iPon Hírek

Kirkman a Walking Dead FPS-ről

Dátum | 2012. 11. 27.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A The Walking Dead atyja, Robert Kirkman szerint a híres zombis tv-sorozaton alapuló FPS, amelyet az Activision fejleszt akár még jó is lehet a karakterek miatt. A történet középpontjában a Dixon testvérek állnak, akik nem szerepelnek a képregényben, de a TV-sorozat legnépszerűbb figurái közé tartoznak. Kirkman korábban úgy nyilatkozott, hogy nem szeretné, ha a Walking Deadből shooter készülne. Nem sokkal ezután jelentette be az Activision a The Walking Dead: Survival Instinct című shooterét, amelyet a Termial Reality fejleszt és 2013-ban fog megjelenni PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

Kirkman ezzel kapcsolatban a következőket mondta: "Tudom, hogy ott az idézet, amelyben azt mondtam, hogy ostobaság lenne Walking Dead FPS-t készíteni, mivel ebből a műfajból annyi játék van a piacon, hogy nem lenne kompetens, és folyton a Left 4 Deadhez hasonlítanák. Nem hiszem, hogy az AMC olvasta volna mindezt."

A shootert az Activision az AMC-től licenszelte, ezért az a TV-sorozaton alapul, nem a képregényeken, ami azt jelenti, hogy Kirkman nem vesz részt az elkészítésében. A Telltale igen jól sikerült és sikeres Walking Dead játékának Kirkman is részese volt. "Tudom, hogy az Activision keményen dolgozik, hogy egy klasszul kinéző játékot készítsen, és remélem, hogy olyasmit fognak alkotni, ami érdemes a sorozat nevére" – nyilatkozta.

Az FPS-ben, amelynek története a TV-sorozaté előtt játszódik Daryl Dixont és rasszista testvérét alakíthatjuk, akik a biztonságos Atlantába szeretnének elérni, ahová azonban nehézségekkel és akadályokkal teli út vezet. A játék az akciót vegyíteni fogja a lopakodós elemekkel is. Nehéz lesz utánpótláshoz jutni, és az NPC-k viselkedését hozzájuk való viszonyunk dönti majd el, segíthetnek minket, de akadályozhatnak is céljaink elérésében.

Kapcsolódó cikkeink:
Walking Dead FPS a láthatáron

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. Skorbut
2012.11.27. 16:45
A Telltale féle játék elég jó volt, Season 1 megvan 20-25 óra játékidő összesen... Activision viszont, ájjájjájj
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Shinjiii
2012.11.28. 07:35
Nem tudom, neked hogy lehetett 20-25 óra összesen. Hányszor toltad végig az 5 részt, háromszor, négyszer?
Mert egy NAGYON laza ráérős játékmenet esetén is - ahogyan én játszottam - jó, ha 1 epizód 2 órán keresztül tartott. Az utolsó, 5. rész pedig csupán másfél órás élményt nyújtott. Szóval összesen is alig éri el a 10 órát. Újrajátszani pedig annyira azért nem változatos, hiszen a végkifejleten nem változtat, de még mindig szórakoztatóbb többszöri nekifutásnak is, mint egy cső fps.
A Telltale féle játék fenomenális.
Fps, és főleg Activison, hát ebben értünk csupán egyet, Skorbut.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. gabesz7630
2012.11.28. 09:49
Ja. Kapunk majd egy cso fps-t kb call of duty jatekmenettel.
Egy fos lesz lehet, amivel csak a fanatikus rajongok fognak jatszani.
PL. csillagkapu. A story uvolt a jatekert es muveszet lett volna rosszat csinalni beleole.
A keszitoknek sikerul.
A felelem jogos.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Mukedli89
2012.11.28. 15:30
Ha már CoD-nál tartunk, akkor csinálhatná a Treyarch is, azok értenek a zombikhoz.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!