Gépösszerakó /
Válasszon egy konfigurációt! Segítségért kattintson ide!

iPon MiniITX Konfiguráció

Ez a gép a bizonyítéka, hogy napjainkban már ilyen kedvező áron is hozzájuthatunk egy olyan géphez, amely a hétköznapi irodai és internetes feladatokra tökéletesen megfelel. A konfiguráció alapja egy integrált alaplap, mely egyben tartalmazza az audió és videó rendszert.

Nettó: 43 594 Ft
55 365 Ft-tól


iPon Office Konfiguráció

Az iPon Office konfiguráció a bizonyítéka, hogy napjainkban már ilyen kedvező áron is hozzájuthatunk egy olyan géphez, amely a hétköznapi irodai és internetes feladatokra tökéletesen megfelel. A konfiguráció alapja egy költséghatékony alaplap, amely egyben tartalmazza az audio és videó rendszert, illetve biztos alapot nyújt az Intel belépő szintű processzorainak.

Nettó: 61 138 Ft
77 646 Ft-tól


iPon Main Konfiguráció

Az iPon Main AMD alapokon teszi lenyűgöző teljesítménnyel a dolgát, így biztos alapot szolgáltatva az összes modern irodába vagy háztartásba. Élvezze az FM2 processzor erejét, amely energia-hatékony teljesítményt és villámgyors adatfeldolgozást biztosít a legnagyobb teljesítményigényű üzleti/otthoni alkalmazásokhoz is.

Nettó: 67 500 Ft
85 725 Ft-tól


iPon GameBase Konfiguráció

Az iPon GameBase esetében a költséghatékonyság a fő szempont, így a kezdő játékosok ár/teljesítmény arányú nyertese! A folyamatos játék élvezetéről az új generációs Intel processzor és a DirextX 11 támogatású videókártya gondoskodik. A SATA3-as merevlemez és/vagy SSD gyors adatkezelést kínál, a megfelelő szellőzésről és stabil működésről pedig a kiváló minőségű ház és tápegység gondoskodik.

Nettó: 125 917 Ft
159 915 Ft-tól


iPon GameLine Konfiguráció

Az iPon GameLine-t a tapasztaltabb gamereknek ajánljuk. A legtöbb játék futtatására képes magas minőségi beállítások mellett. Az alaplap az Intel legújabb generációs lapkakészletére támaszkodik, a nagyobb teljesítményű processzor kiszolgálja a közép kategóriás grafikus kártyákat.

Nettó: 152 451 Ft
193 613 Ft-tól


iPon GamePro Konfiguráció

Az iPon GamePro konfigurációt a hardcore játékosok kedvéért alkottuk meg, mindenből csak a legjobb, legfejlettebb eszközök! Az extrém nagy felbontás és a legújabb játékok meg sem kottyannak ennek a gépnek, így bátran ajánljuk mindenkinek, aki a maximumot szeretne, az ésszerűség határain belül!

Nettó: 261 104 Ft
331 603 Ft-tól


iPon Giant i9 Konfiguráció

Az iPon i9 konfiguráció szíve a legerősebb LGA-2066 foglalattal rendelkező Intel felső-kategóriás Core i9 és i7 processzor. A legújabb, legfejlettebb technológiákat tartalmazza, köszönhetően a köré épített új chipseteknek is. Bátran ajánljuk mindenkinek, akinek a legjobbra van szüksége!

Nettó: 472 374 Ft
599 915 Ft-tól


iPon Ryzen konfiguráció

Az iPon Ryzen konfiguráció a legújabb AMD architektúrára épül, az AM4 foglalatú alaplapok az új technológiákkal kielégítenek minden igényt. Bámulatos számítási teljesítmény jellemzi a sok processzormagnak/szálnak köszönhetően.

Nettó: 420 641 Ft
534 215 Ft-tól


iPon VR Konfiguráció

Az iPon VR konfigurációt azok kedvéért alkottuk meg, akik belemerülnének a virtuális valóság világába. Fő szempont a minél jobb VR felhasználói élmény, a hardverkomponensek teljes mértékben megfelelnek a virtuális valóság technológiák által támasztott követelményeknek.

Nettó: 360 641 Ft
458 015 Ft-tól


iPon Nvidia LanBox Konfiguráció

Az iPon LanBox konfiguráció egy kis méretű, kompakt és erős teljesítményű gép. Ideális lan partyhoz és kis helyet foglal.

Nettó: 158 830 Ft
201 715 Ft-tól


iPon HTPC Konfiguráció

HTPC konfigurációnk gondosan összeállított, minőségi alkatrészeket tartalmaz. A legerősebb alaplapi videorendszer, fejlett kétmagos processzor, és DDR3 memória jellemzi. Az SSD, a csendes és hűvös merevlemez, halk, minőségi tápegység már csak ráadás.

Nettó: 111 200 Ft
141 224 Ft-tól