iPon Cikkek

Split/Second: Velocity - Kenyeret és cirkuszt!

Dátum | 2010. 05. 17.
Szerző | Daks
Csoport | JÁTÉK

A délutáni kibeszélő műsorok ideje lejárt! A vetélkedőket már nem nézi senki, a valóságshow sem menő, ki kellett hát találni valamit, mely az embereket újra le tudja ültetni a képernyők elé. Egy olyan műsorra volt szükség, ami képes felkavarni a kereskedelmi televíziózás állóvízét, amiért ismét milliók, sőt milliárdok rajonghatnak. Egy olyan ötlet kellett, amilyet még nem látott a világ. Sokáig vártunk a változásra, egy napon azonban nyílt a BR Channel vezérigazgatójának ajtaja, és nem más ugrott be rajta, mint Jeremy, a cég egyik próbaidős, újonc marketingese. Főnök! Több száz lóerős sportkocsik, hatalmas robbanások, adrenalin, üvöltő technozene, reflektorfény, pénz és dicsőség. Ez a Split/Second: Velocity! Ez kell a népnek, nem a Teleshop!

S a verseny kezdetét veszi!
Az új reality híre tornádóként söpört végig a világon, és noha csak most indul az első évad, már odavan érte szinte mindenki, a tengeren innen, s túl egyaránt. Mindez pedig nem is csoda, hiszen a koncepció frenetikus. Fognak egy tucat versenyautót, még egyszer ennyi őrült sofőrt, majd miután rajthoz állították őket, már indulhat is a menet! Szabályok nincsenek, szabadon fel lehet nyomni egymást a szalagkorlátra, a fair play itt nem ismert, a legkeményebb pedig, hogy minden versenyző kap egy detonátort, amivel aztán kedvükre szívathatják egymást. A távvezérlő a pálya különböző pontjain elhelyezett bombákat élesíti, segítségével hidakat lehet lerobbantani, alagutakat egy pillanat alatt lángba borítani, sőt jó időzítéssel még egész toronyházakat is le lehet rombolni, aztán pedig a vesztesek kerülgethetik az úttestre hulló törmelékeket. Az egész futam egy hatalmas élet-halál harc, sosem lehet tudni, hogy mikor tesznek keresztbe az embernek, bármikor levegőbe repülhet egy út mentén parkoló kamion, és még a legutolsó kanyarban sem lehet fellélegezni, hiszen még akkor is fordulhat a kocka. A Split/Second tehát finoman fogalmazva is életveszélyes, mégis sorban állnak a kvalifikációs pilóták, akiknek ha az elszántsága még egy kis idiotizmussal párosul, akkor már esélyesek is felállni a rajtrácsra.

Micsoda sebesség!
A Pure fejlesztőinek legújabb játéka ezt az extrém autóversenyt dolgozza fel, mi pedig mi mást is alakíthatnánk benne, mint egy elszánt, feltörekvő sofőrt. A válogatáson kezdünk, egy építkezés mellett körözgetve ki kell verni a mezőnyből a riválisokat, majd ha megtanultuk az alapokat, és darabokra szedtünk mindenkit, akkor már nincs is más hátra, mint az élő műsor! A show kezdetét veszi, hatalmas közvetítőhelikopterek zúgnak el a fejünk fölött, a motorok felbőgnek, a világ egy emberként hangosítja fel a tévéket, majd működésbe lépnek a rajtot jelző petárdák és tűzijátékok, és lehet is a gázra lépni! Ami ez után kezdődik, az maga a digitális férfiasság, a versenyzők egymásnak esnek, véres harc indul az első helyért, az pedig egészen biztos, hogy nem lesz ember, aki ezt karcolás nélkül megússza!

Maga a játékmenet rendkívül egyszerű. Driftelésért, ugratásokért, és szélárnyékban való autózásért pontokat kapunk, ami egy három szintből álló energiaskálát tölt fel. Amikor eleget gyűjtöttünk ezekből, akkor jöhet a robbantás: csak meg kell várni, amíg megjelenik az előttünk autózók felett egy kis jel, és egy gombnyomással már vehetjük is elő a detonátort, aktiválva a hozzá legközelebb eső bombákat. Egy-egy jó időzítéssel rendesen odapörkölhetünk a társainknak, ha közel robban hozzájuk a pokolgép, akkor az egész autó a levegőbe repül, de nem ritka az sem, hogy a távolabb lévőket is eléri a detonáció szele, rendesen kibillentve mindenkit a tempójából. Nem kell azonban megijedni, ha minket találnak meg, a robbanás után ugyanis pár másodperc késéssel bár, de vissza lehet állni a mezőnybe, hiszen a bosszú akkor édes igazán, ha azonnal lehetőséget kapunk rá.

Nem semmi a környezet
A menüben bóklászva a Season rejti a tévé show első évadját. A műsorban 12 részen keresztül kell helyt állnunk, összesen 72 különböző futamban megfordulva, ezalatt pedig krediteket gyűjthetünk, ami új pályákat és autókat teszi elérhetővé. A kalandok során többféle játékmód váltja egymást: a race például sima verseny, az eliminátornál visszaszámol egy óra, és az idő leteltével mindig kiesik a legutolsó ember, a detonátornál pedig nincsenek is ellenfelek, időre kell teljesíteni a pályát, mialatt az egészet a földdel teszik egyenlővé. De izgalmas még az elite race, ahol bajnokok ellen kell kiállnunk, illetve az air strike is, melyben egy katonai helikopter rakétáz minket folyamatosan. Ezen kívül azonban nincs is több igazán egyéni ötlet, a játék nem kínál többet az alap módok cserélgetésénél. Versenyezni egyébként a karrieren kívül a Quickplay menüben is lehet, ahol szabadon választhatunk mindig autót és helyszínt, de nem feledkezhetünk el az Online és a Split Screen módokról sem, melyek segítségével bármikor elkenhetjük legjobb barátaink arcát.

Nyolc henger, majd szét vet az erő...
Játsszunk akár gép ellen, akár hús-vér emberekkel, a Split/Second: Velocity-nek fantasztikus hangulata van, annyira telibe találták az egészet a készítők, hogy az már egyszerűen félelmetes. Az irányíthatóság szuper, nagyon könnyű driftelni, és nem lehetetlen beérni az elsőket akkor sem, ha többször egymás után totálkárra törjük magunkat. Verseny közben kőkeményen termelődik az emberben az adrenalin, folyamatosan koncentrálni kell, hogy tökéletesen teljesítsünk, nem vonhatják el a figyelmünket az utunkat kísérő robbanások, ha pedig megelőznek, akkor mindent meg kell tennünk, hogy visszaszerezzük az aranyérmes helyet. Élesebb helyzetekben nem egyszer úgy hajtunk bele egy fekete füstgomolyagba, hogy azt sem tudjuk, mi van mögötte, de az utcán felrobbanó bombák is okoznak egy kis káoszt a mindent beborító lángcsóváikkal. Száguldás közben ráadásul folyamatosan dobál is a kamera, úgy érezzük, mintha tényleg kétszázzal szakítanánk egy szétvert úton, egyszerűen semmi biztonságérzet nincs, és ez annyira lázba tud hozni, hogy az ember legszívesebben üvöltene izgalmában!

A Split/Second: Velocity nem okozott csalódást a pályák és az autók számának tekintetében sem. A forgatások alatt a világ minden táján megfordulhatunk, a játék folyton tud újat mutatni nekünk, az új helyszíneken folyton látni valami szokatlant és vadítót, amiért meg lehet szeretni az adott várost. A járművek sora is szép kövér lett, a száguldozni vágyók kedvéért vannak jól gyorsuló, ám nehezen kezelhető autók, a nyugdíjas stílus kedvelőinek lassabb, de strapabíróbb modellek, illetve persze olyanok is, amiket kifejezetten driftelésre ajánlanak a gyártók. A felhozatal tehát kellemes, egy baj van csak, hogy az autók nem igaziak, kitalált márkanevekkel találkozunk folyton, pedig a legtöbbnek van életnagyságú megfelelője is.

Na, ezt nevezem robbanásnak!
A hangok jól sikerültek, nagyon tetszett, hogy a versenyek előtt és után mindig kapunk egy igazi tévés összefoglalót, mintha csak egy műsort néznénk éppen. A narrátor fickó telitalálat volt, a játék hangjai is szuperek, és a zenével sincsen különösebb baj, persze csak abban az esetben, ha szeretjük az üvöltő technót. A grafika hibátlan, a látvány annyira lenyűgöző, hogy ritkán látni ehhez hasonlót, még egy autós játékban is, ahol erre mindig odafigyelnek a készítők. A színek gyönyörűek, a robbanások és a speciális effektek pedig egyenesen leszakítják az arcunkat, akinek ez nem tetszik, az tényleg nincs észnél, és már csak a PlayStation 4 mutathat neki újat.

Ha valami tökéletes, akkor az a grafika
Eddig hibátlannak tűnik a játék, a szavatossággal viszont nem vagyunk kibékülve. Persze minden bizonnyal megjelennek majd mindenféle DLC-k hozzá (egyről már tudunk), meg a kétfajta többjátékos mód is nagyon élvezetes, de maga a robbantós, körözős játékmenet azért annyira sokáig nem tudja fenntartani az érdeklődésünket. Az első napokban az ember sikítva élvezi az egészet, aztán a majdnem ugyanolyan versenyek a karrier vége felé kezdenek veszíteni a varázsukból, utána pedig már csak egyénfüggő, hogy a játék tovább él-e a meghajtónkban, vagy egy elégedett, őszinte mosollyal, de bekerül a vitrinbe. Ezt csak a következő hetek fogják eldönteni, mi egyelőre meg vagyunk őrülve a cuccért, ennyire pörgős, akciódús, és hollywoodi rég volt már egy négykerekűekre kihegyezett játék, persze csak ha nem számoljuk a szintén a napokban megjelenő konkurenciát, az Activision és a Bizarre Creations műhelyéből származó Blurt, ami hasonlóan jónak ígérkezik.

Természetesen ezúttal is kapunk achievementeket és trófeákat, hogy legyen mit mutogatni az ismerőseinknek. A díjak megszerzéséhez szerencsére nem kell semmi különleges, komplex feladatot megcsinálnunk, egyszerűen csak jól kell teljesítenünk, ahol csak tudunk. Pont jár például a karrierbeli szereplésünkért és az első helyezéseinkért, de a bónusz futamok, a szemétkedések, és az online futamok is felhasználhatók néhány finom jutalom megszerzéséhez.

Ez egy életstílus
A Split/Second: Velocity hihetetlenül jól sikerült játék lett, nem teljesen tökéletes, de autós témában nem is lehet olyat alkotni, ami mindenkinek a kedvére tud tenni. A Disney most mégis ünnepelt sztárja lett a májusi estéinknek, lehet szólni a családnak, hogy pár napig egy másik univerzumban fogunk élni, ne is keressenek velünk kapcsolatot, játszani fogunk orrba-szájba, amíg meg nem éhezünk, vagy egyéb szükségleteink nem jelentkeznek. De hát ilyenek vagyunk mi, gamerek, ezt vállalnia kell a környezetünknek, a PS3 tulajdonosoknak pedig azt kell most ünnepélyesen megígérniük, hogy végigjátszás után nem adják el a lemezt, hiszen ha minden igaz, akkor a játék támogatja majd az új mozgásérzékelős Move kontrollert, amiért ősszel megint elővehetik majd!


Platformok: PC, Playstation 3, Xbox 360
Tesztelt platform: Xbox 360

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

44. alli1990
2010.05.17. 18:38
jól tudom hogy pc-re május 21-én jelenik meg?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
43. Merwenus
2010.05.17. 18:48
"nem semmi környezet" hát nem azért, de már MINDEN autós játékban PONT ugyanez a környezet van, ugyanezek a gyártelepek, sztem még az objektumok is ugyanazok.

Mikor lesz végre egy picit retro, és NFS2-3-4hez hasonló NEM városi környezet?
Most nem lenne 1000x jobb egy olyan pálya ami NFS3-ban volt? Hulló falevelek, ősz, kis fahidak, szép környezet....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
42. dragon83
2010.05.17. 18:59
Merwenus: Mikor lesz végre egy picit retro, és NFS2-3-4hez hasonló NEM városi környezet? Most nem lenne 1000x jobb egy olyan pálya ami NFS3-ban volt? Hulló falevelek, ősz, kis fahidak, szép környezet....

De milyen igaz. Én is azt várom már, hogy az unalmas betondzsungeleket felváltsák a régi NFS-ekben látott helyszínek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
41. Spongya
2010.05.17. 19:05
Én is csatlakozom Merwenus + dragon83-hoz, tényleg az lenne jó mint régen pl.: a NFS: Hot Pursuit 2-ben, szép tájak nem az unalmas betondzsungelek....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
40. ThePoweR Spong...
2010.05.17. 19:35
Francnak se kéne nfs 2 3. NFS U1-2 kéne már megújítva....

PC-re mikor jön?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
39. Th3Ac3
2010.05.17. 19:40
Egyetértek! Retro NFS-t megújult köntösben!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
38. nattila77
2010.05.17. 20:30
a demo elképesztően jól nézett ki, az urbánus környezet pedig a robbantások miatt kellett: fákat bokrokat mégse lehet egymás arcába omlasztani

nfs remake jöhet, csak ne az undergagyiból!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
37. Magrathea
2010.05.17. 20:31
Unalmas a betondzsungel?
-> Motorstorm!!!! Kipróbáltam én is a Split/Second-öt. 20-30 perc után kedvem támadt tolni egy kicsit a Pacific Riftet... lehet, hogy rondább a graf. egy kicsit, de az élmény odaver neki. ><
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
36. David08
2010.05.17. 21:02
Erről a játékról a Halálfutam c. film jutott eszembe. Nagy kedvenc
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
35. Phantomstr...
2010.05.17. 22:46
Üvöltő techno? Kitalált autónevek? Nálam épp ezek a kritikus pontok. Azt hiszem először mindenképp demo lesz belőle...

Merwenus: Mikor lesz végre egy picit retro, és NFS2-3-4hez hasonló NEM városi környezet?

Már arra sem kell sokat várni:
http://www.sg.hu/cikkek/74273/mozgasban_a_test_drive_unlimited_2
http://www.sg.hu/cikkek/72875/test_drive_unlimited_2_bejelentve
Elvégre mégis ez a sorozat ihlette annak idején a Need For Speedet
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
34. csab959 Phant...
2010.05.17. 22:55
Szerintem, nagyot fog ütni, a TDU 2, az első része nagy favorit, és amit a 2. rész előzeteséből láttam, annak még jobban örülök. Valahogy a TDU-ban, nekem nagyon nagy a szabadságérzetem, hogy pl. a dombra is fel tudok menni, már ha nem túl meredek, nagy széles utak, valamint, az autók olyan "megfoghatóak" számomra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
33. tibszi
2010.05.17. 22:58
nem tudom eldönteni hogy a látványra hány pontot adnák a 10ből... 26ot vagy 28at?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
32. dragon83
2010.05.17. 23:11
No látom páran azért készülnek már a Test Drive Unlimited 2-re. Nagyon helyes, nagyon helyes. Úgy néz ki király lesz a játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
31. ZowW
2010.05.18. 03:26
TDU2-ben én sajnálom, hogy Ibiza lett. Hawaii nagyon bejött. Hegyes-dombos, napos, autópályás... Ibizán egy egészséges autópálya nincs Bárt azt olvastam, át lehet majd menni Oahu-ra. Kíváncsian várom, mi lesz belőle.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
30. danikollar
2010.05.18. 13:19
Szerintem, mivel én rákattantam erre a játékra, nagyon jó lett. Az, hogy kitalált autómárkák az nem feltétlenül baj, nagyon ütős és jó járgányok vannak benne, van egy kocsi, amit szerintem egyszerre hasonlít Dodge Viper-re és Aston Martin-ra is. Ráadásul azzal, hogy "kevés és ötlettelen játékmód" sem értek egyet. A gyárépület-kikötő-reptér helyszín meg tényleg azért kell, mert ezeken a helyeken lehet rombolni, egy mezőn átívelő pályán nem nagyon lehet.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
29. Svindler
2010.05.18. 13:53
alli1990: Péntektől lehet rohamozni a boltokat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
28. csab959 ZowW
2010.05.18. 14:08
Majd csinálnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
27. alli1990
2010.05.18. 14:20
köszi Svindler
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
26. MWO
2010.05.18. 14:31
"TDU2-ben én sajnálom, hogy Ibiza lett. Hawaii nagyon bejött."

Benne lesz Hawaii is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. StevyXIX
2010.05.18. 14:33
Merwenus:
Split/Second esetén elég hülye ez a kérdés, itt pont az a lényeg, hogy csapdákat lehet aktiválni amivel az ellenfeleidet kiütheted, ez kicsit nehezebb lenne egy természeti környezetbe (persze mindent meg lehet oldani, de ilyen környezetbe több lehetőség kínálkozik szerintem).
Amúgy igen részben igazad van, TDU2 pont olyan lesz, mint amilyet szeretnél.

ZowW:
Hawaii és Ibiza is benne lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. badrian250
2010.05.18. 14:50
A hivatalos oldal szerint MA jelent meg
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. Svindler badri...
2010.05.18. 14:55
Amcsiban valóban, de nálunk késik pár napot, az EU-s megjelenések nem ugyanazok (van amit meg mi kapunk meg hamarabb). Ettől függetlenül van, hogy boltokban hamarabb feltűnik mint a hivatalos dátum, de az attól még 21-e
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. badrian250
2010.05.18. 15:41
De én már játszani akarok!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. danikollar
2010.05.18. 20:49
Elsősorban Daks-tól kérdezném, de bármelyik Xbox360-as játéktesztelő is válaszolhat, na szóval, hogy a képeket a cikkekhez ti magatok mentitek-e ki, és ha igen, akkor mivel vagy hogyan?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. Crank
2010.05.18. 22:59
danikollar: Ehhez egy speciális Xbox360 kell, ami nagyon drága, és képes a videó és képkészítésre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. danikollar
2010.05.19. 09:18
Devkit-re gondolsz? Ha igen akkor az XBReboot-os is kevés hozzá.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. shazzla
2010.05.19. 20:18
badrian250 : én már szerzem megfelé.... béháról.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. Cobrusz
2010.05.19. 20:34
mindjárt kipróbálom, most szedtem le pc-re
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. iceblade
2010.05.19. 23:45
én is leszedtem, kipróbáltam very high grafikán nagyon szép, mesés és a játék is elég izgi. csak félek hogy végig ezt kell majd csinálni benne és uncsi lesz de majd meglátjuk
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. doe2
2010.05.20. 13:05
hy
ezen a notebookon menne fullon?
I5 2.26Ghz
Ati HD5850
4gb ddr3

thx
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. Szaby59
2010.05.20. 13:48
Szerintem igen, nekem HD4650-el megy HIGH-on, Very High-on az élsimítás miatt már laggol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. LavX
2010.05.20. 21:47
Nekem olyan mint egy lassított felvétel. Nem szaggat a játék és a gép
is bőven megvan hozzá, de mégis olyan lassú.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. ThePoweR
2010.05.20. 22:06
2 verseny után lépek ki. Aztán is idő múlva megint játszok. megint kilépek me megunom. Szal hamar megunható de el lehet vele ökörködni. Annyira arcade hogy féket nem kell használni. Very high-on 1440x900-ba megy 30 fps-el. Nemtom mér annyira van korlátozva. Felette viszont nagyon leesik az fps. Szerintem kevés az 512 vram.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. thspo
2010.05.21. 15:16
na még ez a játék... ritka kaka lett sztem, lehetne már elkezdeni autós játékokat is csinálni. Mert ebben kb annyi az autózás h aszfalton mész. Gombnyomásra robban az ellen , ennyi erővel repülőgép "szimulátor" is lehetne, ha nem lenne kereke az autóknak akkor azt is hinném hogy az. Ezek a játékok annyira műanyagok, hogy nem is értem h európai ember gyomra miért veszi ezt be, jó ez az amerikai konzol júzer brigádnak, de ennél mi legyünk már kicsit igényesebbek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. gabest
2010.05.21. 19:54
Szóval nem egy burnout?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. bmakszim
2010.05.22. 22:02
Nemtom, nekem valamiért bejött. Hiányzott már egy kis laza, egyszerü játék. A gáz és a kanyarodáson kivül még 2 gombot kell használni, a megfelelő sebesség és grafika elérésén se kell órákat szöszölni, benyomom high-ra és megy kerek 30fps-sel a laptopomon, közben pedig nem ingadozik fel-le, stabil. Ehhez a sebességhez pedig számomra elképesztő vizuális tartalom párosul. Végigtoltam, szerintem jó móka volt + haverokkal is toltuk online vs each other és még fogjuk is, nagyon jó ötlet, hogy "bot"-okkal ki lehet egészíteni a mezőnyt, ez kevés autós játékban van így, már ezt lehet autós játéknak nevezni. Részemről abszolút rendben volt a játék, csak egy jófajta finish hiányzott nekem a songle rész végéről, vmi olyan verseny , ahol dőlt borult volna minden, de hát úgyis folytatva lesz....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. strar
2010.05.24. 00:39
Jáááj mi ez te jó ég?! Leszedtem PC-re de töröltem is rögvest.. 3 gomb az irányításhoz? Igazából itt az is elég, ha nyomod a gázt folyamatosan, lényegtelen minek mennél neki és mennyivel mert úgy is mész előre! Meg ez a robbantgatás, amit csak te csinálsz és az ellenfelek meg nem? Mókás hangok + robbanások effektjei leginkább a kilencvenes évek játéktermi hangulatát adják, nade kérem, elmúltam már 11 éves..
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. nedcoleman
2010.05.25. 11:24
Én Episode 10nél járok. Arcade küttyögésnek igen jól el van találva. A hangok is jók és nem igaz, hogy az ellenfél nem akar kirobbantani a pályáról. Ráadásul ha mindenhol első akarsz lenni akkor óvatosan kell azzal a drifttel bánni , mert igenis figyelni kell nehogy kicsússz (néhol). Jelenti ez azt, hogy bizony több olyan race is van ahol finoman kell játszani a gázzal+fékkel.Mégegyszer hozzá teszem ha első akarsz lenni mindenhol! A pályák változatosak (szépek) és igen hangulatos némelyik. Nem tudom kinek mi kell vagy mire kattan de ez nem szimulátor (sőt) és igen jól elrugaszkodott végre a valóságtól. Nem egy tucatjáték.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Menthix
2010.05.25. 22:55
Azthiszem az évtized arcade-autós játéka
Season 8-nál járok és nagyon ütős a játék
Eddig végig első voltam, kíváncsi vagyok kibírom-e a végéig
Ha kezdem kicsit unni vagy pihentetem, vagy megyek online, az az igazi móka nem az AI
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Login
2010.05.25. 22:57
"A forgatások alatt a világ minden táján megfordulhatunk"

Világ minden táján? Velocityben száguldozunk, direkt erre a célra kialakított ostromvárosban.

Egyébként valóban fantasztikus játék. A grafika és a hangok minden kárpótolnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Menthix
2010.05.26. 21:30
Hát igen, van egy olyan érzésem, hogy a tesztelő közel sem vitte végig a játékot:
Pro: váltazoatos pályák
épphogy kevés pálya, sokszor ismétlődnek, mire a végére ér az ember...
Kontra: Kevés és ötlettelen játékmód
Szerintem nagyonis ötletes játékmódok kaptak helyet a játékban, pl. a survival

Az apró bugokat leszámítva nagyon élvezetes játék!
Előfordult, hogy fennakadtam a levegőben, átmentem 1-2 falon, így új világcsúcsot fölállítva
A Blur-t szénné alázza szvsz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Menthix
2010.05.27. 10:51
Nos, ennyi is volt az online élmény, mivel igencsak elszaporodtak a csalók...
Sosem fogynak el ezek a szánalmas lények
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Gatee
2010.05.29. 06:35
Optimlazálatlan az tény de ez mondjuk nem zavar, amúgy nagyon bejön a game bár kicsit nehéznek találom az 4. szezon után.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. MrPrise
2010.07.16. 01:55
strar: azért megnézném hogy viszed végig úgy hogy minden versenyen első legyél egy gomb használatával...
egyébként az ellenfelek is robbantgatnak rendesen, sőt még jókor is. ill. ha nekimész a falnak akkor is szétesik a gép.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!