iPon Cikkek

iPon evolúció, következő szakasz

Dátum | 2011. 03. 10.
Szerző | amazing
Csoport | EGYÉB

Szemfüles látogatóinknak már biztos feltűnt, hogy szép lassan egyre több újítás bukkant fel az iPonon az utóbbi egy hónapban is, az oldal fejlesztése egy percre sem áll meg. Mivel összegyűlt egy szép nagy csokorra való változás, és új akciókkal is készülünk a jövőben, ezért úgy gondoltuk ideje átfutni azon, hogy mit is nyújthatunk az eddigieken felül.

Talán az egyik legfontosabb az erőteljes Facebook támogatás. Jelenlétünkkel nem csak a bejelölt oldalak számát szeretnénk növelni a profilokban, legérdekesebb akcióink és nyereményjátékaink például itt fognak feltűnni először (lesz amelyik máshol nem is), úgyhogy érdemes lesz figyelni ránk. A Facebookon megjelenő kódokkal minden héten más kedvezményhez lehet majd hozzájutni (tehát ez az a rejtélyes kód rész a rendelésnél amire már páran rákérdeztek). Lesz például olyan hét, amikor egy márkára vagy termékcsoportra adunk kedvezményt, de lesz olyan is, hogy fél áron vállaljuk a házhozszállítást, vagy ajándékot pakolunk a rendelések mellé, fő a változatosság. A heti, kóddal ellátott kedvezmények mellett az általános akciókról is itt mennek majd ki az első hírek, ilyenek például azok, amikor egy játék mellé egy másikat adunk ingyen. Szeretnénk a jövőben több nyereményjátékot is tartani, az ezekben való részvétel feltételei is mindig Facebookra kerülnek majd ki először. Már több mint ezer ember jelölt be minket, ezúton is köszönjük mindenkinek, a cél természetesen a csillagos ég ;)

Persze nem csak a Facebookból áll a világ, az iPonon böngészve is van újdonság bőven. Az első ezek közül az új „Profil” menüpont, ami a belépett felhasználóink számára elérhető. A régi adatmódosításos résszel ellentétben itt már rengeteg általános és egyéni információt láthat mindenki: mentett konfigurációk, rendelések, beállított árfigyelők, legújabb termékek, vásárlói vélemények, stb., érdemes megnézni, egy klikkelést megér. Közvetlenül a felhasználói fiók alatt van mindenkinek a virtuális polca, ami ameddig üres, láthatatlan. Minden terméknél alul megjelent egy „Polcra teszem” gomb, ezzel lehet az adott terméket felvenni a listára. Ez nem jelent vásárlást, a kosárral ellentétben a Polc olyan, mint egy kedvencek lista, ahova az általatok érdekesnek vélt, későbbi megfontolás tárgyává tett termékeket lehet pakolászni. A Polc felhasználóhoz kötött, így tartalma nem veszik el a böngészőből való kilépéskor.

Ha már a termékeknél tartunk, akkor szeretnénk rá felhívni a figyelmet, hogy immár lehet őket népszerűség szerint is rendezni, de ami még ennél is fontosabb, az az, hogy egy ideje megjelentek a „Vásárlói vélemények”, a termékekhez tartozó fórumtéma felett. Minden vásárlónk egy héttel a vásárlás után kap egy-egy linket a megvett termékekre, és ha van kedve hozzá, akkor véleményezheti azokat. Azért tartottuk fontosnak külön kiemelni ezeket a véleményeket, mert olyan felhasználóinktól származnak, akiknek biztos saját tapasztalatuk van a termékkel. Szeretnénk is buzdítani mindenkit, hogy írja meg jó vagy rossz tapasztalatát, mert ezzel másokat is segíthet a döntésben. A véleményeket lehet névvel ellátva, vagy anonim vásárlóként is írni (nem muszáj bevallani, hogy végül azt a kártyát választottad, amit előtte mindennek elmondtál egy örökké tartó AMD vs. nVidia topikban).

Továbbra is a termékeknél maradva, tisztában vagyunk vele, hogy adatbázisunk nem tökéletes. Mivel gigászi, így minden igyekezetünk ellenére is becsúsznak hibák a specifikációkba vagy a hivatalos oldalak linkelésébe, de már arra is volt példa, hogy a gyártó útközben megváltoztatta az adott terméket és így a kép vált elavulttá. Azonban az, hogy még nem tökéletes az adatbázis, nem azt jelenti, hogy nem törekszünk arra, hogy az legyen, egy pillanatra sem fogunk a mögé a kifogás mögé bújni, hogy „túl nagy”. Ezért is hoztuk létre anno a hibabejelentőt, és köszönünk minden bejelentést, ami alapján tovább emelhettük az oldal színvonalát. A jövőben szeretnénk jutalmazni is azokat, akik rászánnak fél-fél percet egy terméknél, hogy megírják az esetleges pontatlanságokat. Aki elküldi nekünk, hogy mi a hiba a termék leírásánál és megírja, hogy mi lenne a pontos adat, vagy pl. linkeli a helyes képet, annak jóváírunk egy pontot, majd a hónap végén a 10 legtöbb hibát bejelentett ember iPonos számlájára jóváírunk egy összeget, amit aztán el is használhat a következő vásárlásánál. Az első öt felhasználónak 2-2 ezer forint jelenik majd meg a számláján, a következő ötnek pedig 1-1.

Kicsit kezd hosszúra nyúlni a mai listánk, úgyhogy gyorsítunk egy kicsit a tempón. Amire mindenképpen érdemes kitérni, az például az Online áruhitel igénylés lehetősége, amivel otthonról, egyszerűen elintézhető szinte minden. Az igénylés pontos menetéről a finanszírozás menüpont alatt lehet bővebben olvasni.

Megjelentek webshopunkban az ajándékutalványok is, így bizonytalanság esetén az ajándékozottra lehet bízni a választást, hogy milyen alkatrésszel bővítené gépét vagy melyik könyvet szeretné elolvasni.

Már csak egy valami maradt hátra, ami egyszer már téma volt az iPon hasábjain, de úgy vettük észre, hogy a fórumokon még nagy a kavarodás ezzel kapcsolatban, így szeretnénk megszüntetni az esetleges félreértéseket. A játékszoftverekre ugyanaz a kedvezményes házhozszállítási ár érvényesül, ami a könyvekre is, így még 5000 forint alatt is csak 780 forint a házhozszállítás, 10 ezer forint feletti vásárlás esetén pedig (ha nem tartalmaz a kosár csak könyveket és/vagy játékokat) díjtalan. Bővebben erről a vásárlási feltételek menüpont alatt lehet olvasni. Előrendelési listánkat sűrűn frissítjük, és mint azt az elmúlt hónapokban bebizonyítottuk, mindent megteszünk, hogy a lehető legjobb árakon biztosítsuk az új játékokat, az előrendelők példányait pedig még a megjelenés előtti napon átadjuk a futárnak, így biztosítva, hogy megjelenéskor már mindenki kézbe vehesse a saját példányát.

Nos, ennyi mindennel készültünk mára, de ez még messze nem az út vége, csak a következő lépcsőfok, már most rengeteg ötletünk van arra, hogyan léphetnénk tovább és meg is fogjuk valósítani őket. Ha tetszett, amit eddig láttál, egy like-ot mindig szívesen veszünk ;) Köszönjük, hogy minket választottatok.

Az iPon csapata

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

82. eleminator
2011.03.10. 07:50
Ez remek!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
81. berner
2011.03.10. 08:23
már szét van így is fejlesztve az oldal
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
80. PeeTee
2011.03.10. 09:07
Hali,

A Facebook-os akcióitokat mikor tervezitek indítani?
Köszi a választ!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
79. Nemesis1
2011.03.10. 09:37
Én annak örülnék a legjobban, ha megkapnám a webshopban amire szükségem van.

Gondolok egy gyártóra, akinek kismillió termékét kínálja az Ipon, természetesen ami nekem kellene, abból párat nem és a beszerzésre nincs is lehetőség, a felhasználói mail-ekkel foglalkozó hölgy szerint.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
78. tsontso
2011.03.10. 09:48
Tetszik! Pont akartam kérdezni mit jelent a Facebook promo kód a termékeknél, de éreztem a revolúció előszelét.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
77. sandsz
2011.03.10. 10:05
Tök jó, hogy fejlődik az oldal, de nem vagyok maradéktalanul elégedett. Én például nem vagyok f@szbukon, és soha nem is leszek, mert egy ostoba ökörségnek tartom az egészet. Akkor én most kapjam be? Miért kell minden embert rátolni erre a szarra? Ezért valahol fizetnek? A többi fejlesztés jó és hasznos. Így tovább!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
76. szedlakist...
2011.03.10. 10:15
lájk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
75. Sr4c
2011.03.10. 10:21
Ohh tetszetős, hajráá
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
74. Heroes27
2011.03.10. 10:23
adjátok neki
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
73. jozsefm
2011.03.10. 10:39
A véleményeket lehet névvel ellátva, vagy anonim vásárlóként is írni (nem muszáj bevallani, hogy végül azt a kártyát választottad, amit előtte mindennek elmondtál egy örökké tartó AMD vs. nVidia topikban).

Ez tetszik!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
72. iponnorbi sands...
2011.03.10. 10:43
azért mert a fb az egyik legjobb marketing fogás.
ha ismered megérted miért...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
71. Szefmester
2011.03.10. 10:55
Sajnos sandsz ez így van. Le kell nyelnünk azt hogy ránkkényszerítik a f*sbúk használatát ha kedvezményt akarunk vásárlásnál. Az csak egy külön vicc hogy az fb még csak nem is magyar oldal... Mondjuk én csináltam ott egy kamureget (eddig fél év alatt 3x voltam ott belépve ilyen játék miatt), a vicc benne meg az hogy még így is jelölgetnek ismerősnek az idióták!

Az oldal szépen fejlődik, gratulálok!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
70. csicsoblad...
2011.03.10. 11:16
A kedvezmények, és az akciók is mind marketing fogás, ha kitennék a boltba, hogy most az 1 liter tej 9.990Ft helyett csak 499ft, szarrá keresnék magukat, mert sokan még ez is bevennék, örülnének, hogy spéci 10K-s tejet vettek 500Ft-ért.
A nyereményjáték a másik. Lassan már a tejfölös dobozban is lesz sms kód. Ez a facebookos virtuális embertoborzó is működni fog, főleg itt MO-n.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
69. amazing
2011.03.10. 11:24
Hello,
Jovohet hetfon indul, utana minden heten megy ki egy ami egy hetig ervenyes.
udv, a.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
68. Kajafun
2011.03.10. 11:51
Véleményem szerint inkább fészbúk mint iwiw vagy mykrémvip!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
67. Zelbacsi
2011.03.10. 12:23
Ó, istenem már, ide is elért a fészbúk mánia könyörtelen szele? Én senki másnak a kedvéért nem regisztráltam oda, és a Tiétekért sem fogok, kizárólagos akciók, kedvezmények ide vagy oda, nem vagyok hajlandó hagyni, hogy beszippantson a nagy fészbúk gépezet, sajnálom.

Minden másban viszont roppant pozitívnak, és emberbarátnak tartom az iPon hozzáállását, és úgy általában szeretek nálatok vásárolni is meg híreket, cikkeket olvasgatni is. Hajrá iPon!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
66. corvinet
2011.03.10. 13:34
Az általam ismert webshopok közül az ipon-é magasan a legjobb. Gratula érte.
A fb-t meg magasról lesz**om, pontosabban már inkább hányok tőle.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
65. patrik2991
2011.03.10. 14:30
Nekem sincs facebookom mert egy sz@r... vagyis várjunk csak, ja de van és 0 ismerőssel, semmi infóval megadva -> akciókat megkapom -> reklámot nem adok. Ha-ha!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
64. Gerrrrry
2011.03.10. 17:28
Üdvözlet!
Örülök a fejlesztéseknek, jó ötletek lesznek bevezetve.
Egy ötletet szeretnék felvetni: Mivel sokat vásároltam már a boltban, így eszembe jutott, hogy a visszatérő vendégeket jutalmazni lehetne valamiféle Törzsvásárlói kártyával (pontgyűjtő?) A törzsvendégek kaphatnának valamicske kedvezményt így, ezáltal is a visszatérésre sarkallva őket, és azon vendégek is visszatérnének, akik pár száz forint megtakarításért egy másik számítástechnikai bolt kínálatából választanak.
Gergely
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
63. Csaber
2011.03.10. 18:09
Nekem alapvetően nem nagyon tetszik hogy na most akkor márpedig a "fészbuk " regisztrációt kell végrehajtani hogy esetleg egy picit jobban járjon és ne csússzon le semmiről az ember , másrészt a pénzzel való jutalmazás a hibakeresésre nos bátor elképzelésnek tartom (pl most megjelenik egy hiba --> jelzi 2 ember a hibajelzőnél +valaki beírja alá hogy hibázik valami na így amíg ki nem lesz javítva épp akkor 30 -an szólnak még így elég szoros lesz a " verseny " és mindet végig kell olvasni ...másrészt vga-ból is lehet ugyanaz a specifikációja mindnek! csak a hűtés más pl [LINK] és akkor kinek is lesz igaza???
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
62. haly
2011.03.10. 19:50
A facebook-os dolgokat én sem szeretem annyira. Amúgy meg szépen fejlődik az oldal és szerintem is messze a legjobb színvonalú webshop. Tervezett gépemet is itt fogom megvenni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
61. Smith166
2011.03.10. 20:22
Ha már annyira ódákat zengünk, szerintem ideje lenne elgondolkozni azon is hogy az ótvar, fos, igénytelen, semmitért napi.hu cikkeket száműzzék az IPON-ról. Egyre jobb itt minden de az a fos lerontja a színvonalat rendesen!!!!

NE LEGYEN NAPI.HU !!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
60. Csaber Smith...
2011.03.10. 20:37
na azokról az 1 mondatos vagy alig érthető cikkekről én is szívesen lemondanék
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
59. Balucsek
2011.03.10. 20:57
Ezt a facebook mizériát én is utálom. Hogy a South Parkból idézzek "NEM AKAROK ßE$Z0PÓDNI A FACEBOOKBA!!!!!", én röhejesnek tartom, mikor komolyt webshopok, boltok, üzlet hálózatok, a facebook lájkolólós gagyi világába süllyednek...

Egy ötlet a következő fejlesztéshez, az oldal szélén lévő reklámot próbáljátok már meg képernyő függetlenné tenni, mert pl ami most van még 1440*900-ban sem olvasható, mert kilóg. Ha gondoljátok feldobom vhova a kódot amivel meg lehet csinálni...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
58. jozsefm
2011.03.10. 21:18
Nekem látszik:

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
57. MrKurzweil
2011.03.10. 21:19
Üdv!

szép és jó dolog,hogy fejlődik az oldal!Az eredeti cél,amiért létrejött,na az is okés,de ez a fészbúk mizéria azért eléggé gáz,mert ez is ,mint sok más "okosság" is majd tart ideig óráig,mert ismerős a magyar felfogás:Rácsapunk,mint csibe a meleg takonyra,egy darabig rágcsáljuk és rájövünk,hogy egy marhaság.Majd szépen csendben ellaposodik és könnyen jött könnyen megy lesz a vége.De a magyarnak ez kell ,toljátok le a torkunkon ezt a fb izét!!!grat...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
56. cherryiceh...
2011.03.10. 21:31

észbúk DISLIKE.

És jó lenne ha bejelentkezett userek kikapcsolhatnák a bal+jobb oldalon megjelenő (háttér)képet, mert engem néha zavar.

Amúgy iPon Like.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
55. bdfhz
2011.03.10. 21:58
Engem is bosszant, hogy akármilyen oldalt nézek, mindig ott van a fb. Józsinak, Lacinak, Enikőnek, stb. tetszik az adott oldal. És? Kit érdekel? Akció ide, akció oda, továbbra sem regisztrálok. OLVASOD, FB MARKETINGES?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
54. Balucsek
2011.03.10. 22:59
De ha vmi hasonló kóddal kiegészítenék akkor jó lenne kisebb felbontáson is, meg akár 3 monitoron is kitöltené a helyet, bár ahhoz már a meglévő részt sem ártana %-okban megadni, hogy ne egy fix 980px-es csíkocska maradjon a 2 full képernyős reklám mellett

De az is egy megoldás lenne ha a lenne vagy 4 féle méretű kép és mindíg a méretben legközelebbit töltené be...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
53. prohlep
2011.03.11. 00:32
"Az általam ismert webshopok közül az ipon-é magasan a legjobb."

Valoban.

Szerintem azt talaltak el jol, hogy a termekeket eleg sok tulajdonsag szerint lehet keresni. Nyilvan egy-egy esetben csak nehany tulajdonsagra keresunk, de sok ember sok helyzetben egyutt sok tulajdonsag kereshetoseget igenyeli.

Nagy telitalalat a "A termékhez rendelték még", mert ezaltal mindenki reszesul a kollektiv bolcsesseg gyumolcsebol. Jo tippeket ad. De megnyugtat kompatibilitasi szemszogbol is. Nem garancialis az informacio, de informal arrol, hogy mas vevo egyszerre vett ilyet, talan akkor kompatibilisek.

Vegtelenul fontos a gyarto honlapja link. Jo lenne, ha mennel tobben a hibajavitas eszkozevel segitenenek abban, hogy a gyartok megvaltoztatott honlapjai miatt elszakadt linkeket az aktualis jo linkkel helyettesithessuk.

Visszaterve a tulajdonsag szerinti kiszuresre, amik lassan mindenutt szeria felszereltsegnek szamitanak, azokat lassan ki lehetne koptatni a rendszerbol, viszont cserebe az uj extra felszereleseket jo lenne bevenni.

Tudom, ez nagyon sok munka, mert akkor a termekeknel rendre fel kell deriteni es bevinni a rendszerbe.

De talan be kene vezetni ket uj fogalmat az adatoknal: (1) meg nincs kideritve, azaz meg nincs adat, (2) egy adat nem ellenorzott, nem biztos, csak valahogy adodott, esetleg valoszinusitett.

Csak peldakent: szamitogepes hazaknal fontos adat lenne, hogy belul milyen szeles, azaz vegulis a procira milyen magas huto menne ra. Nyilvan nincs emberi ero minden hazra kideriteni. Ezert volna ertelme az (1) es (2) adatbesorolasnak. Mondjuk keresek legalabb 20 centis hazat, akkor megjelenik az osszes amirol biztosan 20, es megjelennek hozza, az (1)-esek azzal, hogy nem kizart, csak nem tudjuk, es a (2)-esek azzal, hogy ugyan teljesen bizonytalan, de erdemes utana keresni, mert valahonnet valami miatt mar bejott egy 20 centis velekedes.

Ugy nez ki, hogy sokan drukolunk a fejlesztesert, ... beleertve azt is, hogy a meglevo reszek nehogy osszedoljenek egy szerencsetlen fejlesztoi benezes miatt.

Facebook-rol nem szivesen nyilatkozom, mert en elvbol igyekszem elkerulni, kovetkezeskepp nem is ismerem a benne rejlo uzleti potencialt, ... es emiatt nem erzem tisztessegesnek, hogy egy esetlegesen igenis jo uzleti huzas ellen szovegeljek pusztan azert, mert en magam a sajat szemelyes celjaimra nem igen gondoltam Facebook-ot hasznalni.

Facebook temat dontsek el azok, akik jol ertenek a Facebookhoz, akik jol ertenek az uzleti kerdesekhez, es persze akiknek vegulis tulajdonosi/uzleti erdekerol van szo. En ezen a koron kivul esem, igy nem kezdek bele egy magam izlese szerinti dumaba.

Talan csak annyit, hogy engem egyaltalan nem zavar, ha van Facebook kapcsolat, de az arukeresest es vasarlast le tudom bonyolitani annak hasznalata nelkul. Nem izgathatjuk magunkat azon, hogy kimaradunk valamibol. Mert a vilagon annyi minden van, amibol kimaradunk, hogy ertelmetlen dolog lenne csak a kimaradas okan vitatni a Facebook iranyu nyitast.

Egyszer elgondolkodtam azon, hogyha nyernek a Lotton (ahhoz persze Lottozni kellene), akkor sem lenne lehetosegem az eletem soran a Fold minden foldrajzilag erdekes helyet felkeresnem. De ugyanez van a jo konyvekkel, regenyekkel, filozofiai muvekkel, de a szakteruletem jo matek konyveivel is.

Tehat totalisan biztos, hogy kimaradok sok erdekes gondolatbol, konyvbol, zenebol, foldrajzi helybol, ... ezekutan nem dol ossze a vilag, ha kimaradok nehany olyan Ipon akciobol is, amelyhez Facebook kellene.

Az eletbe nem fer bele minden.

Szeretettel,
Peter.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
52. amazing
2011.03.11. 01:41
Hatteres hirdetesrol par szot, (x) kotelezo a torveny miatt, most szoltak rank. 1920-ra van optimalizalva, ugy latszik teljesen, probaltuk nem zavarora csinalni, ezert nem is kattinthato peldaul, jatekokkal jol nez ki, mas termeknel is probalkozunk, hogy feldobja az oldalt, kikapcsolas jo otlet, majd megkerek egy programozot, hogy rakja bele a Profilba.

FB-rol par szo: hat mi is elegge le vagyunk maradva rola, de igazabol ez az egyik legjobb lehetoseg tobb ezer embert elerni, nagyon sok akcio van, amit nem tudunk megfeleloen kikommunikalni, banner helyek vegesek, illetve lassuak is, e-mailt meg nem szeretnenk kuldeni, igy is van eleg spam mindenfele.

Koszonjuk a tobbi velemenyt is, mindent olvasunk, ha meg nem is reagalunk ra itt egybol.

udv, a.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
51. perempe
2011.03.11. 08:15
Jól megijedtem a Kingston SSD reklámtól.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
50. jozsefm perem...
2011.03.11. 08:20
Mi abban olyan ijesztő?!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
49. positionre...
2011.03.11. 09:01
Ok, vannak hírek, én is elolvasom őket, bár PH!-n messze többet tudok meg.
Ok, átlátható a webshop, viszonylag könnyen megtalálok mindent...
Anno nekem is az ipon volt a kedvencem, azonban az arculatváltás óta egyre inkább kezdtem hanyagolni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
48. bszoke88
2011.03.11. 12:41
egyetértek az előzőekkel.
ami tegnap jutott eszembe, hogy lehetne súlyarányos a szállítási díj a számítógép-alkatrészeknél. Sajnos nem sok lehetőségem van pestre menni, és hogyha csak 1-2 kábel, csatlakozó, vagy éppen vinyó kell...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
47. Smith166
2011.03.11. 19:32
hát nem akarok gonoszkodni de szerintem valami nagy összefonódás van a napi(szar).hu és az ipon között mert a napi.hu fikázásra soha, senki nem reagál, kikerüli a kérdést, nem veszi tudomásul, stb. Pedig le merném fogadni hogy 1000 látógatóból 999 biztosan rühelli ezeket a vackokat.

Szóval? Amazing?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
46. prohlep
2011.03.11. 21:08
"A fekete hajú Hölgy ne legyen olyan morcos sokszor, amikor a pénztárban ül."

Orulok, hogy nalunk meg nem harapodzott el a kereskedelmi celzatu folyamatos vigyorgas.

Amugy ha jobban megfigyeled (marmint ez annak szol, akitol idezek), akkor eszreveheted benne a lelket es figyelmesseget. Szerintem egyaltalan nem morcos. Azt is latni a szemen, hogy megismeri a visszatero embert, de nem huzza az idot nyajaskodassal.

En azt is latom, hogy rendesen koncentral, odafigyel, es jol porog a kezeben a munka, nincs idotrablo bobeszeduseg, de a szukseges dolgok elhangzanak. Szerintem penztarnal ez a fontos szempont. Nem babra megy a jatek, kenyszerdett udvariaskodas pedig a hibazas melegagya.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
45. CyberPunk6...
2011.03.11. 22:10
Az oldal nagyon jó. A webshop olcsó, a kiszolgálással is meg vagyok elégedve.

Azt viszont, hogy ha nem regisztrálok a facebookra, akkor nekem nem jut bizonyos akciókból viszont kikérem magamnak. Hatalmas Dislike, ha úgy tetszik. Nem fogok emiatt regisztrálni, de meg kell mondjam, hogy savanyú a szájízem ezzel kapcsolatban. Miért jár több annak aki oda regisztrál? Pénzt kaptok érte? Ha nem akkor minek?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
44. Z-M-an
2011.03.11. 22:10
A legjobb hazai számtech áruház és weblap vagytok. A tesztjeitek (különösen a monitor és notebook tesztek) tárgyilagosak és nagyon hasznosak a leendő vásárlóknak.
A Facebook és az oldal fejlesztése jó lépés volt, a polcot már régóta hiányoltam.
Az áraitok is szuperek. Mi kell még?
Nekem semmi, elégedett vásárlótok vagyok.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
43. Z-M-an
2011.03.11. 22:12
Még csak annyit: a Facebook a SEO-ról (is) szól, ezt sokan nem értik/tudják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
42. amazing
2011.03.12. 00:40
napi.hu aprilistol lekerul az oldalrol. a.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
41. Brae
2011.03.12. 01:10
Ezeket az arckönyvös reghez kötött akciókat nem tartom etikusnak, ezért nem fogok regisztrálni. Mondjuk soha nem azért vettem meg egy terméket, mert akciós, hanem, mert szükségem volt rá, ez ezután is így lesz. Facebookos szarságba ölt energiát az oldal optimalizálására kéne fordítani, hogy a régebbi gépeken ne tartson hosszú másodpercekeig mire betölt.
Egyébként korrekt bolt vagytok nagyon, maradok hű vásárlótok, kivétel amikor használtan veszem meg az adott cuccot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
40. StevyXIX amazi...
2011.03.12. 03:46
Hála az égnek
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
39. Csaber amazi...
2011.03.12. 04:16
Ez jó gyors volt . Nem fogom hiányolni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
38. jozsefm
2011.03.12. 07:43
Egyetértek!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
37. GerryZ
2011.03.12. 09:12
Nekem lenne néhány kérdésem.

Az aktuális banner akciókat hol lehet elérni, mert eddig sehol sem találtam. Nem lehetne betenni őket pl. az iPon Shop hírekbe?

Én, aki régebben vásárolt itt az adott termékből, írhatok én is a vásárlói vélemények közé, vagy csak a fórum üzenetek közé?

Továbbá építő javaslatként én sem támogatom ezt a "Facebookos" akciókat, amik nyilván jók, de sok hűséges vásárló nem rendelkezik Facebook-profillal, így számukra ez kizárást jelentene az akciókból.

A másik javaslatom az, hogy egy minimalista, kis felbontású, szöveges változatot is készítsetek az oldalból, mobilra optimalizálva, hogy azok is elérjék az oldalt, akik épp okostelefonról neteznek, és benéznének egy adott fórumtémába, mikor nincsenek gépközelben, vagy esetleg vásárolnának is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
36. perempe
2011.03.12. 10:52
Ja. 2007 decembere óta 2 monitort és egy számítógépet vettem nálatok apróságok mellett, de nincs Facebook-om, és nincs is tervben...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
35. prohlep
2011.03.12. 14:50

Tudjatok, hogy en milyen gyanakvassal szemlelem a kozossegi oldalakat, mert vegulis a tarsadalom, minden korabbi rezsimekhez kepest nagysagrendekkel pontosabb titkos megfigyelesere alkalmas, ... es tobben vallomas erteku celzast tettek nekem negyszemkozt, hogy nem csak alkalmas, hanem valoban alkalmazzak is.

Mindezek ellenere en most nem vagyok kibukva a FaceBook iranyu nyitason.

Ugyanis nem csak belolem es a hozzam hasonloan gondolkodokbol all a vilag. Es nekunk vegulis az az elonyos, ha mennel jobban viragzik az a forras, ahonnet gyakorta meritunk vasarlassal.

Es ha hozzank kepest masmilyen emberek a FaceBook-on keresztul erhetok el hatekonyan, akkor szerintem elsosorban a viragzas lehetoseget lassuk es annak oruljunk.

En ugy erzem, hogy a sajat vilaghalo-megfigyelesi rogeszmem nem elegseges ahhoz, hogy ezt a mai vilag-rezsimet megallitsa. Kovetkezeskepp nincs ertelme allandoan puffognom. Inkabb lassuk helyette a jot a dologban: esetleg lesznek tovabbi ugyfelek, es esetleg az uj ugyfelek penze altal is tovabb fejlodik ez a beszerzesi forrasunk.

"Miért jár több annak aki oda regisztrál? Pénzt kaptok érte? Ha nem akkor minek?"

Itt nem olyan tobbletrol van szo, amely megerne a sovargast, vagy a lecsuszottsag erzest.

Ha befizetunk internetre, akkor is a kovetkezo evben a mi elofizetesunknel kedvezobb feltetelekkel latjuk meghirdetve az akkor uj belepok akcioit.

Az elet keseruve valik, ha patika merlegen pontosan kimerve remelunk mindent.

FaceBook nyilvan akcioval egyutt jelenthet egy erosebb nyitast. Ha en nem szeretnek FaceBook iranyaba elmozdulni, akkor annak nem csak olyan ara van, hogy FaceBook-centrikus akciokbol kimaradok, hanem peldaul az utobbi 2-3 evben mar szamtalan baratom meghivasat sem fogadtam el, ... es lehetseges hogy ezzel valojaban a sajat barati kapcsolataimat rongaltam.

Szerintem ezen a FaceBook dolgon nem kellene ennyire felhuznunk magunkat.

Egy adott korban viragozni szandekozo ceg NEM vonhatja ki magat az adott kor szokvanyosnak tekintett eszkozei es megoldasai alol.

"a Facebook a SEO-ról (is) szól, ezt sokan nem értik/tudják"

Erre pedig azt tudom mondani, hogy en annak idejen eppen a SEO-hoz kotheto okbol talaltam ra az IPON.HU-ra: nevezetesen kereso dobta ki nekem talalatkent.

Ha FaceBook miatt jobb lesz a Search Engine Optimization, es emiatt IS egyre tobben talalnak ra erre az oldalra, akkor az ismet csak elonyos a regi allando ugyfeleknek is.

Ez az oldal nem olyan, mint egy hazassag, ahol ha megjelenik a harmadik ugyfel, akkor vege mindennek.

Itt eppen forditva van, a regi ugyfelnek is annal jobb, mennel tobb az uj ugyfel.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
34. CyberPunk6...
2011.03.12. 15:54
prohlep - felőlem legyen facebookos rész, engem nem érdekel. De ne legyen olyan amit csak a facebookosok érhetnek el.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
33. uristen
2011.03.13. 02:13
Facebook: "A regisztracio teljesen ingyenes es az is marad."

"Nincs Facebookom, es ez igy is marad."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
32. Csaber Cyber...
2011.03.13. 08:40
ezzel egyetértek , másrészt pl az SSD akció láthatósága erősen korlátozott mivel felbontásfüggő a megjelenítése pl 1024*768-nál meg sem jelenik csak 1280*1024 és felette jön be az alacsony felbontásnál lehet egy picike reklám a bal felső sarokba oda elférne és akkor mindenki tudna róla
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
31. sleepingdr...
2011.03.13. 09:04
prohlepnek igaza van, de még hozzátenném, hogy a meglévő vásárlókat sem szabad "kifelejteni" az akciókból, mert az emberek (még egyelőre) jobban hisznek egy személyes ismerős tapasztalatának, mint a facebooknak. Én személy szerint legalább 20 embernek ajánlottam az iPon-t, akik azóta is itt vásárolnak, anélkül hogy jutalékot kapnék, mert elégedett voltam, és szerettem volna, hogy a hozzám közel álló emberek is elégedettek legyenek. Nekem többet ér, hogy honnan van egy cucc, mint hogy az "árukereső" mit dob ki legolcsóbbra. Viszont ha lenne valami törzsvásárló kedvezmény, azt igazságosnak érezném. Ott van a korábban vásároltak összege, sávos százalékos kedvezmény, és kész. Az engem jobban ösztönözne vásárlásra, mint az "ArcKönyv"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
30. Csaber sleep...
2011.03.13. 09:15
a korábban vásárolt összege miatti kedvezmény adni százalékosan az Ipon részéről hiba lenne pl Pista komoly összegért vásárolt neki járna teszem azt 5% Józsi meg Peti vettek egy dolgot neki nem járna csak 1% igen de Józsi meg Peti Pistának a barátja na akkor Pista lerendelné a motyót és mindenki jól járna kivéve az Ipont (tapasztalat volt rá precedens hogy csoportosan vásároltuk az Iponról és a parkolóban szétosztottuk az egészet mert úgy csak párszázas volt a kiszállítás )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
29. sleepingdr...
2011.03.13. 10:45
Ez igaz, de akkor 2 dolog:

1: Ha pl a haverom nem iponból akarna valamit, de nekem van kedvezményem, akkor máris innen veszünk. Ami bevétel. Igaz, kedvezménnyel, de akkoris +1 vásárló, aki még vissza is jár pont emiatt, mert van kedvezmény.

2: Ugyanaz, mint a gépjármű kötelező: Aki okoskodik, hogy egy idősebb családtag nevére köti a B10 miatt, az pont magával szúr ki, mert addig sem neki ketyeg a bónusz, és később ugyanúgy A0-val kezd, mikor a saját nevére veszi a biztosítást. Ergo nem nyer sokat. Nem pont ugyanaz, de remélem a gondolatmenet érthető. Az nem életszerű, hogy az egész ország egy regisztrációval vásárol az iponból. És az bizony húzóerő, hogy "vásárolj sokat, mert akkor lesz kedvezményed". Ha a multiknak megéri (minden 1000 forint után 100 kupont adnak, stb), akkor hol a hiba?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
28. Csaber sleep...
2011.03.13. 11:24
addig okés hogy bevétel de , nézzük más oldalról így alapból nagyobb haszonkulccsal kellene adni mindent hogy legyen miből engedni (mert te sem dolgoznál többet ugyanazért a pénzért) mondjuk ha meglenne határozva Ft-re a maximális kedvezmény úgy megvalósíthatóbbnak tartanám
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
27. sleepingdr...
2011.03.13. 11:34
Nem feltétlenül. Erre mondják, hogy "jobb a sűrű fillér, mint a ritka forint". Vagy nevezhetnénk piaci versenynek is. A kereslet adott, mindenki úgy hasít ki a tortából minél nagyobbat, ahogy bír. Hogy még egy bölcsességet idézzek "aki nem hajlik, az törik" A kereskedő kitalál valamit, amitől egyedivé és vonzóvá válik, a piac meg eldönti, hogy az ötlet jó vagy nem. Ha az ötlet nem jó, másik kell, mert a konkurencia is igyekszik vásárlókat szerezni. Lehet úgy kedvezményt adni, hogy mindenkinek megérje, csak jó ötlet kell hozzá. Az ArcKönyv akció nem rossz ötlet, csak nekem nem tetszik. De az nem baj. Attól még megérheti üzleti szempontból. Csak már pl az internetszolgáltatók/mobilszolgáltatók is felhagytak a "csak az újaknak" akcióikkal, és törődnek a meglévő előfizetőkkel is, ha nem akarják, hogy váltsanak szolgáltatót. A vásárlók megszerzése sem könnyű, de a megtartása! Az a meló!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
26. fecaa
2011.03.13. 13:13
Facebook=iwiw=myvip...stb, minek 20féle oldal?Kb. mind ugyanazt tudja, és gondolom nem a f.b. lesz az utolsó.Most éppen a f. a "király". Kíváncsi lennék hogy szereznek ezzel pénzt, mert én pl azon túl h "regeltem"-de rühellem ezt a szót-, azon túl csak benézek "oszt" csá, vmi reklámot látnék, AZÉRT se azt venném...hehe...én már csak ennyire bírom ezt a "király" kapitalizmust. Ami hasznot magam részére látok, azt kihasználom, de pénzt nem adok ki semmire, ha nem muszáj.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. fecaa
2011.03.13. 13:22
prohlep-hszének részletéhez:

"Ha befizetunk internetre, akkor is a kovetkezo evben a mi elofizetesunknel kedvezobb feltetelekkel latjuk meghirdetve az akkor uj belepok akcioit."

->De ha hűségidőt hosszabbítasz-bármikor, akkor az éppen aktuális legolcsóbb csomaggal tudsz netelni,ergo átváltani rá az addig általad használt,de most már drágább csomagról-legalábbis a jobb helyeken
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. jozsefm fecaa
2011.03.13. 14:00
ha hűségidőt hosszabbítasz-bármikor

Pont ez az amit be kellene tiltani egyszer's mindenkorra!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. prohlep
2011.03.13. 16:16
Kedvezmeny.

(1) Szerintem legjobb kedvezmeny, ha folyamatosan es rendszeresen fair a vetelar. Torzsvasarlo jutalma pedig az, hogy gyakorta elvezi az ilyen vetelarat.

Tehat szerintem nem az egyes emberek megjutalmazasaba kell figyelmet es penzt fektetni, hanem a vetelarak folyamatos karbantartasara, azaz hogy realisan egyutt mozogjanak a beszerzesi lehetosegekkel. Ennel nyerobb strategia nincs. Mert ez mindenkinek jo.

(2) En sajnos evente egyszer kenytelen vagyok regi kifejezessel elve, "kozuleti" beszerzest vegrehajtani. Azaz vegulis donteni a beszerzes konkret tartalmarol es a megvasarlas helyerol.

Ilyen kozuleti helyzetben sokkal jobb, ha nincs huseg jutalom, mert akkor nem merul fel a kenopenz jellegu gyanu sem.

Maganvasarlonal is legjobb jutalom az "egyszeruen jo" arazasi strategia.

(3) Mennyivel kell dragabban arulni, hogy a torzsvasarlo mondjuk 5% kedvezmenyt kaphasson?

Szerintem sokkal celravezetobb, ha maga a nyilvanosan barkinek felkinalt vetelar onmagaban jelenti a kedvezmenyt, es kesz.

Igy mindenki annyi kedvezmenyben reszesul, amennyit vasarol.

Ez egy vitathato elosztasi elv, de szerintem meg lehet vele bekelni. Vitatni, szocialis iranybol lehetne, meg raszorultsagi elv es egyebek. De ez itt most nem a Kadar rendszer, hanem a piaci verseny kerlelhetetlen szabalyainak kitett bolt.

(4) Legjobb ackio, ha nincs akcio. Ugyanis akcio eseten mi is van a nem akcios dolgokkal? Sokkal jobb, ha mindig minden annyira "akcio"-s, amennyire azt a piaci vereseny lehetove teszi.

Ne gondoljuk, hogy a Francia ut 40 alatt aranybanyat talaltak, es most a fold alol volna lehetoseg szamottevoen komolyabb erteku akciot finanszirozni.

Szerintem a FaceBook-on sem alkalmi akcio lenne a jo, hanem annak meghirdetese, hogy rendszeresen itt vasarolni az vegulis egy rendszeres akcioban reszesulest jelent onmagaban az arak miatt.

De a marketinghez nem ertek, es mar tobbszor tapasztaltam, hogy az emberek egy resze nem ugy gondolkodik, mint en. Emiatt en el tudom fogadni, ha hozzaertok akciokkal probalkoznak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. fecaa
2011.03.13. 19:01
jozsef m.
Már miért kellene betiltani?Azért h. hadd fizessek jó sokat a netért, ha kell, ha nem, mi? Nagyon jó h. mindenre van megoldás, és én simán bármikor újrakötöm a szerződést, ha azzal tudok spórolni, a többi szolgáltató úgyse fog pár nap alatt mindenhol elérhetővé válni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. jozsefm fecaa
2011.03.13. 19:06
Azért mert egyoldalú kötelezettségvállalásra kényszerít,egy a versenyszférában elérhető jobb szolgáltatás választása esetén.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. fecaa
2011.03.13. 19:48
Miért 1 oldalú? Én hűséges vagyok, ő ezért olcsóbban adja. Már mindketten jól jártunk. Neki kevesebb, de biztos bevétel addig, nekem olcsóbb.
Plusz ott az ő kötelezettsége, h ha 3 napon belül se javítja ki a hibáját, akkor felmondhatom. Nem tudom, ez kinek rossz?

"egy a versenyszférában elérhető jobb szolgáltatás választása esetén."->Ezt nem is értem. A jobb szolg. az most az övé, vagy a többinél elérhetőre gondolsz?

Ha meg csak 1 versenytársa van, aki spec. drágább is, akkor nálam az nem alternatíva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. jozsefm fecaa
2011.03.13. 20:25
Nem vagyunk egyformák.Nálam egy szolgáltató azért szolgáltató, hogy szolgáltasson, úgy ahogy én akarom, műszaki tartalomban és időben,ne szabjon feltételeket, írjon elő kötelezettségeket, láncoljon magához.Én döntöm el mikor és meddig tartok igényt a szolgálatira, és nekem ez menyit ér meg.Tudom ,hogy ez még nálunk nem így működik mert nem szokták meg az emberek ,hogy a szolgáltató van értük, nem pedig fordítva.Dolgoztam már olyan helyen, ahol egy zöldmezős beruházás irodakonténerébe a telefon -fax és internet bekötése tartott 4 órát!!!, nem három napos szolgáltatás kiesés után lehetett azt felmondani!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. fecaa
2011.03.13. 21:44
Ok, de ez M.ország, nem ám a nyugat, itt nem a pénzt számolja a jó nép, hanem a kátyúkat, u.hogy itt az van, ami van
Majd alkalmazkodunk, ha a netszámlán lehet spórolni, akkor azon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. jozsefm fecaa
2011.03.13. 21:58
Igen sajnos ez még csak bizonyos tekintetben /szolgáltatási árak/ nyugat sőt, vad, pont ezen monopol helyzetű és azt efféle rabszolgatartó módszerekkel őrizgető szolgáltatók miatt, és persze bölcs dakota vezetőink miatt, akik ezt törvényesen lehetővé teszik számukra, talán nem is önzetlenül...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. aka
2011.03.14. 11:11
> iPon evolúció
> Talán az egyik legfontosabb az erőteljes Facebook támogatás.
> erőteljes Facebook támogatás
> Facebook

Ezért nem lehetnek szép dolgaink. ;(
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. zseko
2011.03.15. 10:01
Sztem nem gond, hogy nyitás van a facebookra, az sem rosszabb mint az iwiw vagy a myvip. Nem kell ész nélkül megadni mindent amit csak kíván. Be lehet állítani úgy is, hogy ne legyél kereshető senkinek, akár még az ismerősök se láthassák mit "lájkolsz", és neked se szemeteljék tele az oldalad. Persze a nagytestér így is-úgy is lenyúlja az adatokat ha valakinek meg annyi esze van, hogy még a telefonszámát/lakcímét is megadja mindenkinek látható módon, az szimplán idióta... Amit viszont már nagy gáznak érzek én is vele kapcsolatban, hogy ha olyan oldalon jársz ahol kint van a "Like!" gomb, még rányomnod sem kell, úgy is regisztrálja és menti automatikusan, hogy ott jártál.

Az oldalról annyit, hogy nagyon jó oldal, szeretem olvasni, rendszeresen visszajárok, de vásárolni még nem vásároltam. Többször akartam már, alkatrészeket, ám a szállítási költséget is hozzászámolva az árhoz, volt hogy alig pár száz forint különbség jött ki. És ha hozzáveszek egy neadjisten véletlenül is adódó garanciális problémát, inkább megvettem helyben 1000-1200Ft-al drágábban. Persze komplett gépnél, vagy nagyobb összegű vásárlásnál már valószínűleg megérné nekem is, ám 3 éven belül most biztos nem fogok gépet bővíteni A könyv és játékrészlegen viszont szétnézek, eddig nem figyeltem hogy van ilyen is..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. sleepingdr...
2011.03.16. 22:30
Nagyon örülök a fejlesztéseknek, de nekem nem jegyzi meg, hogy kikapcsoltam a reklámhátteret a profilomban. A többi checkbox értékét menti, csak a háttérét nem. Pedig a mobilnetemre jótékonyan hatna a beállítás

Szerk.: Tévedtem, menti. De már ezt nem tudom törölni. Sebaj.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. frankdavid
2011.03.18. 21:02
Amit még jó lenne fejleszteni, az a több lehetőség kiválasztása egy kategórián belül. Értem én itt, pl. hogy memóriáknál listázhassam a 2GB, 3GB, 4GB méretek mindegyikét.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. NeoX
2011.03.23. 00:19
Utálom a rasszista site-okat, akik minket IWIW-eseket hátrányosan kezelnek a FB-osok ellenében. Sztem ha egy site "felkerül" a FB-ra, illik leprogramozni az IWIW-hez is. Lévén hogy magyarországon még mindíg nagyobb a támogatottsága mint az FB-nek, hogy a myvip és társairól ne is beszéljünk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. kapmar NeoX
2011.03.23. 06:32
Azért a szezont a fazonnal ne keverd te kis antifa iwiw őrült. Meg ennél azért normálisabban is fogalmaztak már meg "kérést".
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Csaber
2011.03.23. 06:42
Jó lenne ha , interneten monitort vásárlók egyenlő feltételekkel tudnának vásárolni , mivel a jelenlegi helyzet bemegy a boltba vásárló , és bekapcsoltatja a legkisebb hiba és nem viszi el a monitort , az interneten vásárló meg nem választhat , kap olyat ami van , és lehet olyat kap amin annyi hiba van ami belefér a szabványba de , ha nem tud vele élni akkor bizony a a futár árát ki kell fizetni mivel ,egyetlen lehetősége az elállás a vásárlástól , szerintem nem volna olyan nagy munka bekapcsolni minden monitort , vagy legalább a lehetőséget biztosítani (akár úgy is hogy így 1 nappal később történne a kiszállítás is mint a pc tesztelésnél )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Kolondrum
2011.04.06. 20:17
A kulcsszó elhangzott: FB = fákkbúk Ezt is átitatja. fúúú
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. lextrion
2011.04.20. 12:31
Na és bankkártyával lehet már fizetni??
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. kapmar lextr...
2011.04.20. 12:56
A bankkártyás fizetést szerintem azért nem érdemes firtatni, mert minden tranzakciónál tőlük levonnak pár százalékot. Ezt a pár százalékot is megtudja spórolni a bolt nekünk is és saját magának is. Ott van az előre utalás, ami neked nem kerül semmibe(normálisabb bankoknál).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. fecaa
2011.05.15. 15:35
Jajj,ez a kib***tt arckönyv, hogy lájkold, meg minden,uncsi már most is.
Németül sokkal jobban hangzik: Mögenezd

Ez a tipikus adatgyűjtés az emberekről alattomosan. Igényfelmérés a vásárló!! "munkáját" felhasználva,mert ugye ő nyilatkozik így folyton azzal, h mit szeret.

(1-2 örök igazság csak azért, h. minél többen tudják: Infláció=rejtett adó, amivel a szegény bankokat támogatjuk, a 6 meg 7 %-os betéti kamat meg nekünk így nem más mint 1-2(max!!)%-os kamat, a többi az inflációt fedezi.
A pénz pedig=adósság, mivel hitel felvétellel keletkezik (érdekes,ezt közgázon nem tanították,vajon miért? ), tehát ha hitel szükséglete van vkinek.
A hitel állomány pedig mindig nagyobb, mint a pénz állomány, mivel a kibocsátott tőkét a bank mindig!!! kivonja a forgalomból, csak a hasznát (kamatot) hagyja benn. Tehát a hitelek visszafizetése fizikailag lehetetlen!!
Ezek amolyan örök igazságok, és itt remélhetőleg sokan látják.)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. sensejke
2011.05.15. 17:07
Nem tudom, hogy hol, de pl. Otp minden pénzfelvétel, vagy kártyás fizetésnél is minimum 45-500 Ft-ig vonnak le. Egyszer 200e Ft-ot vettem fel banknál és 2000 Ft-ot meg maguknak levontak. Pedig még junior kártyám van, ami kedvezményekkel járna.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. jozsefm
2011.05.15. 17:23
Szerintem a bolttól sem, de ezt nem tudom biztosra.A vásárlás az biztos nem jár levonással a kártya tulajdonostól, készpénzfelvétel pedig limitált,hogy hányszor és mikor díjtalan,ez bankonként változó,de az OTP a legrosszabb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. fecaa
2011.05.15. 22:00
Mikrobi:
Én csak tájékozott vagyok, mert érdekel mindennemű átba**ás,ha pedig értem, talán jobban tudok ellene tenni.
Csak azért írom le, h. másokban is összeálljon a kép.
Bár ha vmit rosszul tudok, akkor várom a valóban helyes "elméletet" bárkitől.

Amiről meg vitáztok:
Pl otp-nél 2 free kp felvétel van, többi már lehúzással megy,átlagosan 200 ft, de kb 100-500-ig terjed.
Kártyával fizetés mindig is ingyenes volt, sőt ha másik bankba utalsz az is-legalábbis otp.
Ha vmi nevesebb cégnél dolgozol, előfordulhat h kedvezményes csomagot választhatsz (annál a banknál,ahol a cég is van), ahol is több free kp felvétel van, ingyen számla..stb...ezt azért tudom,mert nekem ilyen van cibnél Csak 50 Ft az össz ktg-em/hó az sms-ekre,mikor is veszek le kártyáról. Van 1 lehúzósabb szolgáltatásuk, hogy ha azt is akarom tudni sms-ben, h mikor jött pénz (1 ALKALOM / HÓ!!!!), az belekerül kb 200Ft-ba, na azt nem kértem Ne vicceljünk, korlátlan levételi sms 50 ft, 1 rátevés 200?ÁÁ..ÁÁ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. vecsei321
2011.07.19. 19:43
Hello! Szerintem ez a facebook-os és egyéb oldalon való bevillogás semmire sem jó! Aki ismeri az ipont az tudja, hogy jó cuccok jó áron (kivétel a futár szolgálat). Ha valaki még nem csalódott az híreszteli az ipon-t így nagyobbítja az ipon a vásárlói körét.

És szerintem az adatlopástól nem kell tartani, mert eleve a vásárláshoz regisztrálja magát az ügyfél amiben minden személyes adata megvan, így nem kell külön facebook sem, hogy adatot lophasson egy cég.

Inkább ez olyan dolog akar lenni, hogy ha már ő is meg ő is meg ő is fent van az FB.-n akk mi is legyünk fent mert az milyen jó, pedig semmire nem jó

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Etrius
2011.08.07. 09:23
az Ipon nagyon jól járt az ncore-ral.
Igaz, hogy jó cuccok, jó áron.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!