iPon Cikkek

Destiny videoteszt

Dátum | 2014. 09. 19.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Ha még nem vettétek volna észre, teljesen megújult az iPon Youtube-csatornája. Ennek örömére egy új videoteszttel is jelentkezünk, melynek alanya nem is lehetett volna más, mint ez év egyik legjobban várt játéka, a Destiny - amiről egyébként már egy részletes írásos kritikát is olvashattatok az oldalon. Bízunk benne, hogy a videotesztben tudunk még mutatni olyat is, ami írásban nem jön át.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Cooley
2014.09.19. 15:27
Ha elfogadsz egy kis építő jellegű kritikát, inkább kulcsszavakat írj csak le, amiről eszedbe jut minden lényegi információ, és úgy mondd el a véleményed, mintha éppen hozzánk beszélnél, nem csak egy mikrofonba, mert kissé frusztráló, hogy ilyen robothangon, érzelmektől teljesen mentesen eldarálod az előre megírt szöveget, ami amúgy leírva lehet, hogy tök jó, de felolvasva borzalmasan hangzik.

A játékkal kapcsolatban meg annyit, hogy hatalmas csalódás számomra, de hazudnék, ha azt mondanám, hogy meglepett. Sorra csalódnom kell az online játékokban (pl. SWTOR, ESO).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Bucse
2014.09.19. 16:49
Lenne mit tanúlnotok az otherworldonline-os brigádtól videotesz téren.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Bzsolt
2014.09.19. 23:56
A videoteszteken még csiszolni kell, jó próbálkozás, de... még több próbálkozás kell. Vihetnétek bele egy kis AngryJoe-t

A játék amúgy meg egy az egyben MassEffect nyúlás. A bunge olyan szinten kiégett, hogy jóformán saját ötletük is alig van. Egy újabb túlhájpolt játék, amit azért egyszer érdemes végigtolni a grafika miatt. Várjuk a következő részt, hátha jobb lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Lazahunter Bucse
2014.09.22. 15:33
Ó jaj ... otherworld ... inkább ne akarjon senki sem arra a bagázsra hasonlítani, a játéktesztelés alja
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!