iPon Cikkek

EA év eleji megjelenések és információk

Dátum | 2011. 01. 16.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Legnagyobb örömünkre az utóbbi időben kezdenek elszaporodni a játékbemutatók és konferenciák Magyarországon is. Pénteken az Electornic Arts rukkolt elő egy ilyennel, bemutatva az idei év elején megjelenő játékait. Ezek kiadásuk sorrendjében a Dead Space 2, Bulletstorm, Fight Night Champion, Dragon Age 2, The Sims Medieval, Need for Speed Shift 2, Crysis 2 és a Dark Spore. Mivel a játékok megjelenése már igen közeli, így már nehéz róluk új információval előállni, de összeszedtünk minden érdekességet amit tudtunk, az utóbbi napokban sok minden derült ki, plusz jó lesz ez egy kis emlékeztetőnek is, hogy hiába van most pangás, közel a Kánaán.

Dead Space 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Megjelenés: január 28.

Bizonyára sokan várjátok már a horror TPS következő epizódját, melyet számtalan újítással dobtak fel egyjátékos módban és kiegészítették multiplayerrel is. Isaac Clarke nem lesz többé sztoikus néma hős, személyiséget kap, beszélget, megtudhatjuk mi jár a fejében. Mindehhez gyakran társulnak nyomasztó víziók, ahogy kedvenc mérnökünk az őrület határán táncol, ez ismerős lehet azoknak akik már túl vannak a demón. A helyszínváltás (bányászhajó –> hatalmas űrbéli metropolisz) szintén rengeteg lehetőséget rejt magában, de ezekről már írtunk korábbi híreinkben. Ami a játékbemutató során a legjobban tetszett nekünk az a fényekkel való játék. Az első rész után sokan mondták, hogy az első fél óra volt csak igazán félelmetes a játékban, hamar hozzá lehetett szokni utána, például a figyelmeztető hangok miatt. Itt a sötétség volt az, ami feldobta az adrenalin szintünket. Azért ne úgy képzeljétek el, mint a Doom 3-ban, annál kicsit másabb a helyzet. A fegyverünkkel világítunk, de amikor például tárat cserélünk sötétségbe (vagy legalábbis félhomályba) borul a világ… Ami pedig a multit illeti, az (legalábbis az egyik módja biztos) egy kicsit hajaz majd a Left 4 Dead-re.


Launch trailer


Bulletstorm (PC, PS3, Xbox 360)

Megjelenés: február 25.

„Ölj stílusosan!” A Bulletstorm célja nem az, hogy tökéletesen valósághű legyen, a hangsúly inkább az iszonyatosan pörgős játékmeneten és a féktelenségen van. A játék azt díjazza majd leginkább, ha minél őrültebb és kreatívabb módon gyűritek le ellenfeleiteket. Itt nem sokat számít egy „sima” headshot. Kombózgatnotok kell tehát, kihasználva a környezet és eszközeitek adta lehetőségeket. Hogy mindez a gyakorlatban mit takar? A lőfegyveretek mellé kaptok egy lasszószerű alkalmatosságot, mellyel magatokhoz ránthattok dolgokat, leggyakrabban ellenfeleket, hogy aztán alaposan megküldjétek őket ólommal, majd pedig útjukra bocsássátok őket acélbetétes bakancsotokkal. Ha ezen út vége egy kaktuszban végződik, az csak hab a tortán. Ami azt illeti, ezen kívül nagyon sok más kombó lehetőséget nem láttunk eddig, és a neten lévő gameplay videók se túl változatosak, de a legtöbb hasonló helyszínről van, úgyhogy bízunk benne, hogy a kaktuszok feldíszítésén túl lesznek más lehetőségeink is, mert az huszadjára már annyira nem vicces. A karaktereknek egyébként be nem áll a szájuk, úgyhogy lehet egy kis Duke Nukem utánérzésünk is. A játék fegyver/lőszerkezelése még ami említendő, ugyanis a lövöldözések közötti üresjáratokban a megfelelő helyeken az összegyűjtött pontokból (=pénz) fejleszthetjük majd flintáinkat és vásárolhatunk hozzájuk lőszert. Úgyhogy csak stílusosan, mert a több pont=több lőszer és erősebb fegyók.


Last Call trailer


Fight Night Champion (PS3, Xbox 360)

Megjelenés: március 4.

A Fight Night sorozat nálunk is nagy kedvenc, az utoljára megjelent negyedik rész 90 pont felett végzett, így nem kis elvárásaink vannak a folytatással szemben sem. Az eddigiek alapján azonban nem fogunk csalódni. A grafikát nem nagyon van hová csiszolni, már ez előtt is nagyon jó volt, ha mégis sikerül előre lépni, csak örülünk. A játék legjobb részének a Champion mód ígérkezik, amiben egy Andre Bishop bőrébe bújhatunk, ahogy felkűzdi magát a semmiből a csúcsra, de ennek ára van… Nézzétek meg a lenti videót ha még nem láttátok, érdemes.


Champion mode trailerEz nem minden persze, visszatér a Legacy mód is (a karrier mód), amiben saját karaktert indíthattok, fejleszthetitek, egyre erősebb ellenfeleket hívhattok ki, miközben ha már van némi nevetek és pénzetek, akkor sorra nyithatjátok a konditermeket is pl. Boxrajongók nagyon figyeljenek március elején, ez valószínűleg ütni fog!

Dragon Age 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Megjelenés: március 11.

A legfontosabb újdonság a játékkal kapcsolatban, az a Black Emporium bejelentése, ami már a hivatalos honlapra is felkerült. A Black Emporium gyakorlatilag ugyanaz, mint a Mass Effect 2 Cerberus Network-je, tehát ezen érkezhetnek majd kisebb-nagyobb tartalmak. A BioWare újabb előrendelési akciót hirdetett azok számára, akik lemaradtak a január 11-ig tartóról: az ajánlatban ezúttal más in-game extrák szerepelnek: egy kard és egy oroszlános pajzs. Amennyiben eredeti játékot vesztek (ehhez nem kell előrendelés), ami hozzáférést biztosít a Black Emporiumhoz, további 3 „extra” üti a markotokat: egy mabari harci kutya, Az átváltozás tükre és hozzáférés egy exkluzív mágia és ezermester (craft) bolthoz.

A Dragon Age 2 rengeteg mindenben eltér majd elődjétől, ezen változtatások közül sok lesz majd ami a keményvonalas RPG rajongóknak fájni fog, ám nem kizárt, hogy lesz egy olyan réteg is amit pedig pont ezzel nyer majd meg a játék. Kezdjünk először egy semlegesnek mondható szerkezeti átalakítással a sort. A Dragon Age 2 körülbelül 10 év eseményeit öleli fel, ez nagyságrendekkel eltér az Origins által lefedett időtől. A történet nem lineárisan vezetett lesz, több szempontból, több karakter interpretációjában ismerhetjük meg a sztorit, melyben hősünk egy mindennapi emberből „a bajnokká” növi ki magát. Ennek előnye, hogy láthatjuk tetteink hatását, a világ alakulását.

Bethany és Hawke
A kevésbé semleges „újítások” közül a legnagyobbak a beszélgető rendszer és a játékmenetbeli változtatásokat takarják. Itt azért raktuk idézőjelbe az újítások szót, mert tulajdonképpen egy másik saját játékukhoz kezdte közelíteni a BioWare a Dragon Age-et, ez pedig nem más, mint a Mass Effect, a dialógus rendszer például egy az egyben át lett emelve onnan. Hawke teljes szinkront kapott, amiért cserébe megszabták, hogy csak ember nőt vagy férfit indíthatunk. Ezzel nincs is gond, ez egy elfogadható kompromisszum. A Mass Effect dialógusrendszere viszont tökéletes egy AKCIÓ-RPG-hez, ám a DAO rajongókban egészen biztos, hogy vegyes érzelmeket kelt majd. Az Origins keményvonalas RPG-nek készült, bár az igazi szerepjátékosoknak egy idő után még a Nightmare fokozat is 98%-ban sétagalopp volt. Úgy tűnik a BioWare szerint a többségnek inkább a folyékony akcióra van igénye, viszont jó hír, hogy igyekeztek mindkét tábor igényeinek megfelelni, akinek kétségei vannak ezzel kapcsolatban várja meg tesztünket. Új dizájnt kapott a játék HUD-ja is, amit a korábbi gameplay videóban láthattatok véglegesnek tűnik, hogy a régi vagy az új a jobb, azt ki-ki döntse el maga, ízlés kérdése.

A gameplay bemutató alatt jobban megismerhettük Hawke kis családját is. Jó anyánk nem egy harcos termet, de öcsisajtunk (Carver) és a hugicánk (Bethany) annál inkább az. Bethany kiváló mágus és az eddig látottak alapján ő a legcsinosabb leányzó a játékban, de ugye, mint azt említettem, ő a húgunk…


Rise to Power trailer

Need for Speed Shift 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Megjelenés: március 24.

Az új Shift epizóddal az EA ismét azokhoz szól, akik egy kellemes átmenetet keresnek a szimulátor és arcade stílusok között. Szokás szerint számíthatunk rengeteg pályára és autóra, de ezek elvárható dolgok, az igazi érdekesség a bukósisak nézet, amikor úgy látjuk a dolgokat, mintha tényleg ott ülnénk az autóban. Mit jelent ez a gyakorlatban? Erős fékezéseknél előredőlést, komoly kanyaroknál egy kis kitekintést jobbra vagy balra és így tovább (a videóban látható pár jelenet). Kíváncsiak vagyunk, hogy hosszabb futamok alatt tényleg hozzáad-e majd az élményhez, de az ötletet mindenképpen értékeljük.

Természetesen a Shift megkapja a Hot Pursuitban debütáló Autolog rendszert is, úgyhogy a jó közösségi rész garantált. Talán még jobb hír, hogy a játék hivatalos FIA GT licenccel is rendelkezik, melynek hála ezeket a hivatalos versenyeket is tolhatjuk a fotelból.


Unleashed trailer

Crysis 2 (PC, PS3, Xbox 360)

Megjelenés: március 25.

A Crysis 2-t senkinek sem kell különösebben bemutatni. A prezentáció keretein belül az Xbox 360-as változatot láttunk mozgásban és el kell ismernünk, a játék gyönyörű rajta. Az új CryEngine-nel nagyot alkotott a Crytek, a látvány hibátlan, pedig egy multiplatform címről beszélünk. A Crysis multiplayer részét a Timesplitters széria alkotói készítik, egy nem kisebb mint 50 fős „alakulattal”, úgyhogy jó eséllyel ütős multit kapunk.

A Crysis 2 a szétbombázott New Yorkkal nem csak látványosnak, de hangulatosnak is ígérkezik. A játékélményt fokozza számos olyan elem, amit városi környezet hoz magával, a legfontosabb ezek közül talán a vertikális mozgástér. Ha jól körülnézünk rengeteg új utat találhatunk a romok között mászkálva (például megmászva egy épületet fölébe kerülhetünk ellenfeleinknek, kiváló rálátással a csatatérre).

A Crysis 2-nek két extra kiadása lesz, a ’Limited’ az olcsóbb, ebben lesz néhány plusz kiegészítő a játék multiplayer részéhez. Az igazán nagy rajongóknak (de azok közül is inkább a vastag pénztárcával rendelkezőknek) pedig ott lesz a Nano, melyben egy Nano suit mintás hátizsákot és egy szobrocskát is találtok majd…


Előrendelési extrák a multiplayer részhez

The Sims Medieval (PC, MAC)

Megjelenés: március 22.

Az élet annyi lehetőséget tartogat… „mi lenne ha ezt vagy azt másképp csináltam volna?”, virtuális hétköznapok, lehetőségek, család, munka, szórakozás… mi kellhet még? Mondjuk egy kis időutazás. Hogyan festene mindez a középkorba átültetve és némi sziruppal leöntve? Hát pontosan így. Lányok, ki szeretne hercegnő lenni és virtuális lovagi tornára küldeni egy tucatnyi ízlés szerint borotvált Lancelotot, hogy megküzdjön kegyeitekért? Vagy ha nincs ínyetekre az erőszak, akkor rózsával a szájában térden állva is adhat szerenádot. Építgethetitek birodalmatokat és kezetekbe vehetitek lakóinak életét… A játék ’Limited’ szériás változatában in-game extraként kaphattok plusz kétféle tróntermet és 2-2 jelmezt férfi és női karakterek részére.Darkspore (PC)

Megjelenés: március 29.

A Darkspore egészen más stílust képvisel mint a „light” verziója, vagyis az eredeti Spore játék. Ez egy Diablo szerű hack&slash. Annyiban hasonlít elődjére, hogy a kaszabolás közben összeszedett dns-ekből tetszés szerint variálhatjuk a játék hőseit, akikből egyszerre 3-at vihetünk magunkkal egy-egy misszióra (helyzettől függően váltogathatjuk őket). A játéknak 1 hónappal a megjelenés előtt lesz nyílt bétatesztje is, így ha nem vagytok biztosak a döntésetekben, vásárlás előtt kipróbálhatjátok. A játékot nézve nekünk egyetlen kérdés merült fel a fejünkben: Igaz, hogy a Spore nem jelent meg konzolra, de a Darkspore szinte ordít egy XBLA/PSN portért… miért nem kap?


Zrin bemutató (az egyik hős karakter)Ennyit az első negyedév EA-s megjelenéseiről. Az egyetlen játék, amiről nem írtunk külön, az a Mass Effect 2 PS3-as verziója. A tavalyi év egyik legjobb játéka már 1 éve kint van Xbox 360-ra és PC-re, amiért cserébe a PS3 verzió alatt már a harmadik rész motorja dobog és kapott egy igényesnek ígérkező előzetest, hogy átvezessen minket az első rész eseményein, képregényes stílusban. Kíváncsian várjuk ezt és a többi felsorolt játékot is, az EA elég erősen indít 2011-ben, de a többieknek sem szégyenkezhetnek, velük nemsokára még foglalkozunk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

30. Destructo
2011.01.16. 08:35
Esküszöm ha úgy jön ki megveszem mindd a 2őt eredetiben (Dead Space 2 ,Crysis 2 )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
29. Joachim21
2011.01.16. 09:18
Nagyon kellenek ezek a horror játékok!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
28. Maxcube
2011.01.16. 09:27
Egyértelmű hogy Crysis 2
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
27. Redtea
2011.01.16. 10:04
Crysis 2 , Dragon Age
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
26. funkyman
2011.01.16. 10:07
A Dead Space 2 és a Bulletstorm jónak igérkezik. A Crysis 2 sem hangzik rosszul. A Dragon age 2 vagy jó lesz vagy nem. A Darkspore szokványos hacknslash lesz, de majd meglátjuk. A Shift2-ben nem bízom, de hátha nem végeznek fércmunkát a programozók.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. Blade0012
2011.01.16. 10:35
Darkspore mint "szokványos hacknslashl"? Valaki nagyon képben van
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. thspo
2011.01.16. 11:10
Dragon age 2 vagy jó lesz vagy nem??? Miről beszélsz ember! Egy ilyen játékot még egy lapon sem lehetne említeni egy crysis 2-vel vagy dead space-el - mindkettő könnyed vasárnap délutáni szórakozás hozzá képest. Maximum egy játék foszthatja meg az év játéka címtől, ez pedig a mass effect 3 lesz, ha tartják az év végi megjelenést.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. kiskoller
2011.01.16. 11:40
thspo gratulálok, két stílus játékait akarod úgy összehasonlítani, hogy még meg sem jelentek...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. Sarkadi
2011.01.16. 12:10
Remek cimek,vitázni nem kivánok senkivel,de szerintem innen is tarolni fog hangulatban a Dead Space 2,akárcsak az első része.Crysis 2 agyonhypeolt,de majd meglátjuk.A többi meg csak úgy jöjjön.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. kiskoller
2011.01.16. 12:27
Crysis 1 is agyonhypeolt volt, aztán amikor megjelent a hírportálok istenítették (no nem mintha ők annyira objektívek lennének) akik végigjátszottak pozitív véleménnyel voltak, akiknek nem futott max grafon a gépükön azok meg fújjolták hogy húderossz. Mivel kellett egy érv is, kitalálták hogy mekkora szr a történet, és azóta ez városi legendává fejlődött. Így ha megkérdezel valakik hogy milye is a Crysis, ha játszott vele, ha nem, ha tetszett neki, ha nem, azt fogja válaszolni hogy csak a grafikája jó de optimalizálatlan, története szar és unalmas. Mert mindenhol ezt látja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. -Melkor-
2011.01.16. 12:44
Dragon Age 2-t ide, de izibe!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. Blade0012
2011.01.16. 12:54
kiskoller: azért ne sarkíts, az meg gondolom eszedbe sem jutott, hogy talán azért szarozzák a sztorit mert szar? Voltak pozitív tulajdonságai a grafikán kívül is, de talán léteznek emberek akiknek nem tetszett attól függetlenül sem, hogy milyen vélemény élt a köztudatban (mert volt ott negatívum bőven). Tudod, nem mindenki robot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. laczkow
2011.01.16. 13:22
Nagyon ígéretesnek tűnik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. shaddam
2011.01.16. 14:55
Killzone 3 (mely ejnye-bejnye nincs a listában) és Dead Space 2 ami az év elejiek közül érdekel.A LBP2 és tavalyról az AC:B-t majd a nyári uborkaszezonban pótolom.Dragon age és crysis meg sokadlagos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. shaddam
2011.01.16. 14:56
Ja ez ea lista ok
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. kullancska
2011.01.16. 15:40
Szerintem a Crysis 1nek jó volt a grafikája, nekem csak szimplán nem tetszett. (Fura hogy van ilyen vélemény is, ugye kiskoller?) Dragon Age 2-t viszont nagyon várom, ha legalább azt a szintet hozza, amit az egy, akkor nem lehet vele semmi gond. Erre a Darkspore-ra is kiváncsi vagyok. Sima sem volt rossz (persze tudom hogy nem sok köze van a kettőnek egymáshoz)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. kiskoller
2011.01.16. 15:56
Én általában különbséget teszek a "rossz játék" és a "nem tetszik" között, igaz ezt nem emeltem ki az előző hsz-emben. Nem, nem fura az, hogy valakinek nem tetszik valami, az fura, hogy egy egyébként AAA címet nagyon-nagyon sok ember igazán erős negatív kritikával érte, és egyetlen érvként a történet laposságát tudta felhozni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. lamer_rich...
2011.01.16. 15:58
Én úgy tudom hogy a Shift 2 az elhagyja a Need For Speed nevet. Mert már inkább szimulátor felé viszik a játékot. Kíváncsi leszek mit alakítanak. És hogyha tényleg szimulátor lenne akkor az ellenfelük meglesz. rFactor 2
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Blade0012
2011.01.16. 16:12
kiskoller: szerintem bőven kapott kritikát az egyébként rém pocsék multi, az ötlettelen felépítés, röhejes párbeszédek és az ellaposodó játékmenet. Mindamellett sokkal több olyan véleményt látok, ahol csak a grafika miatt istenítik mint olyat, ahol csak a sztori miatt húzzák le.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. gymarco
2011.01.16. 17:17
A Shift 2 az észázad autós gémje lesz a Crysis 2 pedig az évszázad FPS gémje és persze még ittvan a DS2, amiben ha nem lesz olyan tray az iranyitas mint az egyben akkor a maga kategoriajaban ő is aratni fog :-)
EZEK TÉNYEK!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. krisztianb...
2011.01.16. 20:28
hmm, ezeket elnezve az az erzesem tamad h iden is inkabb 7-10 eves jatekokat fogok levenni a polcrol, ha jatszani szeretnek egy jot
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. noPublicFG
2011.01.16. 21:45
A Dragon Age-vel mindössze az volt a bajom, h. a történet egy az egyben megegyezik a NeverwinterNights 2- vel Röhej? Az.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. polarx
2011.01.16. 22:23
gymarco: elvagy te tévedve az rFactor 2 lesz az évszázad autós gameje. shift 2 95%-ban ugyan az lesz mint az egy scak most van licence azt csókolom, max 1-2 dolog jobb lesz de hiába a graff ha a játék élmény 0.. fél szim árkád meg kinek jó? aki árkáddal akar játszani árkáddal játszik aki simmel az simmel, én próbálkoztam az 1-el de reménytelen volt. 2-höz mondok egy imát, de nem várok tőle semmit. ja de egyet. hogy soha többet nem lesz hivatalos fia gt által licencelt igazi szimulátor, hála EA-nek. helyette majd évente kapjuk az agyon sztárolt kassza siker sz@rt..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. shadow1901
2011.01.16. 22:52
"Erős fékezéseknél előredőlést..." LFS-ből van még mit átvenni. Ebből az "erős" mezőnyből talán a Simset fogom kipróbálni. Szívesen megnézném még a Fight Night-ot. A többit már (aminek van) az első részeik óta bojkottálom.

justil kollégával kell egyetértenem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Azrael
2011.01.17. 07:47
@noPublicFG:

Ilyen alapon szinte minden fantasy RPG sztorija ugyanaz Amúgy szerintem az, hogy a sztori hasonló megbocsátható, mivel szerencsére a NWN2 gusztustalan mennyiségű bugjához képest viszonylag hibamentes játékot kaptunk - leszámítva azt a kis memóriaszivárgást, de azt már javították

Ez a Sims meg igen jónak ígérkezik. Húgom biztosan rá fog cuppanni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. chewycl
2011.01.17. 20:07
Én a star wars the old republicot várom már nagyon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. sadi57
2011.01.20. 12:51
sokan elfelejtik a DA2 riválisát, The Witcher 2 )) a DA2-vel ellentétben a Witcher 2 részletgazdagabbnak tűnik.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2011.01.20. 14:54
Meg valószínűleg sokkal jobb is lesz mint a da2. Szomorú, de az bioware olyan szinten elk*rvult, hogy az általa kiadott játékok sima akciójátékokká degradálódtak, csak a helyszín más, az egyik a jövőben játszódik, a másik meg középkori környezet, de ugyanolyan akciójáték mindkettő, ugyanarra a sémára építve. Pedig hajdanán ez a csapat tette le a legjobb szerepjátékokat az asztalra, szégyen hova süllyedtek. A dlc biznisz éllovasai lettek, már előre félek mennyi dlc fog kijönni az új címekhez is, már a mostani címeikhez is annyi van, hogy senki se igazodik ki rajtuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. zseko
2011.01.21. 00:52
A Dead Space most akciósan 5,1€-ba kerül steam-en.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Sturmtiger
2011.02.08. 16:37
Én csak a Shift 2-t várom, már elő is rendeltem. A nagy helyzet az, hogy a fél sim, fél árkád pont nekem való. Én már az egyet is szénné játszottam, igaz hogy kell hozzá kormány, mert billentyűzetről förtelem. Crysis 2-t nem várom, mert nekem az egy sem tetszett (szubjektív vélemény, nem kell dobálózni), Sims Medival, háááááát, nem tudom, iránytani valaki életét szintén nem az én világom. Bulletstormmal meg az a helyzet, ha valakiknél ekkora marketinges agyak vannak, az csak nem lesz rossz. Dragon Age viszont nem tetszett annyira mint amekkora híre volt, keményvonalas RPG-nek kicsit kevés, hack&slash-nek kicsit sok, valahogy nem kerek a gombóc. Talán a 2 valamerre mozdul.

Szubjektív vélemény nem kell sározni.

Ha nem tetszik a Shift 1 próbáljátok ki egy komolyabb kormánnyal, iszonyat sokat dob az irányíthatóságon, és sokat változik a vélemény
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!