iPon Cikkek

G602: a Logitech legjobbja

Dátum | 2013. 12. 09.
Szerző | Terrayon
Csoport | EGYÉB

Logitech Wireless Gaming Mouse G602 A mai alkalommal a Logitech egyik vezeték nélküli nagyágyújával, a G602-vel ismerkedünk meg, ami már első pillantásra is egy komoly gamer egérnek tűnik.

A G szériás rágcsáló abban a szellemben született meg, hogy a nagyobb igényű játékosok is örömmel hasznosíthassák szinte bármilyen játékstílusban. Az egér ergonómiai kialakítását ennek megfelelően nyerte el, és főbb extrái közé tartozik a 11 programozható gomb, a nagy pontosságú Delta Zero érzékelő, a gyors DPI állítás, valamint az energiatakarékosság jegyében az aktív/kímélő üzemmód kapcsoló.
A periféria egy kihajtható, minőségi dobozban érkezett hozzánk, amiben az egér mellett egy útmutatóra, 2db AA típusú elemre, és egy USB hosszabbító kábelre bukkantunk. Ez utóbbi elég hasznos tud lenni, mert így akárhová elhelyezhetjük az USB-s vevőt, és ezzel gátat szabhatunk az esetleges akadozásoknak. Sok egérnél kispórolják ezt. Az egér felismerése automatikusan megtörténik Windows (8, 7, Vista) és Mac OS 10.6.8 vagy újabb rendszereken, így driver telepítésre nincs szüksége. A konfigurációs programot (Logitech Gaming Software) viszont melegen ajánlott letölteni a gyártó honlapjáról, amivel az egér finomhangolása végezhető el.
Már első pillantásra szembetűnhet, hogy a rágcsáló óriási méreteket ölt. Ez csak az igazán nagy tenyerű játékosoknak örömhír, és köztük is csak a jobbkezeseknek, ami viszont lefedi a játékosok nagy részét. A küllem megtervezésénél bevetettek mindent, amitől úgy gondolhatták, hogy az egér dizájnos lesz. Ettől talán kicsit csicsás lett az egér, de a felhasznált anyagok minőségére egy szavunk sem lehet. Az egér felső részét például jól tapadó gumibevonattal látták el a tervezők, a hüvelykujjnál érdesített műanyagot használtak fel, a fő gombok felülete pedig matt. Így gyakorlatilag bárhová nyúlunk, mindenhol stabil fogás esik a rágcsálón, ami egy átgondolt tervezés eredménye. Az összkép szerintünk dögös lett, a látvány egy igazi játékos egér benyomását keltette bennünk. A hüvelykujj számára kialakított hely a legfontosabb, ide 6 programozható gomb került, egy DPI visszajelző lámpa, és egy nagyon kényelmes támaszték, ami nemcsak ujjpihentetőnek jó, hanem a stabil fogásban is segít.
A DPI váltó gombok is könnyen elérhető helyre kerültek. Ezek a mutatóujj alá esnek, a bal oldali fő gomb területéből kihasítva maguknak egy kis darabot. Az üzemmód váltó kapcsoló a görgő alatt foglal helyet, ha kell, kéznél van, egyébként nem sok vizet zavar. Egyeseknek akár még jó hír is lehet, hogy az egér görgető kerék gyanánt nem kapta meg a gyártó csúcsmodelljét, a Micro Gear-t. Helyette egy hagyományos példány került bele, amivel oldalra scrollozni nem lehet, és fokozatmentessé sem tehető, cserébe viszont eszméletlenül stabil.
Az egér alján a 2500 DPI-s Delta Zero szenzor kacsint vissza ránk, mellette pedig van egy kikapcsoló gomb is, ha hosszabb időre pihenni küldenénk az egeret. A készülék gyárilag 2db AA típusú elemmel érkezik, amiből az egyik eltávolítható, ha csökkenteni szeretnénk az egér súlyán. Ezzel a trükkel nem lehet olyan jól testreszabni a periféria súlyát, mint a cserélhető súlybetétes példányokét, de a semminél ez is jobb. Az egér egyébként a nehezebb példányok közé sorolható.

Az elemtartó fedél alatt egy kis rekesznek is jutott hely, amibe szállításkor az USB-s adaptert rakhatjuk.
Az ismerkedés után indítsuk el a Logitech Gaming szoftvert, és tekintsük át a készülék lehetőségeit!
A már jól ismert és bevált program feladatai közé tartozik a DPI profilok állítása (ebből ötöt menthetünk el), és hogy tetszés szerint átprogramozzuk vele a gombokat, amivel saját igényeink szerint konfigurálhatjuk az egeret. Játékfelismerő módban hozzárendeli az egérhez az előre beállított gombkiosztásokat, de saját billentyűkombinációkat és makrókat is létrehozhatunk. A számítógépre végtelen számú profil menthető, míg a készülék memóriájában csak egyet tárolhatunk el. Ennek megfelelően profilváltó gomb sincs az egéren, de fájlból bármikor frissíthetjük beállításainkat. A memóriában történő tárolás előnye a gépfüggetlenség, így beállításaink akkor is megmaradnak, ha rendszerünket újratelepítjük, vagy másik számítógépet használunk. Most pedig jöjjenek az egérrel szerzett tapasztalataink! A készülék ergonómiájáról mi csak áradozni tudunk, már az első kézbe vételkor azt éreztük, hogy minden ujjnak megvan a maga helye. Aki szereti a kézbesimuló, pihentető fogást, annak ez maga lesz a megváltás. Hogy egészen konkrétak legyünk, ezt a korábbi MX1100 és MX Revolution-höz tudnánk hasonlítani (erre már az egér formájából is következtetni lehet), de aki pl. G5/G500/MX500 rajongó, annak ezt biztosan szokni kell. A periféria viszonylag magas, és két elemmel a gyomrában súlya is van rendesen. Játék közben olyan érzésünk támadt, hogy az egeret nem vad rángatásra tervezték, hanem egy kényelmes kézpihentetőnek. Amikor csak egy elemmel kínáltuk meg, már ügyesebben tudtunk célozni, jót tett neki a könnyítés, ezért mi már csak így használtuk a továbbiakban. Kialakítását tekintve FPS-re és MMO-ra is vannak speciálisabb egerek, ez inkább egy jó mindenesnek tekinthető. A fő gombok nagyok, és érzetre sokkal jobbak, mint amit a gyártó korábbi egereitől megszoktunk. Ezek már kellően érzékenyek, feszesen nyomódnak, és viszonylag rövid úton járnak. Emellett strapabíróak is, a gyári specifikáció szerint a mikrokapcsolók 20 millió kattintást bírnak ki. A DPI váltó gombok egyáltalán nem zavarták a bal gomb nyomkodását, diszkréten meghúzódtak a bal oldalon, de elérhetők voltak, amikor szükség volt rájuk. A visszajelző lámpák informatívak, és nem utolsó sorban, a hangulatot is feldobják a sötétben.

Szerencsére a hatos gombgyűjteménynél a tervezők nem estek abba a hibába, hogy túl sokat zsúfoltak volna egy helyre, ez az a mennyiség, ami még rendesen kezelhető. A hüvelykujj kényelmesen elfért tőlük, amikor pedig odanyúltunk valamelyikhez, a hegyes kialakítás miatt könnyű volt kitapintani a megfelelőt. Nekünk tetszett, hogy az egér gombjai csendesek, ezért a szomszéd szobából nem jöttek át a lárma miatt, amit a gombok nyomkodása okozhatott volna. Ahogy korábban említettük, a görgető kerék nem tud semmilyen extrát, egyszerűen csak működik, ahogy kell. Mivel oldalra scrollozni nem lehet vele, nagyon stabil, ráadásul még halk is. Fokozatai ugyan nem túl határozottak, de játék közben még érezhetőek voltak, és ami a lényeg, hogy könnyen lehetett vele gördíteni. Maradt még egy gomb, pontosabban egy kapcsoló, amivel az aktív/kímélő üzemmód közt válthatunk. Játékosoknak előbbit érdemes használni, amivel legfeljebb 250 óra üzemidő érhető el, két elem esetén. Ez kímélő módban elnyújtható 1440 órára, ha lemondunk az elektronika nagy (500 Hz-es) frissítéséről. Játék közben ez alig éreztette hatását, de aktív módban az egér mintha picit közvetlenebbül viselkedett volna, kisebb volt a késése (igaz, a különbség olyan kicsi volt, hogy ez akár placebo is lehet).

Amikor az egeret közvetlenül az USB-s adapter előtt használtuk, nem volt érezhető különbség, hogy 1 vagy 2 db elemet használtunk. Kis érdekesség, hogy rossz körülmények közt, az adaptert a gépház hátuljába dugva, 2 elemmel az egér csak 2 méteres körzetben volt hajlandó működni, 1 elemmel viszont picit megnőtt a hatótávolság, és szakadozva bár, de működött az egér. Ha viszont használjuk a mellékelt USB 2.0 hosszabbító kábelt, akkor nem kell aggódnunk az egy elemes használat miatt, mi nem éreztünk teljesítménybeli romlást. Az adapter egyébként 2,4 GHz-en üzemel, hatótávolsága nagyjából 3 méter. Ennél az adatnál szerény volt a gyártó, mert a próba során, megfelelő körülményekkel ennél messzebbről is tökéletesen működött az egér. A Delta Zero szenzor a 20G feletti gyorsulást, míg az elektronika másodpercenként legfeljebb 2 méternyi mozgást tud lekezelni. Ez már bőven elég a kiváló játékteljesítményhez, de lássuk, hogy a gyakorlatban ez mire volt elég. Az optika területén nagy változást tapasztaltuk a gyártó korábbi egereihez képest. Úgy éreztük, hogy a hangsúly most nem a marketingen, hanem a minőségen van. Az érzékenység mindössze 2500 DPI, ami így is bőségesen elég, és ezt szoftveresen legfeljebb 250 DPI-re csökkenthetjük. Az érzékenységállítás játék közben jól jön, bár mi nem kényszerültünk rá, mert az egér szenzora annyira pontos volt, hogy a finom mozdulatokat is jól lekövette. Az egér képszerkesztéshez is jó volt, csak alig éreztünk különbséget a referenciaként használt Razer Diamondback-hez képest. Gyorsulási problémával nem találkoztunk, a szenzor a vadabb mozdulatokat is jól kezelte. A mozgáskövetés durva szőnyegen, törölközőn és a fényesebb könyvborítókon is tökéletes volt, ez egeret tehát gyakorlatilag bármin lehet használni. Egyedül a tükörlapnak sikerült kifogni az egéren, de ez nem életszerű, és csak a próba kedvéért tettünk ilyet. A készülék talpai is nagyon jól csúsztak, ami sokat segített célzáskor. Az óriási felületű tappancsok élettartama egyébként 250 km, ami még intenzívebb használat mellett sem kevés.
Értékelés

Ami azt illeti, már régen találkoztunk olyan egérrel, ami nemcsak műszakilag, hanem kényelmi szempontból is hozza azt a szintet, amivel szívesen játszanánk, akár több napon keresztül. A G602 ilyen, mert minden sallangot lehagytak róla, ami a legtöbb játékost csak zavarná. A valóban fontos funkciók viszont megvannak rajta, és nem is akárhogy működnek. Hogy a leglényegesebbet említsük, a 2500 DPI-s szenzor egyszerűe kiváló, a legapróbb mozdulatainkat is precízen követte, nemcsak játék közben, hanem pixelpontos képszerkesztéskor is. A kiváló játékteljesítményhez az is kell, hogy a készüléket stabilan lehessen megfogni, és itt sem volt hiba, ennél kényelmesebb egeret mi elképzelni sem tudnánk. A hüvelykujjnak kialakított részleg a legjobb, a hatos gombcsokor elérhető, ha kell, de nem zavar a biztos fogásban. Az extrák közül nekünk a DPI visszajelző lámpa tetszett a legjobban, de hasznos még az aktív/kímélő üzemmód kapcsoló, amivel kitolható az elemek élettartama, és az elemtartó fedél mögötti tárló rekesz, amibe az USB-s adatpert tehetjük. Az egér egy elemmel is jól érezte magát, teljesítmény terén nem tapasztaltunk gyengülést, ráadásul a könnyítés miatt még célozni is jobban tudtunk. A hozzáadott USB hosszabbítóval kommunikációs probléma sem volt, de a periféria 2 méteres távolságon belül nehezített körülmények közt is állta a sarat. Játék közben a késés minimális volt, észre sem vettük, hogy egy vezeték nélküli egeret használtunk. A készülék gombjai csendesek, a talpak jól csúsznak, az anyagminőség kiváló. Úgy tűnik, már nem maradt semmi, amibe bele tudnánk kötni, még az árba se (25 ezer Ft), ami vezeték nélküli csúcsrágcsáló létére nem vészes. És ezért még 3 év gyártói garanciát is kapunk az egérhez, így már semmi sem menti meg attól, hogy megkapja tőlünk az ajánlott minősítést. Hivatalos honlap: Logitech
Logitech Wireless Gaming Mouse G602
Logitech Wireless Gaming Mouse G602
Az egeret a Logitech magyarországi képviseletétől kaptuk kölcsön, ezúton is köszönet érte!
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

33. G1ad
2013.12.09. 08:37
rágcsáló?
amúgy tetszett a cikk!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
32. CyberPunk6...
2013.12.09. 09:41
Nincs oldalra dönthető kerék és kiakasztható görgő?

Ez elég nagy baj, ez -2 gomb és egy hasznos funkcióval is kevesebb.

25 ezerért ezeket elvárná az ember.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
31. rgeza
2013.12.09. 09:53
Ok, és mikor lesz már végre itt a webshopban?? :-)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
30. twollah
2013.12.09. 10:09
Mikor lesz már kapható az IPON-ban?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
29. amazing
2013.12.09. 12:58
Mindjart kikerul, de lesz olcsobb is sztm hamarosan. /csak tipp/. a.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
28. tibaimp
2013.12.09. 13:11
G500-at használok, nagyon jó egér, CyberPunk666: ott van az általad említett két dolog is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
27. amazing
2013.12.09. 13:26
Itt is van: http://ipon.hu/webshop/product/logitech_g602_wireless_gaming_mouse/540930
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
26. YellowFlas...
2013.12.09. 14:41
Nagyon szép egér! Mindig is féltem, hogy mennyire zavaró a vezeték nélküliség miatt fellépő "lagg", de úgy tűnik, hogy nem számottevő.
Ha kicsit lejjebb menne az ára, tuti beruháznék egyre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. j.panzer
2013.12.09. 17:08
Botrány ronda ez az egér!

Mikor cseréltem a G500-asomat, 500S-re, egy ideig eljátszottam a gondolattal, hogy ezt veszem, mert ma már nem vagyok olyan HC játékos mint régen, lehet ma már egy wireless egér is megfelel nekem a pötyögéshez. Technikailag meg tetszik a vezeték nélküli egerek szabadsága, és ennél a modellnél külön előny, hogy nem kell 2 naponta tölteni.

Ellenben olyan iszonyatosan botrány ronda, mintha egy ortopéd cucc lenne. Egyszerűen nem bírtam magam rászánni, pedig még olcsóbb is lett volna, mint a g500s.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. ByrDer
2013.12.09. 18:49
Nem ajánlok semmilyen utóbbi 3 éven belül született logitech terméket. A megszokott minőség és megbízhatóság félelmetes mértékben leesett, miközben a prémium ár megmaradt. Valami nagy változás mehetett végben a logitech vezetésében pár éve és nem jó irányban.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. j.panzer
2013.12.09. 20:11
ByrDer

Egyébként ebben én is egyet értek. Sajnos a G500s is csak az érzékelőben fejlődött, de az általános minőségérzete csökkent a G500-hoz képest.
Pl hangosabban kattognak a gombok, illesztési hézagok, a görgő hangosabban forog, a műanyag is "gyengébb" érzetet kelt, a jobb és bal gomb sem nyomáspontban sem klikkhangban nem egyforma. Mintha a nem egyforma mikrokapcsoló lenne a bal és a jobb gomb alatt. Szóval nem vagyok elégedett.

Persze ez még mindig egy brutál jó egér, de az elődjét (a sima g500-at) 14 rugóért vettem, ezt 25-ért és sajnos nem hogy nem fejlődött, de romlott a minőség.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. pdx06
2013.12.09. 23:50
5 ezernél többet soha nem adtam egérért. Szerintem kicsit túlzás. Még egy régi golyós egérrel is elboldogulnék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. gamerod
2013.12.09. 23:59
Én kb. 6000 forintért vettem vezetéknélküli billentyűzet-egér kombót aztán teljesen normálisan működnek játék közben is. Az már 10 éve volt hogy a vezetéknélküli cuccok gyerekcipőben jártak. Plusz gombokra semmi szükségem, nem akarom az bizniszt rontani de tököm nem adna harmincezreket egérre. Azt se értem mi az hogy lézer. Mikor bejöttek az optikai egerek a golyós helyére eleve lézert mondtak rá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. flowepower
2013.12.10. 01:59
vajon megerem azt, mint balkezes, hogy valaha az eletben csinalnal profi jatekos egeret nekunk barmilyen ceg ? A Razer deathaddert leszamitva(ami felrtt mar eljart kisse az ido) gyakorlatilag nincs semmi, es egyszeruen nem fer a fejembe hogy miert van ekkora piaci res, mintha nem is leteznenk. Pedig egybol vennek egy vezetek nelkuli ultranagyfelbontasu ergonomikus egeret ha lehetne de BALKEZESET !!! Ez tenyleg szanalmas....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. yodamester...
2013.12.10. 06:05
Én G9x-et használok,kár hogy ez ilyen nagy/nekem/.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. hEngi j.pan...
2013.12.10. 09:02
Sztem amit te minőség érzet alatt értesz az egyszerűen kopás Nem lehet hogy a régi egered halkabb volt mert megkopott kicsit és a sok használattól jobban megszokta a kezed?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. j.panzer
2013.12.10. 11:20
hEngi

Nem tudom, hogy nekem szántad-e a kommented, de ha igen, akkor kérlek olvasd át újra amit írtam. Pl: "illesztési hézagok", nem egyforma nyomáspontok, stb... Ezeket nem lehet kopással magyarázni. A régi egér iszonyat egybe volt, ez az új meg tele van ilyen dolgokkal.
Apró gondok ezek, de összességében bosszantóak.

Ettől függetlenül még mindig egy nagyon jó egér, kb így is csípőből agyonveri a legtöbb egeret, de érezhető a minőségromlás.
Ha pedig hozzá vesszük, hogy (itthon) majd duplájába kerül, mint az előd, akkor azért van egy véleményem a témáról, és finoman kifejezve sem pozitív...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. hEngi j.pan...
2013.12.10. 15:06
Igen neked fórum nézetbe látszik is

Amúgy csak magamból indultam ki. Vettem a régi mx518am helyett egy g400-at. Az elején teljesen fel voltam háborodva h mennyivel rosszabb meg zörög csattog hörög meg minden. Aztán pár hét volt míg kicsit bejárattam és azóta semmi bajom vele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. pdx06
2013.12.10. 15:56
Gamer egér ide vagy oda, a profik régen még egér nélkül tolták az FPS-eket. Milyen jó is volt billentyűzettel célozni, legalább a készséget is fejlesztette. A mostani nagy gamerekről pedig annyit hogy lassan inkább interaktív gameplay kell nekik, annyira bénák. Erre a gondoltomra a PC-s Resident Evil 4 tette fel a pontot hogy a sok gyógyegér nem tudta irányítani mert nem volt rá 10 percük hogy megszokják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. spdrfx
2013.12.11. 07:31
mx518. minden mozgast lekovet, pedig nalam nagyobbakat senkisem "rant" rajta CS ben.
/negyed fordulathoz 400mm t kell huzni az egeren/
http://www.murka-terroristka.de/stats2011/index.php?ps_sess_id=d2ce15e01bf232f9000e7276b51dd7ef

a legjobb 1.5 os szero volt tele felprofi jatekosokkal. Sajna vege mar regota. De akkoris mx518 =]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Gerg_19
2013.12.11. 10:39
Aki 6000 ezerért vesz bill+egér szettet az valószínűleg sosem fogott még ilyen egeret vagy gépelt egy rendes billentyűzeten. Pedig nem sok dolog van amit többet használsz.
1. Monitor -ezt nézed egész nap sokan mégis ezen spórolnak a legtöbbet
2. Egér -ezt fogod, nyomkodod, tolod-húzod, dobálod és folyamatosan a kezedben van
3. Billentyűzet -ezen játszol, gépelsz, eszel, iszol, alszol

Plussz a Logitech support sem elhanyagolható. (hozzák-viszik a cuccot(ingyen) és szó nélkül cserélik újra, ha úgyvan)

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Raveen988
2013.12.11. 11:13
MX 518 ftw
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. gamerod
2013.12.11. 16:36
6000-nél többet úgyse adok érte, második héten már lezabálom, úgyis hót retkes kézzel nyúlok az egérhez? 3 év garancia? Hol lesz már ez a modell 3 év múlva? Mire cserélik ki?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. gamerod
2013.12.11. 16:40
Lehet akármilyen precíz egy egér multiban, vérpistike letölti a legújabb aimbotot, egy falon átlátó és ajtót távolról kinyitó kombóval egy kis one hit kill hackkel fűszerezve aztán 2 másodperc alatt halomra lő mindenkit. Bannolhatják, majd visszamegy VPN-ről
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. spdrfx
2013.12.11. 17:06
gamerod igen ezert maradtam az 1.5 nel. 20+ volt az atlageletkor, csalo pedig hetente 1x probalkozott, es mivel allando, hozzaerto adminok voltak, kb 2 perc alatt repult. A mi szerverunkon (ReTECH) pedig ki tudtam fagyasztani azt, aki makacs volt, igy egy ido utan megunta =]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Gerg_19
2013.12.11. 18:57
Ha 3 év múlva nem kapható akkor egy hasonlóra vagy jobbra cserélik. Saját tapasztalat alapján..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. CyberPunk6... tibai...
2013.12.11. 23:00
tudom, nekem is az van, pont ezért lepett meg.

Szerencsére hibátlanul megy még. Egy időben kitalálta, hogy duplán klikkelt a bal, de kitakarítottam és azóta még mindig (a hiba óta 1+éve) hibátlan.

A kisujj fogásnál elkopott, de ez legyen a legnagyobb baja.

Ahogy hallom az újrakiadás már nem ennyire jó.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Before
2013.12.14. 20:27
Hú, nagyon szép egér, nagyon tetszik, kár, hogy van 1-2 apróság, ami miatt mégse lesz ilyenem. Nekem a röcögős görgő nem jön be, csak a szabadonfutó, nem is értem, miért hagyják ki az átkapcsolhatóságot egy ilyen ütős darabból.
Mondjuk én nem játszom, de szeretem a jó egereket, photoshop, corel alatt nagyon fontos a finom mozgás.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Naked
2013.12.14. 22:31
Nekem egy MX-510 van idestova 8éve!!! Anno 12ezer volt de nagyon megérte!
Nem tudomm meddig bírja még de amíg megy nem cserélem le!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. kravo
2013.12.17. 16:16
Le nem cserélném a Microsoft Natural Mouse 6000-emet semmi ilyen hagyományos kialakítású egérre. Az MS egere összahasonlíthatatlanul kényelmesebb ezeknél.
Nem is értem miért nem próbál meg a többi gyártó ilyen oldalirányba (kifelé) döntött hátú egeret készíteni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ncc1701
2013.12.17. 17:21
De rohadt nehéz lehet, ez sem fps-re van kitalálva, az fix. Jól néz ki, de maradok a razeremnél, nekem nem kell ennyi gomb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. codex
2013.12.18. 23:20
Naked
Nekem is az volt sokáig, de idén lecseréltem, mert a tappancsai már eltűntek. És mire cseréltem? Egy Logitech G400-ra

Azért nem néz ki ez sem rosszul.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Feccc01
2014.05.04. 20:14
vezetékesbe kapható
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!