iPon Hírek

Új rendezőt kap a The Secret World

Dátum | 2012. 09. 24.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Funcom Joel Bylost nevezte ki a gondokkal küszködő MMO, a The Secret World új igazgatójának. Bylos volt a tartalmakért felelős csapat vezető dizájnere a fejlesztés időszakában, és ugyanebben a pozícióban dolgozott az Age of Conan Rise of the Godslayer kiegészítőjén is. A The Secret World atyja és frontembere, Ragnar Tornquist nem távozik, hanem a továbbiakban kreatív rendezőként lesz a csapat része. A producer továbbra is Scott Junior marad, és Joel Bylos oldalán fogja igazgatni a fejlesztőcsapatot. "A The Secret World igazából csak most indul, és egy olyan játékvilágban, amely a miénken alapul nincs határa annak, milyen fantasztikus történeteket tudunk elmesélni, és milyen nagyszerű helyszínekre tudjuk elvinni a játékosokat az eljövendő frissítések segítségével" – nyilatkozta Joel Bylos.

A játék eddig két nagyobb frissítést kapott, és a csapat most fejezi be a munkálatokat a harmadikon, amely a The Cat God címet viseli. A negyedik frissítésen is már javában dolgoznak, melynek témája és helyszíne New York lesz. A The Secret World útja kezdetben rögös volt, sokkal kevesebb példányt adtak el belőle, mint ahogy erre számítottak, és ez leépítésekhez vezetett. A Funcom igyekezett pozitívan hozzáállni a dologhoz, Ragnar Tornquist elmondta, hogy a nehézségek ellenére nem fogják a könnyebb utat választani, és szép jövőt helyezett kilátásba az MMO-nak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Sturmtiger
2012.09.24. 20:14
Nagyon jó játék, nem is értem miért is nem sikeresebb, bár most elég erős a konkurencia. Elég csak a GW2-t vagy a WoW Pandás motyóját említeni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. vivanto
2012.09.24. 22:01
Ugyanazért, amiért a Dreamfall sem volt sikeres. Sajnos az átlag gamer pistikék fogékonyabbak a végtelenségig leegyszerűsített játékmenetre. Na meg a GW2 havidíj nélküli.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Zoe01
2012.09.24. 23:59
vivanto: ha csaj vagy, akkor kapsz tőlem egy virtuális puszit, ha pasi, akkor meg két korsó sört!

Leírtad a lényeget! Köszönöm!

Tegnap hosszú idők után megint tudtam vele játszani egy keveset, s egyszerűen nem tudom megunni, annyira jó, még mindig. Tegnap épp a Digging Deeper küldit csináltam. Hát mit ne mondjak, Funcom-nál szeretik a latint. Amúgy én is pozitívan látom a játék jövőjét, hiába írja le a sajtó a játékot...

Cikk mikor lesz nálatok? A GW 2 sokkal később jelent meg, arról bezzeg szinte azonnal írtatok...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!