iPon Cikkek

Játékmegjelenések 2012. első negyedév

Dátum | 2012. 01. 31.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

Lassan vége a játékok szempontjából unalmas januárnak és beindul a játékáradat. Csokorba szedtük mire lesz érdemes figyelni a következő két hónapban. Haladjunk is a megjelenések sorrendjében!

Final Fantasy XII-2 (PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: SQUARE ENIX
Kiadó: SQUARE ENIX
Megjelenés: 2012.02.03

A Final Fantasy XIII anno kapott hideget-meleget: sokan túl lineárisnak találták és a párbeszédekkel sem voltam megelégedve, de a mérleg másik oldalán ott volt például a nagyon jól eltalált harcrendszer, ami sokáig élvezetessé tette a játékot. A XIII-2 nagyrészt megtartja a koncepcióból, ami jó volt, és fejleszt az egyéb részeken.Soul Calibur V (PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: Project Soul
Kiadó: Namco Bandai Games
Megjelenés: 2012.02.03

A konzolok egyik legnépszerűbb verekedős játéka is újabb résszel örvendeztet meg minket idén. A harcrendszert némileg átdolgozták az előző részhez képest, kukáztak néhány dolgot és például behozták a már több játékban is látott „super gauge”-ot, amit feltöltve extra támadásokat indíthatunk. Már hagyomány, hogy vendégszereplők is a színre lépnek a Soul Calibur zászlaja alatt, idén Ezio harcol majd a többiek mellett.NeverDead (PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: Rebellion
Kiadó: Konami
Megjelenés: 2012.02.03

A Konami új third person akciójátéka elég szórakoztatónak tűnik. Főhősünk képtelen meghalni, így nem igazán zavarja, ha letépik például egy kezét. Na bumm, maximum azzal veri agyon a démonokat, aztán visszarakja a helyére.The Darkness 2 (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: Digital Extremes
Kiadó: 2K Games
Megjelenés: 2012.02.10

Az első Darknesst még a Strabreeze stúdió készítette öt éve, és egy máig emlékezetes FPS-t sikerült alkotniuk, aminek elég egyedi atmoszférája van. A második részben visszatér Jackie Estacado, a lehetőségek tárháza pedig csak bővült az első rész óta, immár egyszerre használhatjuk sötét erőnket és tűzfegyvereinket is.Kingdoms of Amalur: Reckoning (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: 38 studios és Big Huge Games
Kiadó: Electronic Arts
Megjelenés: 2012.02.10

Bár sokan tartottak tőle, hogy a Kingdoms of Amalur csak egy egyszerű üsd-vágd játék lesz, már a demó is megmutatta, hogy az RPG oldalát sem hanyagolták el a játéknak. Már nem kell sokat aludni és elkezdhetünk Amalurban kalandozni.

Twisted Metal (PlayStation 3)

Fejlesztő: Eat Sleep Play
Kiadó: Sony
Megjelenés: 2012.02.17

A Twisted Metal a PlayStation rendszerek egyik neves szériája, de még nem találkozhattunk egy részével sem a jelenlegi generáción. David Jaffe és Scott Campbell vezényletével azonban végre elkészült a PlayStation 3-as epizód is, amit már másfél éve mutogattak az E3-on.Asura’s Wrath (PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: CyberConnect2
Kiadó: Capcom
Megjelenés: 2012.02.24

A CyberConnect2 eddig .hack és Naruto játékairól volt híres, most azonban egy kicsit elrugaszkodnak a szokásos licencelt világoktól. Az első Asura trailert még nehéz volt hová tenni, csak azt láttuk, hogy főhősünk üvölt mint a sakál, már hatvan dárda áll ki belőle, de ő megy előre és pusztít mindent amit ér. Azóta a történetről is kiderült egy s más, így egyre érdekesebbnek tűnik az Asura’s Wrath.Binary Domain (PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: Yakuza Studio
Kiadó: SEGA
Megjelenés: 2012.02.24

A Binary Domain kiváló csapat alapú akciót ígér, fejlett mesterséges intelligenciával az ellenfelek részéről is. A játék egyik legérdekesebb része a Consequence System (következmény rendszer) lesz, ami társaink véleményét alakítja majd. Minden amit teszünk a harcmezőn, az utasításaink (amiket szóban is kiadhatunk), ahogy harcolunk, kihatással van arra mit gondolnak rólunk a többiek. A játék rendezője Toshihiro Nagoshi (aki a Yakuza szériáért is felelt ezelőtt) azt mondta, hogy az a célja, hogy a dráma is az akció része legyen, ne pedig az utána lévő átvezetőké.Captain Morgane and the Golden Turtle (PC, PlayStation 3)

Fejlesztő: Wizarbox
Kiadó: Reef Entertainment
Megjelenés: 2012.02.24

A Wizarbox már 2008-ban felkeltette a figyelmünket a So Blonde-dal, ami hamar az egyik kedvenc kalandjátékunk lett. Most ugyanezen a vonalon haladva készült el a Captain Morgane is, ami a mozgásérzékelős gépek képességeit is kihasználja (Move és Wiimote).Syndicate (PC, PlayStation, Xbox 360)

Fejlesztő: Starbreeze Studios
Kiadó: Electronic Arts
Megjelenés: 2012.02.24

Bár sokan felhördültek mikor kiderült, hogy az új Syndicate FPS lesz, az eddigi hírek alapján abból még lehet egy élvezetes darab. Bár így kár a régi széria feltámasztásának hívni ez tény, de a Starbreeze már rakott le jó akciójátékokat az asztalra (Riddick pl.). Négy játékos kooperatív lehetőségek, támadások a virtuális világban, fejlődési lehetőségek, stb… meglátjuk mi sül ki belőle.

SSX (PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: EA Canada
Kiadó: EA Sports
Megjelenés: 2012.03.02

Már régóta várjuk az új SSX-et, amit némi csúsztatgatás után végül márciusban fognak kiadni. A hangulatos trailerek, az óriási pályák, és az átdolgozott játékmenet adrenalinpumpáló játékot ígérnek. Reméljük úgy is lesz.Ridge Racer: Unbounded (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: Bugbear Entertainment
Kiadó: Namco Bandai Games
Megjelenés: 2012.03.02

A lassan 20 éves Ridge Racer széria idén fogja először tiszteletét tenni PC-n is, valószínűleg a Namconál már nagyon kíváncsiak, hogy mit tudnak elérni a főleg a Need For Speed által uralt platformon. Lehetőségünk lesz majd benne pályákat tervezni és megosztani másokkal.I Am Alive (PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: Darkworks (2010-ig) és Ubisoft Shanghai
Kiadó: Ubisoft
Megjelenés: 2012.03.07 (Xbox 360, a PSN megjelenés dátuma még nem ismert)

Bár „csak” XBLA és PSN cím, de annyit szerepelt a hírekben (főleg a csúszásaival, bár a trón még mindig a Duke Nukem Foreveré), hogy nem hagyhattuk ki a listából az I Am Alive-ot. A játékban felfedezhetjük Haventon fikcionális városát a nagy pusztulás után. A föld szennyezett és mérgező, az emberiség nagy része kihalt, nekünk pedig valahogy túl kell élnünk a világ kihívásait.Mass Effect 3 (PC, PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: BioWare
Kiadó: Electronic Arts
Megjelenés: 2012.03.09

A Mass Effect trilógia befejezőrésze is a küszöbön van, milliók várják tűkön ülve. Xboxon az élőhangos irányítás (csapattagok, beszélgetések) lesz az újdonság, ami pedig mindenkit érint, az a multiplayer. Az új játékosokra is gondolt a BioWare, akik nem importálnak régi karaktert azoknak nem lesznek olyan beszélgetései, hivatkozásai, hogy ne értsék miről van szó.

Street Fighter X Tekken (PC, PlayStation 3, Vita, Xbox 360)

Fejlesztő: Capcom
Kiadó: Capcom
Megjelenés: 2012.03.09

A két verekedős széria rajongóinak nagyon izgalmas lesz az idei év. Bár azt még nem tudjuk mikor jelenik meg a Tekken X Street Fighter, a fordított változat már itt van a nyakunkon. Ha valaki lemaradt volna róluk, a lényeg röviden az, hogy a Capcom is csinál egy saját változatot és a Namco is. A Capcomé természetesen Street Fighteresebb lesz, a Tekken karaktereit is felsorakoztatva, míg a Namcoé Tekkenesebb lesz, az SF karaktereit vendégszerepeltetve. Kíváncsian várjuk őket!Silent Hill: Downpour (PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: Vatra Games
Kiadó: Konami Digital Entertainment
Megjelenés: 2012.03.14

A Downpournak eredetileg októberben kellett volna megjelennie, majd elcsúsztatták idén márciusra, ha nem jön közbe semmi, akkor talán meg is jelenik. Régóta nem kaptunk már nagykonzolos Silent Hill címet, így épp ideje lenne már újra Silent Hillben borzongani.FIFA Street (PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: EA Canada
Kiadó: EA Sports
Megjelenés: 2012.03.16

Az új FIFA Street újraindítja a négy éve nem látott szériát, és elég nagy reményeket fűznek hozzá az EA-nál. A realisztikus kinézetre és a gyors, élvezetes játékmenetre helyezték a hangsúlyt a fejlesztők, így jó esélyük lehet a sikerre. Természetesen a játék kompatibilis lesz az EA Sports Football Club szolgáltatással is.Ninja Gaiden 3 (PlayStation 3, Xbox 360)

Fejlesztő: Team Ninja
Kiadó: Tecmo Koei
Megjelenés: 2012.03.23

A Ninja Gaiden 3 lesz az újgenerációs Ninja Gaidenek közül az első, ami egyszerre jelenik meg a két nagy konzolra, nem lesznek különböző változatok. Sokat írtunk már a játékról, ami miatt a legtöbben aggódnak az az, hogy nagyobb közönség számára is elérhetővé akarják tenni az NG szériát a fejlesztők, ez pedig könnyítést jelent. Reméljük nem túlságosan, mert akkor biztos sok rajongót veszítenek a régi keménymagból.A teljesség igénye nélkül körülbelül erre számíthatunk a következő két hónapban, számtalan XBLA és PSN cím mellett (Alan Wake, Shank 2, stb.). Nem fogunk unatkozni az biztos!

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

45. Heroes27
2012.01.31. 17:31
hét szerintem borzasztó gyenge felhozatal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
44. Gamedavid
2012.01.31. 17:34
+1 Szerintem is.

Részemről a Last Guardian-t várom, meg ha megjelenik idén, akkor a Castlevania Lords of Shadow második részét.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
43. Gatee
2012.01.31. 17:55
+1
Ezek közül egyedül az ME3-at várom de azt nagyon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
42. s_erno
2012.01.31. 17:58
Az az élőszereplős soul calibur videó tényleg kicsit gagyi lett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
41. kullo1
2012.01.31. 18:05
pff 2-3 pc-s játék,f@sza!Viszont a Street Fighter X Tekken-nek nagyon örülök nem is számítottam rá hogy kiadják pc-re.Szegény ridge racer is mivé fajult először a videó alapján először azt hittem hogy valami új NSF utána meg Bornout-ra hajazott nagyon.SzvSZ nagyon gyenge negyed év lesz ez a PC pártiaknak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
40. Turai
2012.01.31. 19:28
Nem tudja valaki, hogy mikor jelenik meg az X Rebirth...?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
39. predike07
2012.01.31. 21:27
Elég gyér felhozatal.PC-t összerakni nem érdemes lassan.Minden megjelent 10 játékból vagy 3-4 van pc re ebből 2 tuti konzolról átirt optimalizálattlan vacak.
Hátha kialakul nyárra valami.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
38. tgabo91
2012.01.31. 21:56
Egyet értek. Két játékot várok ezekből, a többi egyáltalán nem érdekel...
Mass Effect 3, illetve I AM ALIVE
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
37. digio1995
2012.01.31. 22:20
engem ebben a negyedévben egyedül az ultimate ninja storm generations érdekel március végén, a többi cím felejtôs
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
36. nedcoleman
2012.01.31. 22:28
A jobb idő és a forint erősödése mellett a Darkness 2. részét várom, egész jó a demoja.
Bár itt van még az általam nagyon várt jóság amiről semmi hír mostanában, pedig jöhetne már:
PREY 2
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
35. insanity22...
2012.01.31. 23:11
Sok sz@r.

Nem szeretnék mélyen belemenni, hogy régen miért volt sokkal több játék és miért voltak az akkoriban gagyi játékok is jobbak a maiak közül a legjobbaknál, de azt már rég be kellett volna látni a fejlesztőknek, hogy 3 egyszerű dolog miatt van széttiporva a játékipar:
1. Néhány nagy kiadónál van centralizálódva az összes fejlesztő ezért hiába merül fel valamelyik gárdánál egy játékkoncepcióban néhány innovatív ötlet, egyszerűen dobják őket Call of Duty és társai miatt.
2. Szinte nem létezik már moddolás, alig-alig találni játékot, ahol érdemben van rá lehetőség, a semmirevaló konzolok meg még rá is tesznek egy lapáttal. Így pedig egy hatalmas ötletforrást lőttek ki a játékiparból.
3. El van igénytelenedve a vásárló. Ahogy IRL rá vannak állva az emberek a különféle igénytelen médiára, szokásokra, úgy Ingame is megelégednek a rókabőrrel. Nem véletlen lehetne 2 év múlva is ugyanúgy eladni a ganaj Call of Dutyt ugyanezzel a motorral, ugyanezzel az igénytelen játékmenettel. Több millióan ugyan úgy ezt tartanák hűdejónak...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
34. YellowFlas...
2012.01.31. 23:33
Várós a GW2, a Torchlight 2, a RAW, nameg a Shank2. A FIFA Streetet sajnálom, hogy nincs PC-n, hatalmas szórakozás agyonra hülyíteni a haverod a legbonyolultad trükkökkel...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
33. Zoe01
2012.02.01. 00:23
FF 13-2: na ez nagyon várós, csak fogalmam sincs, hogy mikor jut időm rá. Amúgy én az eredetit is szerettem, szóval ez alapból kötelező nekem.

Twisted Metal: elég örültnek néz ki, picit Carmageddonos feeling. Érdekesnek tűnik.

I AM Alive: na ez megint csak nagyon jónak tűnik, csak ne hogy az legyen vele, mint az AMY-vel...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
32. Turai
2012.02.01. 04:42
insanity228

Egy nagyon fontos dolgot kihagytál amit azért szerintem érdemes lenne megemlíteni.
Ez pedig az lenne, hogy sajnálatos módon egyre jobban a játszhatóság/játékélmény rovására megy a minél csicsásabb grafika.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
31. yodamester...
2012.02.01. 07:41
Pc pártiként feltenném a kérdést,hogy érdemes-e 7970-7950-es kártyára költeni ilyen felhozatal mellett?Szinte rá akarják az emberekre kényszeritteni,hogy vegyenek gagyi konzolt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
30. bodomehesz...
2012.02.01. 08:05
basszus régen mennyit játszottam, most meg már a gépem harmat gyenge a játékokhoz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
29. myckie2
2012.02.01. 09:12
Ennyi retek játékot, a burnout copy-ról inkább nem is mondok semmit...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
28. Trolltaxi
2012.02.01. 11:22
Én csak egyet várok, Az MMO-FPS-t, ami hála az égnek PC exkluzív lesz. Pedig Sony.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
27. Asagrim
2012.02.01. 11:53
Én örülök a gyér felhozatalnak, mindegyikre jut idő meló mellett amelyik érdekel!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
26. Gamedavid
2012.02.01. 13:08
Nem értem miért kell mindig a "gagyi" konzolt szidni. Mindenki azon és azzal játszik amin neki kényelmesebb/olcsóbb/igényeinek megfelel. Én már 94 óta játszom és semmivel nem voltak az akkori játékok sem jobbak vagy rosszabbak, mint ma. Szerintem minden évben jön ki legalább 1-2 olyan cím ami tényleg nagyon ütős és innovatív. Ez régem sem volt másképp. Az pedig, hogy a cod-ot a tényleg NULLA újítás után megveszik minden évben, hát az az ő bajuk.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. gyigyo
2012.02.01. 14:21
én a syndicate-re,binary domain-re vagyok nagyon kiváncsi... darkness2 meg érdekes talán az 1 szebb volt meg sokkal jobb is... kipróbáltam a 2 demot de valahogyan nem tetszik..

persze amúgy mindegyik remek cím és nagyon jók lesznek.
kivétel 2 cím ami nagyon nem tetszik SSX,Ridge racer...

aki azt mondja hogy "gyér felhozatal" gondolom azért mert nincsen új COD meg BF...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. Blade0012
2012.02.01. 15:00
"aki azt mondja hogy "gyér felhozatal" gondolom azért mert nincsen új COD meg BF..."

Inkább csak azért mert nincs konzolja és kínjában szidja. Van itt egy rakás színvonalasnak tuno cucc.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. Rajmond19
2012.02.01. 15:40
Szerintem nem a legjobb felhozatal......a tavalyi jobb volt.... Én személy szerint a Metro 2033 Last Light, Sxx ami még jó...... annak idején a BF-et vártam a cod ról már a 3. részél abbahagytam....a 6. ba belekeztem de nagyon scriptelt volt és abbamaradt.....szval nem vagyok COD fan.....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. Phantomstr...
2012.02.01. 18:03
Egyszer azért sír mindenki, mert a grafika a konzolok miatt nem fejlődik, aztán meg azért, hogy csak szép grafika van, játékélmény meg nincs. Jó lenne már határozni végre.

Egyébként a minőségromlás a szimulátor vonalon a leginkább tetten érhető, ami a PC nagy erőssége volt. Idejét sem tudom mikor jött ki utoljára egy normális repülőszimulátor, helikopter és tankszimulátorokban pedig még rosszabb a helyzet. Autószim szerencsére még jön egyszer egyszer. Igazi hardcore taktikai lövöldözésből is csak az ARMA tud értéket felmutatni.

Szerencsére minőségi játékok terén a konzolok azért jobban állnak. Furcsa módon valamiért épp ezeket nem jelentetik meg PC-n, míg a 86. CoD milliós eladásokat produkál.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. Der_Milan
2012.02.01. 20:57
Tényleg egy rakás ürülék az egész. Ez a Darkness 2... mekkora egy nagy fos te jó Isten, mintha egy ZS kategóriás amcsi akciófilmet látnék, két pisztollyal a géppisztolyos katonák ellen. COD: a 2. részig jutottam el. A többiről videókat néztem a youtube-on. Nekem felfordul a gyomrom már az amerikanizálódó világtól, a hős amerikaiak... mekkora egy baromság, mikor lesz olyan játék amikor amerikaiakat kell lelőni kínozni stb?! Nem vagyok egy iszlamista mielőtt leszúr valaki itt, de ugyanaz a lemez megy mindig, a hős amerikaiak a célpontot elpusztítják, a bajtársukat megmentik és legyen nagyon elégedett, boldog a játékos... baromság.

Normális autósjátékok sincsenek már, World Racing 2 volt az utolsó normális moddolható game, amikor ezt mondom úgy néznek rám mintha a Marsról jöttem volna, senki nem ismeri. A TDU 1-is jó volt, manapság Austrian Truck Simulatorral nyomom, annak megbocsáthatók a kicsi hibái. NFS Shift valami baromi nehéz, túlzottan is, kevés realitás van benne ahhoz képest hogy ez volt a cél a játékkal. TDU 2... a jóízlés határain belül nem tudok róla nyilatkozni, főleg, hogy adtam érte 6 rugót.

Lényeg, lehet kiöregedtem, 30-hoz közeledek és alig van olyan game, ami megfogna... AvsP3 volt az uccsó amit megvettem, az egy jó vétel volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. Szaszyka
2012.02.01. 23:33
Der_Milan: A COD-hoz én is csatlakoznék.... Mindenhol ez a hülye Amerika-imádat megy. Mindenki rossz, csak az amcsik nem. Nekem a legnagyobb szívfájdalmam az, hogy nincs olyan II. VH-s játék, ahol egyáltalán a németekkel is lehetne lenni, és mondjuk a VH második részét lehetne velük játszani végig, mert arról már nem is álmodhat az ember, hogy egyáltalán olyat csináljanak, amiben esetleg esély lenne arra, hogy a németek nyerjenek...
Ja, és nem vagoyk neon..ci, vagy fas...ta, mielőtt megvádolnának, csak így lenne fair, hiszen azok a katnák is tettek le az asztalra, nem is keveset, még ha rossz oldalon harcoltak is, ennyit "megérdemelnének"...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. kullo1
2012.02.02. 00:42
Szaszyka akkor próbáld ki a red orchestra 2-őt/FPS/ vagy a Men of War-t/RTS/ mindegyikben van német kampány sőt a Men of War : Vietnam-ban még a kongokkal is nyomhatot.
Azon meg ne csodálkozzatok már hogy 1 amerikai fejlesztő vagy kiadó olyan játékokat készít amiben ők az ászok.
Képzeljétek már el az hogy venné ki magát ha mondjuk 1 magyar fejlesztő olyan játékot adna ki, hogy a középkori Magyarországot kéne feldúlni a tatárokkal
Ahogy a mondás tartja: Minden szentnek maga felé hajlik a keze...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. Andos
2012.02.02. 08:23
Legalább írnák át a konzolos változatokat PC-re. Még az is jobb mint a semmi! És nem hiszem, hogy nem éri meg venni a fáradtságot rá a fejlesztőknek. Kezd nagyon betelni a pohár konzolok háza tájékán...
Jelentősen lemaradt miatta a szoftverfejlesztés a hardver iparhoz képest (igaz, nem kell fél évente alkatrészt cserélnünk a PC-ben.) Még mindig egy 2007-es configot veszünk meg 60000-ér Xbox néven, és sorra adják ki az olyan játékokat exkluzívnak amik pc-n előnyösebben, és élvezhetőbben működnének.
PS3-ról említést se tegyünk amíg 70-80000-ér szórják.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. Bucse
2012.02.02. 10:09
Jó mozgalmas két hónap lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. sensejke
2012.02.02. 10:52
De rühellem, hogy ebből a felhozatalból szinte mindegyik csak konzolos lesz és szinte nincs pc-s.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Antiserver
2012.02.02. 15:52
Azért a Mass Effect 3 mellett én a Syndicate-nek is adok egy esélyt, szerintem kellemes meglepetés lehet a dologból.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. asdsa
2012.02.02. 18:25
És még ez a japán csirkepásztor zene is rátesz egy lapáttal az "élményre"
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. DogTheDog
2012.02.02. 18:39
Meg hogy nincs jo jatek,lol.Kb ketto lett itt felsorolva,ami nem erdekel,a tobbivel remelem tudok majd jatszani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. rini
2012.02.02. 20:34
Nem értem. Miért vagytok így kiakadva? Nagyon régóta tudható már, hogy a Pc. verziós játékok már csak a futottak kategóriában versenyeznek néhány kivételtől eltekintve. Sőt már az is látható, hogy az eddig csak pc játékot gyártók erősen kacsingatnak a konzolok felé is. Akkor meg miért kell meglepődni. Manapság már nem ez a divat. Mostanában inkább a laptop és a konzol az ami a fő bevételeket hozza. A laptop alkalmas sok mindenre a munkától a játékok futtatására vagy filmek nézésére. A konzol pedig a játékok alapja most már. Persze nem olyan szép mint egy pc-n feltuningolva, de azért így is elég szép. Ráadásul sokszor sokkal kezelhetőbb mint a pc. Én is éppen ezért újítottam be egy konzolra nem olyan régen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. patrik2991
2012.02.02. 21:20
Bárcsak a Tekken vs Sf. jönne pc-re és nem ez... =/
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. kullo1
2012.02.03. 00:43
rini nem meglepődve vannak/vagyunk mi pc-sek hanem csalódottak.Én 15évig csak konzolon toltam,de váltottam mert normális stratégia illetve szimulátort csak pc-re adnak ki.Az meg nem igazán állja meg a helyét hogy sokszor konzolon kezelhetőbbek a játékok csak a kontroller miatt a pc-s verziók irányítását lebutítják.Lásd Skyrim ,baromi jó játék de a kezelő felület 1 agyrém ,pont a kontroller korlátozott számú gombjai miatt.Nekem nem az a bajom hogy sokkal több játék jön ki konzolra,hanem az hogy a tetves kiadók nem portolják át rendesen pc-re,csak összegányolt optimalizálatlan szarokkal szúrják ki a szemünket.

patrik2991 én is inkább a tekkenes verziót csipáznám ,de ennek is örülni kell amilyen gyér pc-re a minőségi verekedős játék felhozatal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Corpses74
2012.02.03. 08:49
Ridge Racer: Unbounded rossz választás a fejlesztőknek ez egy lerágott csont már.Az árkádos versenyek leáldozóban vannak nincs semmi fantáziájuk már.Egy jobbfajta tuning árkád városi,rendőr,és sok egyéb kihívásos autós versenyekkel telepakolt játék kéne már az embereknek nem az ilyen tucat játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. kullo1
2012.02.03. 15:35
Corpses74 az a baj hogy nem áldozott le lásd:NFS run
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. ossyni
2012.02.03. 22:04
... ÉS AKKOR BENYÚLOK A FIÓKBA ÉS ELŐVESZEM MAX PAYNE-T !

Ez siralmas, te jó isten, mi ez a felhozatal? ennyi ötlettelen játékot egy kupacba?! Szinte mindegyik játékra mondok 5 ugyanolyan másikat.HIHETETLEN XRKUPAC !
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. ossyni
2012.02.03. 22:06
apropó mi a tököm van már a Max Payne 3-mal máááááááááár?????
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. rastawicc
2012.02.05. 06:15
Végiglapoztam ezt a cikket, megtetszett az I AM Alive és ennek hatására vettem egy PS3-t.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. GyaxyBoy
2012.02.06. 14:23
I AM Alive nekem is bejött. Számomra a többi nekem hulladék! De én nem vennék PS3at. Van már Boxom!
Talán még a Silent Hill: Downpour, meglesem majd még pár videót.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Magon
2012.02.07. 08:45
FF XIII-2, Kingdoms of Amalur és ME3.. Tökéletes évkezdés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Rigor
2012.02.07. 20:03
Méghogy gyenge felhozatal pc-re? Bár számszerűleg kevesebb, de asszem ha nincs a DXHR akkor a karácsonyt is veri! Syndicate?!!! Mass Effect 3?!!! végre új SF pc-re?!! no és a Ridge Racer - aminek szerencsére semmi köze az eredeti sorozathoz, hanem inkább
Flatout 3 !!! - (aminek ugye eladták a nevét, ezért most a VALÓDI Flatout3 jön ki a Ridge Racer néven - legalábbis a videók nagyon arról árulkodnak(na meg hogy a fejlsztők ugyanazok) ).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. lalimadar
2012.02.10. 12:50
Semmi új,persze ez egyáltalán nem lep meg.Pénz beszél,ötlet meghal.Pc-ről viszont tényleg érdemes lesz váltania annak,aki játszani szeretne,mert lassan egyáltalán nem lesz játék szeretett platformunkra.Ez van... Megjegyzem halkan,hogy én azon kevesek közé tartozom,akik szinte egyáltalán nem játszanak "puffogtatós" és egyéb konzolra való játékkal,szinte csak szimulátorokkal.Itt jegyzem meg,hogy nem említették azt a címet,amit én jelenleg a legjobban várok.Az Euro Truck simulátor második része is márciusban jelenik meg.Aztán jön majd az Asetto Corsa,RFactor 2 és a GTR második része is ebben az évben jelenik meg.Nem rossz... Az már más kérdés,hogy le kell cserélni a meglévő hardvert,mert már a szimulátorok sem elégszenek meg a gyengébb masinákkal.Aki pedig sokat játszik,az fáradjon a pénztárhoz a hóna alatt egy konzollal,mert (sajnos?)ez a jövő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!