor is, ha a játék, vagy mozizás közben kaotikussá kezdenek válni a dolgok, és elszabadul a pokol. A legtöbb olyan fejhallgató, vagy headset, amely kifejezetten játékosoknak készült általában nem annyira jó zenehallgatásra, a Strix Wirelessnek azonban nincsenek gondjai a zenével sem, minden műfaj gyönyörűen szól vele. A nagy fülkagylóknak hála a hangok tág teret kapnak, és élethű hangzást tudnak biztosítani. Mivel ez a méret közel áll az emberi fülhöz (az átlagos női fül 59 mm-es, a férfi pedig 64 mm-es) a hangok pozicionálása is pontosabb tud lenni, és a külső fül azon a részei is részt tudnak venni a hangzás kialakításában, amelyeknek a kisebb headseteknél már nem jut akkora szerep.
A készülékhez járó Sonic Studio nevű szoftver segítségével tovább finomíthatjuk az élményt. A program egyszerű, de a szokásos alapbeállítások (headset, ill. mikrofon hangereje stb.) mellet a segítségével bekalibrálhatjuk a Virtual Surround 7.1-et, finomhangolhatjuk a mikrofon zajszűrését, válogathatunk az előre elkészített profilok között, és mi magunk is eljátszhatunk az equalizerrel. Az előre elkészített profilok a következők: zene, kommunikáció, játék, verseny, Asus Orion, Asus Vulcan Pro, semleges, FPS, RPG és film. Ezeket szabadon módosíthatjuk, létrehozhatunk saját profilokat is, és lehetőségünk van ezeket importálni ill. exportálni (a szoftver nsx2 kiterjesztésű fájlokat használ). Egy profilba nemcsak az EQ értékei tartoznak bele, hanem minden más is: a Virtual Surround, az effektek, rásegítések és a mikrofon beállítások is. Nézzük meg részletesen, mik ezek, és mennyire találtuk őket hasznosnak!
Az Equalizer jelenlétének nagyon örültünk. Segítségével mindenki finomhangolhatja és saját füléhez, illetve ízléséhez igazíthatja a hangzást. Az előre beállított profilokról úgy gondoljuk, hogy nem igazán hasznosak, mert erős túlzásokat tartalmaznak, de kiindulópontnak jól jöhetnek saját beállításaink összeállításához. Bass Boost: basszusok kiemelése 0-12 dB-ig. Úgy éreztük, alapvetően nincs rá szükség, a headset basszusokban már alapban erős, de bizonyos helyzetekben hasznát vehetjük (az adott zeneszámtól, játéktól függ, mikor). Voice Clarity: énekhangok kiemelése 0-100%-ig. Ha úgy érezzük, hogy az énekes hangja a háttérbe szorul, ezzel a beállítással segíthetünk rajta. Főként a magasabb hangú énekesek esetében találtuk hasznosnak. Virtual Surround: itt tesztelhetjük le és élesíthetjük be a 7.1-es virtuális surroundot. Háromféle beállítás közül választhatunk: kiegyensúlyozott, előre tolt, illetve hátrafelé tolt. A kis képeken lévő hangfalakat végigkattintgatva egy kellemes nő hang elmondja nekünk, hogy melyik virtuális hangfalat halljuk éppen, a lejátszó gombra kattintva pedig a nem annyira kellemes (talán helikopter akart lenni, de nem jött össze neki) teszthangot, amely körbejár. A rendszer legnagyobb hiányossága, hogy nincs rá lehetőség, hogy a saját fülünkhöz kalibráljuk. A Virtuális Surroundot bekapcsolva játék közben nagyobb tere lett a hangoknak, ami némiképp segített abban, hogy belőjük, merre is helyezkednek el a térben, de általánosságban véve nem éreztük, hogy nagyon szükségünk lenne rá. A Strix Wireless a headsetre jellemző, hogy már alapban nagyon szépen elkülöníti a különböző hangokat, és pozicionálásban is kiemelkedően jó. (Aki valódi Surroundot szeretne, annak a Strix 7.1-es headsetet tudjuk jánlani). Compressor: kompresszor effekt. Alapvető effekt, amelyet a hangmérnökök, zenészek jól ismernek. A hang dinamikáját szabályozhatjuk vele, 0-100%-ig állítható, más paraméterei itt sajnos nincsenek (de ne legyünk telhetetlenek). Reverb: itt válogathatunk a különböző visszhang effektek között. Van itt fürdőszoba, színház, templom, stúdió, stadion, szabad tér. Általában ez az az extra, amit mindenki boldogan kipróbál, aztán kikapcsolva hagy. Mi is így tettünk. Noise Gate: szűrő, melynek segítségével kiszedhetjük a háttérzajt a szavak és mondatok közötti szünetekből. -60 dB-től -10 Db-ig állítható. Úgy tapasztaltuk, hogy -60 és -35 dB között működött jól, bármilyen más értékre állítva már magát a beszédhangot is kiszűrte. Perfect Voice: általános zajszűrő a mikrofonhoz. 1-100% között állítható, de csak egész magas értékekre állítva volt érezhető hatása, de így sem szűrte ki teljesen a háttérzajokat.
A mikrofon tisztán, érthetően és torzításmentesen vitte át az emberi hangot, amely kellemes, meleg hangszínnel szólt. A szűrők nélkül a hangosabb háttérzajok behallatszottak, de nem voltak zavaróak. A szűrőkkel a háttérzajok jelentősen csökkenthetőek, közülük a Noise Gate bizonyult hasznosnak, de a beállításaival csínján kell bánnunk, hogy ne lőjünk túl a célon. A headsetnek kitűnő a passzív zajszűrése, a nagy puha fülpárnák nem engedik be a külső hangokat, így alig, vagy egyáltalán nem hallottuk, amikor szóltak hozzánk. Környezetünket mi sem fogjuk zavarni, mert még a legnagyobb hangerőnél sem szűrődik ki semmi a headsetből, ha a fejünkön van.
A wireless kapcsolat kitűnően teljesített. A hatótávolság légvonalban valóban elérte az adatoknál megadott 15 métert, ha nem volt semmilyen akadály a headset és az USB-s egység között. Kisebb távolságokról több belső elválasztófalon és akadályon keresztül is hibátlan volt a vétel akkor is, ha közben folyamatosan mozogtunk. Az egyik teszt során pl. a PC és a headset között kb. 5-6 méter távolság, két belső téglafal és két szekrénysor is volt, és a hang meg se döccent. A másiknál kimentünk a házból, így fél méternyi vastag téglafal választotta el egymástól őket, de itt sem jelentett gondot, ha 5-6 méterre eltávolodtunk a háztól és sétálgattunk. A földszint és az emelet közötti vastag vasbeton réteg az útjába eső belső falakkal együtt már képes volt egy-egy pillanatra megakasztani a vételt, miközben felmentünk a lépcsőn, de ahogy bementünk abba a helyiségbe, amely közvetlenül a PC-s szoba felett helyezkedik el, újra minden zökkenőmentesen működött, és sétálgatni is szabadon tudtunk zenehallgatás közben. A készülék egy feltöltéssel kb. 10 órán keresztül használható. Ha merülni kezd az akksi, azt a headset hangjelzéssel adja tudtunkra, és a bekapcsoló gomb lilán villog. (A firmware frissítést feltétlenül tegyétek fel, az ugyanis többek között a hangjelzéssel kapcsolatos hibát javítja). Ez a 10+ óra, bár kevésnek tűnhet, a legtöbbünknek bőven elég, csak használat után nem szabad elfelejtenünk berakni tölteni a készüléket. Összességében nagyon elégedettek voltunk a headsettel, hozta a Strix fülesekre jellemző kiváló hangminőséget, ami nemcsak a játékokat, de a zenehallgatást és mozizást is felejthetetlen élménnyé tudja tenni. A mikrofon teljesítményére sem lehetett panaszunk. A headset wireless módban is jól teljesített PC-n, PS4-en és mobilon is, még a vasbetont is legyőzte. Elégedettek voltunk a szoftverrel is, különösképp az equalizer jelenlétével, és a profilok létrehozásának lehetőségével. Egyetlen bánatunk a szoftverrel kapcsolatban, hogy vezetékes módban nem működik. Aki sokoldalú headsetet szeretne, vagy a vezeték nélküli használat által nyújtott szabadságot szeretné élvezni, annak mindenképp ajánlani tudjuk a Strix Wirelesst, de hozzátennénk, hogy főleg a nagyobb, ill. közepes fejmérettel rendelkezők fogják igazán kényelmesnek találni.
Specifikáció: Tömeg: 350 g Kábel hossz: 1,5 mm Mikrofon: levehető, 3,5 mm-es jack csatlakozással Fejhallgató: Hangsugárzók átmérője: 60 mm Hangsugárzók anyaga: neodímium mágnes Impedancia: 32 Ohm Frekvenciatartomány: 20 ~ 20000 Hz Érzékenység: 98 dB Mikrofon: Karakterisztika: egyirányú Frekvenciatartomány: 50 ~ 16000 Hz Érzékenység: -40 +/- 3dB Hasznos hivatkozások Hivatalos weblap: ASUS termékoldal Vásárlás: iPon webshop
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

21. Asagrim
2016.09.02. 11:07
Kipróbálnám milyen a zenei hangzása egy Beyerdynamic Custom One Pro Plus-hoz képest. Azt vettem mindenes fülesnek, de a kábel nagyon zavar, bluetooth adapterrel meg nincs meg az 5 méter hatótáv se (meg a hangszín is változik vele, ha a hangminőség érezhetően nem is).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. NexDaywalk...
2016.09.02. 15:47
Na nekem már egy beüzemelve, tökéletes a hangzás,hallok mindent a Rainbow Six Siege-ben,főleg a bombás szuszogását ! Nagyon kényelmes, azonnal felismeri a gép és működik rendesen, a súlya is pont jó,minőségi anyagok, nagyon kellett már egy ilyen termék, lehetett volna olcsóbb,de így utólag bőven megérte !
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. Asagrim
2016.09.02. 16:04
Kötve hiszem, hogy az szólna rosszabbul, mert az direkt zenéhez való, amellett hogy drágább is, és csak másodlagos funkciója a headset, de engem idegesít a kábel egy vezetéknélküli Sony RF855R után (a Beyerdynamic után meg a Sony hangminősége ).

De mindegy is, mert eleve többre számítottam ennyi pénzért, szóval ennél gyengébb hangminőség nem kell, inkább egy ennek megfelelő (vagy nagyon hasonló) vezetéknélküli, ezért keltette fel a figyelmemet ez a Strix Wireless, mert mindenki azt mondja, hogy jól szól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. errorcode0...
2016.09.03. 18:15
42-ért már fejhallgatót veszek és nem egy ilyen paraszvakítós hibrid wless-t.
Értem én hogy narancsfekete ázusz meg gémer wlhp, de akkor is...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. Marcsiii30 error...
2016.09.04. 01:59
Egyet értek. Nem rajongok a vezeték nélküli cuccokért.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Asagrim Marcs...
2016.09.04. 18:01
Akkor minek szólsz hozzá egy vezeték nélküli termékről szóló cikkhez? Agyrém...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. NexDaywalk... error...
2016.09.04. 19:10
Örülök,hogy ilyen értelmesen szóltál hozzá, biztos próbáltad....Remélem kielégültél mára és ülsz otthon a gép előtt,hogy jujj, de megmondtam megint, raj vagyok. Szánalmas....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Asagrim NexDa...
2016.09.05. 01:34
Az.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Nojbee
2016.09.05. 09:05
Én is ezen a fejhallgatón gondolkodom. Bár a narancssárgát nem értem. Ha már rog, akkor lehetne piros, vagy rgb, hogy saját ízlésre állíthassam.

Egy Tiamat 7.1 + Xonar Phoebus kombóhoz képest, hogy szól? Van valakinek összehasonlítási alapja hozzá?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Asagrim Nojbe...
2016.09.05. 09:36
A Strix termékvonal színvilágát adja, a sima ROG piros.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Frostfire
2016.09.05. 11:17
befejezhetnék már a bagolykodást
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. EVL2
2016.09.05. 14:39
Azért ezt is meghallgatnám [LINK] Mert árban hatalmas a különbség és optikailag nekem sokkal szebb mint a baglyolás. Csak sajnos a fekete variánst most nem lehet kapni.

Nem lepne meg ha szólna úgy vagy jobban mint a huhogós.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. NexDaywalk...
2016.09.06. 17:04
Van itt egy magyar unboxing:[LINK]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. errorcode0... NexDa...
2016.09.06. 17:23
Jujj!
Mi a baj morci? Nem csaptad ki a héten?
Mielőtt hozzászólnál te is, kicsit elgondolkodhatnál a vezeték nélküli adatátvitel hiányosságairól...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. NexDaywalk...
2016.09.07. 22:12
Jól van, szerencsére megalázod saját magad, nem nekem kell...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. BVEKT0R error...
2016.09.07. 23:03
Milyen hiányosságokra gondolsz? A kábelre... ? 2016 van emberek egy dual band wifi sávszélessége csak legyen már elég egy headsetnek. Ezek már rég nem az old-school IR wirelessek.
Persze nem szól úgy mint egy Beyerdynamic. Ezt lehet arra fogni, hogy az ~25%al drágább de szerintem inkább mert az egy stúdió fejhallgató és nem egy kicseszett gaming headset...
Nex Daywalkernek teljesen igaza van. Ha erre is ilyen értelmeset tudsz válaszolni csak tessék, én elolvastam a cikket, többet nem fogom nyitogatni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Asagrim BVEKT...
2016.09.07. 23:22
http://europe.beyerdynamic.com/shop/custom-one-pro-plus-black.html

Itt sehol nem szerepel a stúdió szó egyszer sem a leírásban. A dobozában viszont van mikrofonos kábel is, szóval nem almát akarok körtéhez hasonlítani, mindkettő headset, a Strix Wireless inkább, ráadásul kábele sincs, ezért keltette fel az érdeklődésemet..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. xcomman Asagr...
2016.09.20. 14:42
Sztem hifi fülest akart mondani, de a lényegen nem változtat Ha számít a hangminőség akkor ezt a Asus Strix felejtsd el. Egy ideig szenvedtem ezen a dolgon, de végül úgy döntöttem, hogy jobb lesz, ha két fülest rakok a gép mellé... Egyiket arra az esetre, ha beszélnem kellene a másikat meg zenére és egyéb játékokra. Igaz, engem nem zavar a kábel
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Asagrim xcomm...
2016.09.20. 15:57
Igen, nálam is kettő van. Csak már akkora a hype a térhangzás körül, hogy ha valóban annyira fúdejó játékhoz, meg jó a zenei hangminősége, ráadásul süröghetnék vele a ház körül is, akkor kiválthatná mindkettőt.

Mindegy, zsákbamacskát ennyiért nem veszek, majd levadászok egy tulajt a környéken!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. xcomman Asagr...
2016.09.20. 22:53
Haver is állandóan ezt mondta, szóval érthető a kíváncsiság Aztán vett egy sennheiser game one-t egy ilyen 7.1-es füles után ami szintén nem volt olcsó darab a sennheiserhez képest és az első mondata az volt amikor kipróbálta, hogy ez qrva jól szól Rögtön nem is érdekelte a 7.1, pedig a game one sincs sehol egy rendes hifi füleshez képest. Kipróbálod aztán majd meglátod. Esetleg rá lehetne nézni egy drágább Turtle Beach fülesre amiben van 7.1 már, ha van ilyen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Sandli
2017.08.07. 12:09
nagyszerűen bírja az aksija meg minden fasza rajta! de valaki árulja már el h mennyit kell tölteni vagy h h jelzi a maxon van mert folyamat csak kéken világít!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!