iPon Cikkek

Just Cause 2 - Visszatérés a kék lagúnába

Dátum | 2010. 03. 26.
Szerző | Daks
Csoport | JÁTÉK

Panau. Kicsiny dél-kelet ázsiai szigetország, a maláj és indonéz partok közelében, ahol zöld a fű, olcsó a bor, és mindig süt a Nap. Igazi paradicsom. A békebeli napok azonban véget értek, a kormány megbukott, a miniszterelnököt megölték, a hatalmat pedig a rettegett Pandak "Baby" Panay vette át. A vidéken ma káosz uralkodik, virágzik a feketekereskedelem, a cenzúra és a korrupció minden korábbinál magasabb, de ami még ennél is rosszabb, az a tehetetlenség. Lázadásra esély sincsen, a milícia csírájában elfojt minden nemzetellenesnek ítélt tervet és csoportosulást, miközben az ország gyenge gazdasága, és civilizációtól távol eső elhelyezkedése miatt nincs egy ember se, aki segítene a nyomorultakon.

Welcome back, comrade!
A helyzet sokáig kilátástalannak látszott, most azonban feltűnt a színen Rico Rodriguez, aki egy titkos küldetés miatt érkezett a szigetre. A különlegesen kiképzett CIA katona volt főnökét, a milliós sikkasztással, és bizalmas ügynökségi információk ellopásával vádolt Tom Sheldont üldözi, az azonban már a megérkezését követő első percekben egészen nyilvánvalóvá válik, hogy a feladata több lesz egy egyszerű letartóztatásnál. Nem elég, hogy a milícia tagjai vadásznak rá, még a városokban is jól szervezett bűnbandák karjaiba fut, a küldetés pedig akkor válik teljesen lehetetlenné, amikor elveszti Sheldon nyomát. Az áruló bárhol bújkálhat, a szálakat pedig csak úgy lehet kicsomózni, ha emberünk összeszűri a levet a helyiekkel, és ahogy négy évvel ezelőtt San Esperitóban, úgy most is az élére áll a forradalomnak.

S az akció kezdetét veszi!
A Just Cause 2 az előd által jól kitaposott utat követi. Ricót irányítva teljesen szabad kezet kapunk mindenben, azt csinálhatunk, amit csak akarunk, és olyan sorrendben oldhatjuk meg a küldetéseket, ahogyan az nekünk kényelmes. A fő szál amolyan GTA stílusban elevenedik meg előttünk, minden megbízás kapcsolódik egymáshoz. A küldetések egyben narrációs szerepet is betöltenek, két bevetés között pedig végtelen szabadidő áll rendelkezésünkre, hogy megismerjük a szigetvilágot. A sandbox stílus jegyében nincsenek határok és kötelességek, lehet autót lopni és helikoptert vezetni, szétlőhetünk egész városokat, azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy nem nyaralni jöttünk Panauba. A feladat Tom Sheldon felkutatása, és ez most mindennél fontosabb.

A játék helyszínéül szolgáló Panau nem kevesebb, mint 645 négyzetkilométeren terül el. Az előző Just Cause trópusi szigetétől eltérően itt azonban kifejezetten változatos környezet vár ránk: a homokos tengerpartoktól kezdve az őserdőkön és a sivatagokon keresztül a hófödte hegyekig mindenféle vidéken megfordulhatunk, a különböző helyszínek pedig mind egyéni hangulatvilággal büszkélkedhetnek. Vannak romantikus üdülővárosok, de a sziget belsejében találhatunk unalmas, koszos falvakat, és igazi csúcsmodern metropoliszokat is. Viszont a gépfegyveres, fel-alá masírozó őrsereg azonban mindenhol ott van, bármerre menjünk is. A diktátor nem nézi jó szemmel a rendetlenséget, elég egy kis tűzharc, vagy akár egy gyanús mozdulat, és máris befarol elénk egy vörös sapkás osztag, akik nem kérdeznek, azonnal lőnek.

Rico kemény. Kőkemény.
Kalandjaink során összesen több mint száz különféle jármű volánja mögé pattanhatunk. A palettát mindenféle utcai motor, személyautó, terepjáró, harckocsi, busz, motorcsónak, helikopter, utasszállító és vadászrepülő színesíti, Rico legjobb barátja viszont az a mindig aktív, és szolgálatra kész ejtőernyő, amivel bárhonnan leugorhatunk, még egy felhőkarcoló tetejéről is. Hűséges kiegészítőnket nem kell újrahajtogatni, vagy feltölteni, egymás után akár többször is használhatjuk, még autókról elrugaszkodva is működik, úgyhogy az biztos, hogy ha más nem is, de ez mindig velünk van a bevetések során. S ha már a kiegészítőknél tartunk, meg kell említeni azt a csáklyát is, amivel hősünk valódi pókemberként tud közlekedni Panauban. A szigony minden felülethez odatapad, és egy gombnyomásra összehúzódik, így könnyen fel lehet vele jutni a legmagasabb tornyokba is, de nem kell megijednünk akkor sem, ha véletlenül megszökik a célpontunk. Csak be kell mérni a menekülő autót, a csáklya másik felével keresni egy erős fát, vagy egy épületet, és biztos, hogy egy centit se fog már mozdulni az emberünk.

Kisebb zavar a rendszerben
A játék szerves részét képezik még a különleges kaszkadőrmutatványok is. Ügynökünk nem szívbajos, ha ki kell mászni egy autó tetejére, vagy ha mondjuk, egy helikoptert kell megcsáklyáznia, bármit szemrebbenés nélkül végrehajt, amit csak kérünk tőle. Lehet kocsi motorháztetőjére kapaszkodva lövöldözni, átugorhatunk a minket üldöző járműre, verekedhetünk a sofőrrel, ha pedig meguntuk, hogy egy egész konvoj van a sarkunkban, csak keresnünk kell egy benzinkutat, és kiugrani a kocsiból, mielőtt az egész kísérettel együtt belehajtanánk a tartályokba. Rico kőkemény tehát, és ez már a fegyvertárán is meglátszik. Lehet mindenféle pisztolyt, gépfegyvert, rakétavetőt, minigunt és puskát összeszedni, a bal ravasz lenyomására pedig gránátokat és C4-eseket hajigál. A csáklyával verekedni tud, illetve újdonság, hogy immáron két pisztollyal is pusztíthatja az ellenségeit. Hát ki tudna megállítani egy ilyen úthengert?

A Just Cause 2-t a svéd fejlesztők saját készítésű Avalanche Engine 2.0 motorja hajtja, mely az előző résznél sokkal szebb látványt tesz lehetővé. A látóhatár fantasztikus, repülőről az egész sziget feltárul előttünk, még a földön is éles textúrákat és kidolgozott részleteket találunk. A szereplők nem valami szépek, de a környezet igényes, a nagyvárosnak szuper hangulata van, és az őserdős, sűrű növényzettel rendelkező dzsungel is nagyon élethű, persze csak ha nem a Crysishoz hasonlítjuk. A készítők a mesterséges intelligenciára is rágyúrtak, az ellenfelek már nem viselkednek annyira idiótán, mint korábban, elbújnak előlünk, próbálnak bekeríteni, trükköznek és összedolgoznak, bár az biztos, hogy vezetni még mindig nem tudnak. Nagyon könnyű őket lerázni, a teszt során volt, hogy egyszer szétlőttük a minket üldöző milícia kocsijának a kerekét, mire az kifarolt, és utána tolatva indult a nyomunkba. Nem lett tehát tökéletes a fejlesztés, de a javulás szemmel látható, az előző Just Cause-nál mindenképpen jobb a mostani.

Ilyet azért nem minden nap látni
Az animáció viszont ezúttal is igen gyenge pontja lett a játéknak. A szereplők ritka sután mozognak, olyan a viselkedésük, mintha egy 90-es évekbeli játékban szerepelnének, az átvezetők pedig egyenesen nevetségesek. Semmi emberit nem sikerült belevinni ezekbe a kis rendezésekbe, borzalmasan gagyi az egész, ami pedig ennél is rosszabb, az a hangsáv. A szinkron rettenetes, olyan tört angollal beszél mindenki, hogy egy kisiskolás legyűri őket kiejtésben, de könnyen lehet, hogy még nyelvtanban is. Tőmondatok és túlerőltetett akcentus mindenhol, még Rico se egy nagy nyelvzseni, hát még a helybéliek!

Földön, vízen, levegőben
A kivitelezés erős közepes tehát, a játékélmény és a szavatosság viszont egyértelműen megmenti a játékot. Fantasztikus dolog szabadon randalírozni a szigeteken, sokkal több elfoglaltságot találhatunk magunknak, mint a hasonló stílusú Mercenaries 2-ben, a nappal és az éjszaka váltakozásának, továbbá a környezet sokféleségének köszönhetően pedig mindig vár ránk valami meglepetés. Sokáig el lehet lenni a játékkal, még ha meguntuk a küldetéseket, akkor is jó autózni, vagy repkedni még egy fél órát lefekvés előtt, illetve a játékélményt is csak az elnagyolt, gyengécske részletek rontják le, amúgy teljesen rendben lenne az egész.

Ahogy a korábbi résznél, úgy ebben a játékban sincs multiplayer mód. Noha a GTA IV-ben jó dolog volt a belvárosi randalírozás, már abban sem hiányoltuk előtte kifejezetten, vannak egyszerűen olyan játékok, amikhez nem illik a csoportos móka. S ilyen játék a Just Cause is, magányos farkasként szeretünk benne kalandozni, nem kell több társ egy gépfegyvernél és egy mindig biztosan működő ejtőernyőnél. DLC viszont készült, a Limited Edition változat gazdái ingyen hozzájuthatnak az amúgy fizetősként is elérhető, két darab új járművet, két fegyvert, és egyéni mintázatú ejtőernyőt tartalmazó csomaghoz, de érdekes még az amerikai Gamestop kiadás is, amihez exkluzív monster truck jár ajándékba.

Imádjuk a reggeli C4 szagát
Jó játék lett a Just Cause 2, nekünk nagyon tetszett, de az is biztos, hogy ha még dolgoztak volna rajta egy keveset, akkor simán megérne 80, vagy akár 90%-ot is. A rendezés és az animáció nagyon gyenge, és a játék megörökölt több gyermekbetegséget is az elődtől, ezek a hibák pedig rányomják a bélyegüket a kerek egészre, melynek eredményét alant láthatja mindenki.


Platformok: PC, Playstation 3, Xbox 360
Tesztelt platform: Xbox 360

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

32. expander
2010.03.26. 12:28
Érdekes, pedig a DEMO play jó volt
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
31. thspo
2010.03.26. 12:45
csak szerintem egy förtelem? Fél órát játszottam vele, aztán rá kellett h döbbenjek hogy ez legalább annyira sz@r mint az első része
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
30. silentfrog
2010.03.26. 12:49
thspo alacsony a fájdalomküszöböd.
Én egy oráig birtam ,utánna töröltem!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
29. yeezs
2010.03.26. 13:43
Látványra pedig elég meggyőzőnek tűnik, magas kontraszt, telt színek, legalábbis így képek alapján.
Mondjuk kipróbálni nem fogom, van elég jó játék kint, hogy lekössön ha épp unatkoznék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
28. PainKiller
2010.03.26. 14:43
Csak 75% ? Ez tiszta lehúzás! Sokkal jobb ennél a játék!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
27. 7ep3s
2010.03.26. 15:17
Kár, hogy nem lehet benne rendesen kapaszkodni a falak tetejére meg a peremekre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
26. Kange
2010.03.26. 15:25
Nekem is nagyon tetszik a játék.
Grafikára mindenképpen többet adnék, de nekem a hangokkal sincsen bajom. De majd megnézem jobban!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. tibszi
2010.03.26. 16:35
akinek ez a játék nem tetszik az menjen S.TA.L.K.E.R.-ezni, meg is érdemli... a 75% pedig irtózatos nagy lehúzás. Esetleg a grafikával egyetértek de a többi lehúzás
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. scholes9
2010.03.26. 17:04
"akinek ez a játék nem tetszik az menjen S.TA.L.K.E.R.-ezni, meg is érdemli"

ezen azért jót nevettem, ja nem...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. Svindler
2010.03.26. 17:09
Ahogy elnézem a játékosok között is elég nagy az eltérés véleményekben
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. Menthix
2010.03.26. 17:27
Tényleg nagyon le lett húzva a játék!
A hangzás korántsem olyan rossz, mint azt a teszter írta, bár a szinkron tényleg gyenge.
Jót kacagtam, mikor a dzsungelről esett szó Szerintem szebb, mint krájzisz!
Látvány 10+!
Hangzás 7, a rossz szinkron miatt.
Játékélmény 9!
Szavatosság 9!
Megéri az árát.
Akinek csak a cím számít menjen gétéázni meg stalkerezni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. Smith166
2010.03.26. 17:34
Szerintem brutáljó a game. Nem értem miért kellett lehúzni? Hangok is ottvannak, grafika is, van hangulata, mi kell még? Iszonyat jó ahogy lenézel a hegyről a tengerre miközben felkel a nap, gyönyörű! Jó nagy a bejárható terület, sok a küldetés, a múníció utánpótlást keveslem csak.

Az is királyság hogy odamegyek a mounted guunhoz és leemelem, és mivel unlimited ammo van benne, lehet aprítani rendesen!

Az meg hogy nem lehet a falon mászni meg kapaszkodni???? Ez nem a Spiderman öregem!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. Ravermeist...
2010.03.26. 17:38
Pici szubjektivitást érzek az írásban de ez egy nehéz műfaj ebből a szempontból. 80% fölött adnék a játéknak mert oda már az igazán jó játékok kerülnek amik szórakoztatás céljából mindenféle magasztos cél elérése nélkül készülnek. Magyarán játékok! 90 fölé már csak a minden szempontból maradandó játékokat sorolnám és 70 környékére pedig az egyszer végigjátszom félig aztán megjegyzem, hogy majd unalmas óráimban fél év múlva megéri folytatni. Azért ez nem az a kategrória. ami 70 alá esik az már tényleg csak szódával +betépve élvezetes vagy könnyen felejthető
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. Daks
2010.03.26. 18:39
Az értékelés 100-as skálán történik, tehát nem azt jelenti, hogy 70 szar, 80-90 jó . Az 50 számít közepesnek, a 75% jelen esetben 3/4-es eredmény, ami semmiképp sem lehúzás szerintem . Nekem is bejött a játék, aki olvasta a cikket az tudja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. polcsika
2010.03.26. 20:12
Ez egy igazi kötetlen "agylazító" játékocska, amit bármikor elő lehet kaparni, és ha mást nem is, de legalább kerülni egyet a szigetek felett...
Nem értek annyira a grafikai megvalósításhoz, csak a saját szememre hagyatkozom, de nekem tetszik. Szerintem nem kell összehasonlítani egyik "nagy" gémmel sem (Crysis, GTA IV), hisz más, viszont optimalizálást tanulhatnának a "nagyjaink" ettől a csapattól...szvsz....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. Gatee
2010.03.26. 20:14
Szerintem is nagyon le lett húzva az értékelésben, nemhiszem, hogy 1 komoly GTA szintű játéknak kéne tekinteni, csak amolyan fun gamenek, amit néha előkap az ember szórakozni de arra tükéletes, nekem is nagyon bejött, így 1. nekifutásra 4 órát toltam vele.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Imre94
2010.03.26. 20:26
Hát, mit ne mondjak, szerintem elég sz@r a játék.
Már az elején láttam, hogy nagyon el lett b*szva egy-két dolog:
- Mi az, hogy a csávóka a földtől 20-25 méterre nyitja ki a siklóernyőjét, és máris egyenesen szeli a levegőt? A valóságban (tudtommal) legalább 200 méteren kell kinyitni az ernyőt, hogy egyáltalán annyira lelassítson, hogy földet éréskor ne törjön csontod... Aztán meg hogy addig repülhet vele, ameddig csak akar, sosem ér földet, ha úgy gondolja...
- Ugye azt mindenki tudja, hogy mi van, ha helikopterrel egy fa mellett, vagy fölött lebegsz, vagy repülsz el? Úgy van, a fa elhajlik valamelyik (általában az ellenkező) irányba. Mivel ezt már a Vice City-ben is simán megoldották, szerintem egy 2010-es játéktól szégyen, hogy nem hogy a (pálma)fa, de még a levelei is mereven álltak...
- A kocsik pár lövéstől felrobbannak, mintha csak nitroglicerinnel lenne megtöltve az egész...
- Akkor ott van még a helikopterből katapultálás: Próbált mát valaki egy helikopterből katapultálni? Szerintem senki, legalábbis olyan, aki túlélte, hiszen a rotorlapátok darálthúst csinálnának az emberből (ezért nincsen soha katapult a helikopterekben, esetleg olyan, amelyik oldalra katapultál, de annak is megvannak a maga veszélyei)
- Az meg egyenesen undorító, ahogy az embereket lehet "reptetni" azzal, hogy sorozod őket egy automatával!
Többet nem is írok(pedig ott lenne még a pókember hálójához hasonló cucc), nekem ennyi elvette a játéktól a kedvemet, hiába szép grafika, meg minden, de ezek a hibák számomra játszhatatlanná teszik a játékot.

Csak hogy valami jót is mondjak: Az szépen meg lett csinálva, ahogy a pálmafák, meg az utcalámpák kidőlnek, de szerintem lényegébe ennyi, ami jól néz ki. Jók még az árnyékok, de az már alap 2010-ben, úgyhogy sztem fölösleges is volt megemlítenem...

Az értékelés meg szerintem pont hogy reális! Ezek az általam említett dolgok húzzák le ennyire sztem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Menthix
2010.03.26. 20:31
Hát a GTA aztán az a hú de komoly game...
100 golyót belémlőnek közben fölrobbantom a világot és még vígan futkosok stb stb stb, és közben van 15-20 fps-em tényleg nagyon nagyon komoly a játék...

Itt az a mindenhol használható instant kötél az alkaromból túlzás, meg hogy kicsit masszívan álljuk a lövést (legnehezebb fokozaton játszom). Viszont minden más, pl. a fizika is nagyon jó!
Apróság, hogy pl az embert 5 méterre hajítjuk ki a kocsijából de azért úgy vélem, hogy ezek pont, hogy kellenek bele, ezek teszik fergetegesen megunhatatlanná
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Menthix
2010.03.26. 20:39
Imre94, NO COMMENT okoska
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. Gatee
2010.03.26. 20:49
@Imre94 Veled is az a baj, hogy 1 ilyen játékot véresen komolyan veszel... pedig az egész szórakoztatásnak készült de ha hűdekomoly realisztikát meg fizikát akarsz akkor az ilyen játékok nem neked valók.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Imre94
2010.03.26. 21:10
GTA4-nek se lenne sok értelme, ha percenként meghalsz, mert elütnek, beléd lőnek 2-t, vagy száguldozol, és véletlenül megnyomod az F-et, mivel a D szomszédja, és pl. lecsúszott az ujjad...

Annyit a realiszikusságról, hogy minden benzinkút ugyanúgy dől össze, egy előre megírt programkód alapján, ellenben a GTA4-gyel, ahol ilyen nincs! Ezért van 15-20 FPS-ed, meg azé, mert te is felhúzod full HD-ba a felbontást "okoska"! Akkor meg ne csodálkozz!

Hát, az előző irományom tényleg "kicsit" komolyra sikerült, pedig csak véleményt akartam mondani.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. NTomi
2010.03.26. 21:52
Igen a GTA4-ben nincs előre megírt összeomlás, mert semmi nem omlik össze.
A készítők már az elején megmonták, hogy nem egy véresen komoly, realisztikus játékot alkotnak, hanem egy szabad, bármit megtehetszt játékot. Mindenki tudja, hogy nincs végtelen ejtőernyő(főleg ejtőernyő nélkül), s stb. De pont ezt teszi élvezetessé, kikapcsolóvá ezt a játékot, hogy bármit megtehetsz, elrugaszkodva a valóságtól. Ez egy jó kis szórakoztató játék, szerintem sem kellett volna ennyire lehúzni.
Akinek egy kikúrt komoly, realisztikus játék kell a lazuláshoz, az játsszon mással, de amilyen játéknak szánták olyan is lett, és ez a lényeg. Úgy jó, ahogy van! Felesleges mással hasonlítgatni. Naplemente tényleg gyönyőrű...


 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Leemonade
2010.03.26. 21:57
Ha másért nem akkor ezért a képért kipróbálom
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Menthix
2010.03.26. 22:04
Imre94, én személy szerint még a gta4-el megjelenésekor játszottam, akkoriban még 1024x768-ban...
Mindenki tudja, hogy rosszul van optimalizálva...úgy látom van egy kivétel.
Szerintem épphogy komolytalan volt a kommented...
Mit jelent az, hogy 1280x1024-nek látszott? Fejtsd ki, ilyenről még nem hallottam


Leemonade, jól teszed
Maximális grafikán nagyon szépen néz ki! A tesztben láthatóan nem fullon van...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Imre94
2010.03.26. 22:04
Hát, van olyan a víz, mint a GTA4-ben.

Menthix:
Ja, egy kicsit elqrták, de attól még nem rossz, csak izmosabb gép kell alá. Egyébként amikor először láttam, csináltam képeket, és mikor abbahagytam a játékot, csak csodálkoztam, hogy minden kép 800x600-as felbontású... A játékban 1280x1024-nek látszott kb...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Imre94 Menth...
2010.03.26. 22:27
Áhh, már nembírom szerkeszteni...

Azt úgy értettem, hogy fullra nem látszott a széle recésnek, minden olyan volt, mintha nagyobb felbontáson lett volna, de mégsem...

"Szerintem épphogy komolytalan volt a kommented..." -Kabbe.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Blade0012
2010.03.26. 22:50
"Maximális grafikán nagyon szépen néz ki! A tesztben láthatóan nem fullon van..."

Ezt miből sikerült leszűrni? A beillesztett promóképekből vagy abból hogy boxon tesztelték, amin általában nem szokás részletesség-állítással bíbelődni - rejtély miért -
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Slider
2010.03.27. 00:18
Én csak annyit tennék hozzá, hogy még helikopterrel is kb. 10-15 perc mire a szigetet átlósan átszelem. Bitang nagy terület ez. Szerintem grafikailag nagyon ott van. Ha minden fullon van akkor faszát kimutatja a foga fehérjét a játék. Nekem tetszik az átvezető anim. Nem várok egy Avatar animációt. Egyszerűen ehhez a játékhoz elmegy.
GTA SA-nál még trágyábbak voltak a karakterek átvezetőben mégsem rótta fel senki. Jó tudom hogy 5 éves játék, de akkor is

Ez a stuff így jó ahogy van. Részemről kb 87% lenne.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Smith166
2010.03.28. 10:02
Imre: elfelejtesz valamit. Ez egy játék. Nem a valóság. Tehát belefér hogy 25m-re kinyitod az ernyőt és szeled a levegőt. Az is hogy egy kampó kiugrik a kezedből és elrántod vele magad 150m-re. Mert ez játét, kedves Imre, és nem a valóság modellezése. Nem kéne a kettőt összekeverni.

Az meg hogy lövöd a hullákat és röpköd a levegőben, rohadt jól néz ki! Igen, szétlövöd a tornyot és legközelebb megint ott van. Lödd szét megint. Élvezkedj, apríts, JÁTSSZ! Mert ez erről szól.

Simán adok neki 95%-ot!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Imre94
2010.03.28. 21:54
Háháá! Itt egy értelmes ember: Smith166.

Elég sokára jött

Csak kíváncsi voltam, milyen ellenérveket tudtok mondani a hsz-emre...
Legtöbbjük elég silány, de megjött a mester!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Caboose
2010.03.28. 22:06
Smith166: Lényegében igazad van, de azért mert egy játék még nem kell mindenféle baromságot belerakni. Szerintem akkor is lehetne szórakoztató ha realisztikusabbra csinálják. De nem is akarták valósághűre csinálni, szóval jól van ez így csak pár embernek (köztük én is) nem tetszik ez a stílus. Ettől még lehet jó a játék. Na szerintem Imre94 is valami ilyesmire gondolt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. pmarci1
2010.04.12. 16:27
Nekem meg van a játék szerintem nagyon élvezetes mindennel meg vagyok elégedve csak a hullák 5 méter helyett repülhetnének 1-et Meg marha sokat kell benne járkálni a játék abból áll (nálam), hogy 5 perc egy küldetés és 30 perc amíg elmegyek egyik helyröl a másikra. Szoval a Far Cry 2-nél (75%) jobb, de a GTA 4-nél (90%) rosszabb. Én 85%-ot adnék rá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!