iPon Cikkek

Titanfall - lőttünk egy kört a bétában

Dátum | 2014. 02. 19.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Egy platformtulajdonosnak nem feltétlenül kell a belsős stúdióira hagyatkoznia ahhoz, hogy exkluzív játékai legyenek. A Microsoft kifejezetten szereti ezt a stratégiát: az előző generációban az Xbox 360 egyik legnagyobb húzócíme volt az Epictől megvett Gears of War-sorozat, és az Xbox One egyik nyitócíméért is külsős stúdiónak nyitotta ki pénztárcáját a cég, így készülhetett el a Ryse: Son of Rome. A Titanfall esete persze kicsit más: egyrészt a Microsoft kőkemény Xbox One-os promóciója ellenére nem szabad elfelejtenünk, hogy azért ez érkezik PC-re és Xbox 360-ra is. Az igazi különlegessége azonban abban van, hogy sokak szerint ez lehet a következő Call of Duty. Logikus volt tehát a Microsoft részéről, hogy viszonylag korán lekötötte a címet és az EA-nak sem volt túl nagy érvágás, hogy nem jelentetheti meg a játékot PlayStation konzolokra, az MS valószínűleg kellően kompenzálta az elvesztett PS3-as és PS4 eladások miatt. Nagyobb összegben mernék fogadni rá, hogyha a játék sikeres lesz, a cég megtalálja majd a módját, hogy a folytatások se nagyon jussanak el a Sony masinájára. De ez mind csak üzlet. Minket jobban érdekel az, hogy vajon jogos-e a felhajtás a Titanfall körül, és ezt szerencsére egy hónappal a megjelenés előtt kideríthettük a bétatesztnek köszönhetően.
Az természetesen rögtön látszik, hogy a Respawn Entertainment magja egykor a legjobb Call of Duty-epizódokat készítette. Az irányítás, a mozgás, és a fegyverek elsütésekor érezhető visszacsatolás mind-mind az Activision sorozatát idézik, csak éppen úgy, mintha a játék megivott volna tíz liter kávét, és nem tudná abbahagyni a pörgést. A sci-fi környezet ugyanis lehetőséget adott a készítőknek arra, hogy jelentősen kibővítsék a játékos lehetőségeit és itt most főleg a mobilitásra gondoltunk. Karakterünk tud duplán ugrani, falon futni, falon futás közben elugrani, majd egy másik falon folytatni a futást, ugrásból felkapaszkodni az épületek szélein, és ezek így együtt egészen új dinamikát kölcsönöznek a játéknak. A különböző tereptárgyak, épületek végre nem csak megkerülendő akadályok, hanem olyan dolgok, amiket teljesen kihasználhatunk a csaták során.
Aztán persze megérkeznek ebbe az egyenletbe a titánok, és alaposan felforgatják a helyzetet. Minden játékos hívhat le titánt, alapból két perc elteltével, de ezt az ellenfelek legyilkolásával, vagy a játékmódokhoz kapcsolódó feladatok teljesítésével meg tudjuk gyorsítani. Érdemes, mert aki lehívja az első titánt, nagyon gyorsan előnybe kerülhet, és előnybe hozhatja egész csapatát is. Eszméletlen érzés először átélni egy Titanfall meccset az elejétől a végéig: ami először csak egy felturbózott Call of Duty-szerű lövöldözésnek indul, az hamar átvált végletekig menő akció- és effektorgiává, ahol a pálya utcáin hatalmas robotok rakétázzák rommá egymást, az épületek aljában, vagy belsejében pedig gyalogosok ontják az ólmot, vagy az új mozgásokat kihasználva biztosnak hitt pozíciókat keresnek, hogy rakétavetővel próbálják meg kicsinálni az ellenfél titánjait. A titán irányítása hasonló a gyalogos harcban tapasztalható irányításhoz, néhány limitációval persze: robotunk nem tud sem falakon mászni, sem pedig ugrálni, futni viszont tud, és minden oldalra dash-elni, így méretei ellenére fürge szerkezetekről van szó. Ami egyértelműen megváltozik viszont, az a tűzerőnk: a titánok hatalmas, brutálisan erős gépfegyverrel vagy ágyúval vannak ellátva, melyek mellé tudnak még rakétákat is ontani magukból, ám a legmókásabb dolog mégis az energiapajzs, mely felfogja az ellenfél lövedékeit, majd visszaküldi azokat a feladónak. Titánként persze egy hatalmas céltábla kerül a homlokunkra, hiszen akkorák vagyunk, hogy nem nagyon tudunk elrejtőzni a játék viszonylag kicsi pályáin. Ráadásul nem csak fegyverekkel csinálhatnak ki minket, hanem a gaz gyalogosok még a hátunkra is ugorhatnak - ilyenkor nincs más lehetőség, nekünk is el kell hagynunk a kabint, és manuálisan leszedni a titánunkon gépészkedő ellenfelet.
Ha azt hittétek, hogy a játék előzeteseiben mutatott ultra-látványos jelenetek csak előre megrendezett anyagok voltak, nos, akkor tévedtetek. A Titanfallban minden adott ahhoz, hogy percenként történjenek meg olyan akciók, amelyekből simán össze lehetne rakni egy videót. Az egyik legemlékezetesebb momentumom eddig talán az volt, amikor egy másik titánnal közelharcban püföltük egymást, és ugyan ő nyert (én meg pedig automatikusan katapultáltam), tudta, hogy a titánom önmegsemmisítése őt is el fogja vinni, így inkább ő is katapultált. Valahol a levegőben találkoztunk, száz méterrel a pálya felett, ahol esés közben sikerült szitává lőnöm, majd egy másik ellenséges titánon landolva megsemmisítettem azt, és mielőtt felrobbant volna, átugrottam az éppen megérkező barátságos titánra, majd mentünk tovább irtani. Az ezt övező robbanások és általános effektroham pedig leírhatatlanul epikussá és hangulatossá teszik az egészet.
Két dolog azonban egyelőre furcsa kissé. Egyrészt a műfaj eddig megszokott képviselőivel ellentétben itt a csapatonként hat-hat játékos mellett találunk a pályán mesterséges intelligencia által irányított gyalogosokat is. Ezek viszont annyira buták és értéktelenek, hogy egyetlen dologra jók: ledarálni őket, amikor éppen nincs ellenséges játékos a közelben. Ezzel is némi pontot tudunk szerezni a titánunk építésének begyorsítására. Tulajdonképpen a MOBA-játékok creepjeinek helyi megfelelőiről van szó, akiket csak le kell farmolni, és ha így tekintünk rájuk, akkor tulajdonképpen ténylegesen egy új játékelemet képviselnek, de nem tudok nem arra gondolni, hogy a Titanfall még szórakoztatóbb lett volna több játékossal. Másrészt a meccsek nagyon rövidek, már talán túlságosan is: ha az egyik csapat jó, simán megnyerheti a köröket 5-6 perc alatt úgy, hogy csapatszinten sem jön össze 15-20 ölésnél több. Úgy gondolom, hogy a készítők a titánok szerepeltetése és a casual közönségnek való megfelelési vágy miatt hozott néhány olyan kompromisszumot a játékmenettel kapcsolatban, amit talán nem kellett meghozni. Ugyanakkor azt is elismerem, hogy nagyon nehéz helyzetbe kerülhettek ezzel az egész koncepcióval- ezt az elméletemet azonban a végleges tesztben, több tapasztalattal a hátam mögött fejteném majd ki. Ami mellett viszont már most sem mehetünk el szó nélkül, az a látvány. Egyrészt Xbox One-on jelenleg a kissé érthetetlen 1408x792-es felbontásban fut a játék, és ugyan értékelném, hogy legalább nem 720p, ha tudná tartani a 60fps-t. De nem tudja, és nem csak akkor, amikor titánokkal zúzzuk egymást (ilyenkor 35-40fps-re is leeshet a framerate), de sokszor még a sima gyalogos harcok során sem. Különösen azért érdekes ez, mert egy közepes PC is tudja futtatni a játékot maximum grafikán 60fps-sel, tehát egy fix hardverrel és hardverközeli API-val rendelkező konzolnak ezt az egész hóbelevancot el kellene vinnie a hátán 1080p-ben és 60fps-sel. Csak reménykedni tudok, hogy a végleges verzióban ezt megoldják.
Ami viszont PC-n és Xbox One-is egyforma, az a grafika minősége, és az bizony némileg elmaradott. A Call of Dutyhoz hasonlóan a művészeti színvonallal nincs probléma, a látványvilág egyáltalán nem rossz, de feltűnő a rombolhatóság teljes hiánya, a kissé kopár, szögletes, mindenféle tesszellációt nélkülöző pályaelemek, a nagyon alapszintű ambient occlusion, és az alacsony felbontású, mosott textúrák. Persze mondhatjuk, hogy ezért kárpótol a rengeteg effektus, és hogy a pörgős akció közben úgysem a textúrákat fogjuk bámulni, de ez bizony akkor is előző generációs grafikai színvonal, és emellett nem mehetünk el szó nélkül. Ami viszont már most remekül működik, az a Microsoft Azure-szervereit használó hálózati rendszer, így alacsony pingekkel, atomstabilan működik már a béta is. A Titanfall képében tehát egyelőre egy rendkívül szórakoztató és pörgős FPS-t ismerhettük meg, akad azonban néhány kétséges pontja, melyekre mindenképpen kitérünk majd a teljes verzió tesztjében, minden játékmód és az egyéb lehetőségek ismeretében. Platformok: PC, Xbox One Tesztplatform: Xbox One Két saját játékmenet felvétel az Xbox One-os verzióból:
Hardpoint játékmód, Fracture pálya
Attrition játékmód, Angel City pálya
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

28. magerg
2014.02.19. 08:46
Na, jöhetnek a peasantbox alázó kommentek...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
27. Sr4c
2014.02.19. 08:55
Jó kis cucc, én is toltam a bétát.
Haverokkal még jobb lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
26. Trevize198...
2014.02.19. 09:02
Játszottam vele 1 órácskát és nagyon tetszett. Viszont sokkal jobb lenne, ha minden ilyesmit már az új Frostbite motorral hoznának ki. A grafika erősen elmarad az elvártaktól.

Tényleg ez a játék lehet a next-big-thing, de nem hiszem, hogy a Call of Duty fanokat különösebben vonzaná.

Nekem meg ez a jetpackelés a gyengém, Planetside-ot is kábé csak ezért játszottam, itt is marhára tetszett a feljutás az épületekre.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
25. nightmare1... Trevi...
2014.02.19. 09:04
Szerintem azért inkább a Source motort választották, mert így a gyengébb gépekkel rendelkezőket is simán meg tudják fogni maguknak

Sokkal, de sokkal több példányt eladhatnak így, hogy még egy 2-3 éves gépecskén is teljesen normálisan fog szaladgálni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
24. Trevize198... night...
2014.02.19. 09:10
Ez még rendben is lenne, de szerintem az új Frostbite is fut majdnem mindenen gagyi beállításokkal és nem néz ki sokkal rosszabbul. Persze a source motort meg lebutítva teljesen meg még régebbi géppel rendelkező réteget ér el Igaz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
23. nightmare1... Trevi...
2014.02.19. 09:40
Igazából source motort nem kell butítani, mert az maxon tud futni 2-3 éves gépeken is, és azért nem is túl csúnya.

Persze nem olyan gyönyörű, mint a mai kor csili-vili motorjai, de például Left 4 Dead 2-ben (az 1-ben se) azzal voltam elfoglalva, hogy milyen a környezet, hanem hogy élvezzem a játékot.

Valahogy ezt érzem kicsit gondnak manapság, hogy nagyon sokan ráizgulnak az állejtős grafikára, de igazi tartalom, élvezeti érték nincs mögötte, illetve sokszor a megjelenítés elviszi az erőforrásokat, ezért az AI-t csinálják sügérre, etc.

Sokaknak biztos nem fog tetszeni, de ott van a CoD. Évről évre kijön, grafikailag minimális újítás, de mégis milliókat meg tud fogni, hiszen olyan játékélményt kínál, ami szórakoztat (cheaterek jelenlétét leszámítva!) Nincs bent fizika, rombolható környezet, egyszerű, mint a faék, de sokaknak tud akár több ezer óra szórakozást kínálni!

Vagy ott a sokak által szidott Diablo 3. Fórumokon olvasom, hogy ilyen rossz, olyan rossz, de hogy ő belepakolt 400-2000 órát.
Nah, hogy ha annyira rossz, akkor minek játszik vele ennyit. (Persze, vannak farmerek is, de most itt nem róluk van szó)

Manapság nagyon kevés játék kínál fel akár 20 óra játékidőt is...

Ha ez a játék eléri, hogy legalább 100 órát belerakjanak az egyének a multijába, már sikerre ítéltetett.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
22. Trevize198... night...
2014.02.19. 09:58
Ne érts félre, nekem a grafika az utolsó általában, de amióta láttam, hogy mit lehet kihozni a frostbiteból kis erőfeszítés árán, hát azért hm. Én több helyre licencelném na
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
21. nightmare1... Trevi...
2014.02.19. 10:20
Nyugi, amit írtam, általánosságban írtam

Persze, nem mondtam, hogy Frostbyte nem jó, főleg, hogy implementálható bele a Mantle API, ami néhány százalék pluszt jelenthet teljesítményben.

De azért egy jó kis multi lövölde tekintetében inkább legyen stabilan magas FPS
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
20. kiskoller
2014.02.19. 10:36
Vagy csak lusták voltak normális grafikát összehozni. Jó motorral ugyanúgy el tud szaladni egy játék gyenge vason is, ha le lehet skálázni a részletességet.

Anno a Crysis 1-el 2008-ban egy alsókategóriás, 30W-ot fogyasztó kis karival vittem végig, mindent minimumra rakva, 60 FPS-el.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
19. i2k010
2014.02.19. 10:52
Unreal Tournament + Tribes: Vengeance + Battlefield 3 = Titanfall.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
18. Csabeszko
2014.02.19. 11:58
A Source motor tökéletesen illik a játék alá ez nekem így megfelel.Most mindenki odavan a Frostbite 3 motorért mert csak rombolhatók az épületek de most csata közben ki figyeli azt ha az épület összeomlik mert annyira nem laza az egész játék a BF4 alatt,hogy pont azt figyelje akárki. stb.Pedig a BF 3-at és a BF 4 között nem találtam túl sok különbséget csak annyit,hogy a Frostbite 3 több fényeffektet használ fel és ettől jobban néz ki a játék, stb.Csak elfelejtik sokan azt, hogy sajnos nem minden szülő tud jobb gépet összehozni a gyerekének persze itt is vannak kivételek
A Source motor sem mai csibe,de az most is tud egy-két dolgot mutatni,amit a mai motorok csak kevesen tudnak.
Szerintem mai szemmel is jól néznek ki egyes játékok amit a Source motor hajt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
17. David1992 Csabe...
2014.02.19. 12:33
"...nem minden szülő tud jobb gépet összehozni a gyerekének..."

Ne haragudj, de a Battlefield 4 (vagy a 3, vagy COD ) nem gyereknek készül. Elvileg felnőtteknek gyártják (az más kérdés hogy gyerekek játszanak vele, felnőttnek pedig nincs ideje/nem foglalja le/nem tudja élvezni játékot a sok gyerek miatt).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
16. Trevize198...
2014.02.19. 12:36
Meg szerintem nem a rombolhatóság miatt vannak oda a Frostbite 3-ért az emberek, mert ha ez lenne a lényeg akkor Geo-Mod-ot tennének mindenbe. Ismerjük már el ha jó valami.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
15. Kerty
2014.02.19. 13:21
"egy közepes PC is tudja futtatni a játékot maximum grafikán 60fps-sel" kizárt. Én úgyérzem jelenleg jobb a gépem mint egy "közepes", plusz szakmabeli is vagyok (mint kb mindenki itt D) és hogy miért? a source engine miatt. Ezt a motort nem erre tervezték, ennyi effektet, textúrát már nemtud hatékonyan kezelni és cserébe nem is szép. Mert mondjuk ki maxon is elég fika a látvány ahoz képest hogy mit megnem zabál folyamatosan. Az a baj hogy az EA mint mindig, lusta kapzsi zsindely, persze a respawn is bennevan az olcsójános brigádban. Nem azt mondom, hogy fejlesszenek saját motort egy casual zárt multi fps miatt, de igazán licenszelhettek volna egy erre alkalmasabb motort, nem a legolcsóbbat meg legegyszerűbbet és még azt is elbénázni. Egy f2p játéknál még oké, de a biztonság kedvéért ezért is elkérik a 40eurót cserébe meg a fejlesztési költséget a béka segge alá tették és fél évig a csapból is a hitegetős hype folyt. Nagyon vártam személy szerint a játékot, tetszett is a béta, de amit látok az csak egy újabb EA fejőstehén.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
14. wishformor...
2014.02.19. 13:55
@Csabeszko
1. Nem gyerekenek gyartjak (ESRB: Mature)
2. Azert vagyunk oda a Frostbite motorert, mert ertelmesen tud sok playerrel nagy nyilt terepeket kezelni, es igen a rombolhatosag nagy plusz. En monnyuk szoktam figyelni ha osszdontok egy epuletet, altalaban olyanon emberek frag-elek vele mint te, akik nem nezik hogy mi dol eppen ossze
3. a source motor valoban nem mai csibe, ezert nem is nagyon tud olyan dolgkat, mint a mai konkurens motorok.
4. az hogy neked mi nez ki jol az meg teljesen szubjektiv. nekem pl a dwarf fortess , es az ncmpcpp is pont azert tetszik ahogy kinez.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. InGen
2014.02.19. 14:00
Azért azt érdemes belevenni, hogy ez nagyon nem az eredeti Source engine. Az 32 bites, 1 szálat kezel és DX 9-es, ez pedig 64 bites, 6 szálat kezel és DX11-es.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. Kerty InGen
2014.02.19. 14:26
ez olyan mint, hogy a fiatalok fognak egy fika autót, rakatnak bele valami erősebb motort és összematricázzák. Sokszor bevált és könnyű szerelni meg minden de attól még ugyanaz a kényelmetlen otromba autó marad ami ráadásul sokat is eszik és előbb utóbb benyel annyi pénzt ami egy új autót megérne. (félreértés ne essék, sok kedvencem alatt fut source, de ehez a játékhoz szerintem ígyse passzol és nem a rombolhatóság miatt, ebben a játékban szerintem nemis kell, mert amúgy min ugrálnának a szegény pilóták )
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. nightmare1... wishf...
2014.02.19. 14:28
Mature= 17 év és felette, azért még hivatalosan ők is gyerekek... sőt sokan még később is megmaradnak egy mai 1x éves értelmi szintjén
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. wishformor...
2014.02.19. 14:50
@nightmare13
Ha mar kotoszkodsz legyel pontos.
Hivatalosan meg fiatalkoru, nem gyerek.
amugy a koznyelvbe a gyerek szerintem inkabb <14
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. goofej
2014.02.19. 15:21
Kipróbáltam én is a bétát, és bevallom őszintén, egy kicsit elszomorított. Rájöttem, hogy a Battlefield mellett lenne igényem egy kis pörgősebb multi FPS-re, amire ez a játék valószínűleg teljesen jó is lenne. Én most vettem új gépet, de nem ezért raktam a gépbe egy 770-es karit, hogy az előző gépem által is futtatható játékok grafikai szintjén ragadjak meg!
Értem én, hogy sok embernek nincs pénze jobb gépre, nekik ajánlanám inkább a konzolokat, akkor legalább 7-8 évre le van tudva a gondjuk, és olcsóbban is jönnek ki. Régen, mikor még Sega Megadrive-on játszottam, én se pampogtam, hogy kijött a Nintendo 64, sokkal jobb grafikájú játékokkal. Nem tudtam megvenni az N64-et, így maradtam a Megadrive-nál, és kész.Egy PC szóljon már a legszebb látványról (IS!), ha már létezik olyan vas, amin ez meg is valósítható, akkor ne a régi gépek húzzák már vissza a fejlődést. De hát a pénz nagy úr, az a játék piac valóban erről szól, hogy eladhatót gyártsanak, és ne maradandót, tisztelet a kivételnek, amiből igen kevés van manapság.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. tomchee
2014.02.19. 15:32
Ne haragudjatok de: Shooter Consolon??!!! o_O ÁÁÁÁÁÁÁHH *harakiri*

De, egyébként kíváncsi leszek milyen lesz élesben. A BF4, bétában is "milliókat" megragadott, de hát látjuk mi lett belőle.
Szép-szép, próbál újat mutatni ami jó, de én már ide látom a "NO TITAN" "NO AI" szervereket.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Magrathea
2014.02.19. 15:36
goofej:
Sajnos emiatt a szűk réteg miatt nem érzik úgy a fejlesztők, hogy törniük kéne magukat. COD: Ghosts-ból is elment a két konzolon kb. 8-8 milla (Xbox 360/PS3) Valamennyit eladtak One-ra és PS4-re is (kábé másfél-másfél milla), de PC-re... fél milliót sem (~0,48 milla). Valószínűleg Xbox 360-ra fog elmenni a legtöbb Titanfall most is, néhány milla Xbox One-on és mellesleg ott a PC is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Mercury01
2014.02.19. 15:37
Szerintem nincs semmi gond a source-szal, ne minden jatek arrol szoljon mar, hogy hogy nez ki. Itt a kreativitast kell ertenelni (evek ota nem volt ilyen FPS), meg azt, hogy nem fog beakadni, mikozben hazrol hazra ugral az ember.

Szarul nez ki? Ugyanmar... Eszre se vettem, hogy csunya lenne, csak amikor elkezdtek mindenhol cikkezni rola. Jopar eve megvan mar az a szint szerintem, ami folott a fotorealisztikussag elereseig tokmindegy hogy nez ki, ugyis muanyag lesz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. DogTheDog
2014.02.19. 15:42
Lehet azert nem valasztottak a Frostbite-ot,mert keptelen normalis AI-t futtatni?
A Source meg mar bizonyitott,hogy abban is ok?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. goofej Mercu...
2014.02.19. 15:53
Igen, valahol igazad van, én ezt értem is, és pontosan tudom, hogy a jó grafika rohadtul nem feltétele a jó játékélménynek, csak az "dühít", hogy itt egy alapvetően jó és élvezhető játékmenettel rendelkező játék, amit szerintem tudnék szeretni is, meg ott a 300K-s PC-m, amit nem tudok kihasználni. Jobban örültem volna, ha ugyanez a játék kijön úgy, hogy lehessen tényleg lélegzetelállító grafikát beállítani azoknak, akik erős vassal rendelkeznek. Valahol szerintem engem is meg lehet érteni.
Vagy akkor meg ne csodálkozzanak a gyártók, hogy döglődik a piac. Minek váltson az ember számítógépet, ha elég a régi gép is. Egy BF4 miatt még nem éri meg új vasat venni, én is azért váltottam, mert úgy voltam vele, hogy a BF4 meg a Crysis 3 voltak az első játékok, amiket már nem bírt az előző gép futtatni normálisan, és bíztam benne, hogy sok olyan játék jön mostantól, ami majd odavág a 770-esemnek. Hát nem így van, PC-re itt évente tényleg csak 1-2 játék lesz, ami igényelni fogja az erős vasat, a többi meg régi motor. Hát köszi. Na majd talán a GTA 5 kihasználja rendesen.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Atesz1987
2014.02.19. 18:13
Igazából több éve megfigyelhető már, hogy nincsenek évről évre hatalmas grafikai ugrások. Persze, hogy a Wolfenstein 3D-től a Half Life 2-ig évről évre óriási ugrások voltak, de a grafika már nem fejlődik olyan ütemben, mint régen. Nem is divat már évente új konfigot venni. Változik a piac, és ezzel változik a játék piac is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. shiftykeee
2014.02.19. 18:31
Szerintem nagyon jó a játék, megvan a hangulata, eleinte kissé nehézkes a falonfutkározás megfelelõ alkalmazása, de ha belejön az ember, iszonyat gyorsan lehet vele közlekedni. Grafikailag kicsit énis többet reméltem. Fõleg a titánba való beszállás során a titán belsejének a textúrája bántja a szemem, az valami borzalom. Várom, hogy milyen élményt nyújt a teljes játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. wwenigma
2014.04.04. 17:48
Oké akkor maradj azoknal a jatekoknál, az általad linkelt videóban összesen van annyi textúra meg fizika mint egy darab 0,36masodpercig tartó titánfingban
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!