iPon Hírek

1 TB-os mobil külső HDD Apple noteszgépekhez a WD-től

Dátum | 2013. 11. 14.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | ADATTÁROLÁS

A Western Digital legfrissebb mobil külső merevlemeze ezúttal az Apple noteszgépei mellé készült. A Western Digital My Passport Air a maga elegáns alumínium házával remekül illik az Apple legfrissebb MacBook Pro és MacBook Air noteszgépeihez és most már adattároló kapacitását sem érheti kritika. A legújabb My Passport Air merevlemez 500 GB helyett immár 1 TB-os adattároló kapacitást biztosít, ami az USB 3.0-s támogatás jóvoltából hamar megtölthető tartalommal. Persze akkor sincs baj, ha a rendelkezésre álló MacBook nem rendelkezik USB 3.0-s porttal, hiszen az új külső adattároló a régebbi USB szabványokkal is kompatibilis, igaz, ezeknél az USB 3.0-hoz képest jóval alacsonyabb adatátviteli sebességekre kell felkészülni.

A vékony és stílusos kivitelben érkező 1 TB-os My Passport Air lehetőséget biztosít a rajta tárolt adatok védelmére, hála a WD Security szoftvercsomagnak. A hasznos kis segédprogram jóvoltából a külső mobil merevlemezhez való hozzáférést jelszóval korlátozhatjuk, az adattárolón lapuló tartalmakat pedig hardveres adattitkosítással védhetjük a kíváncsi szemek elől. A hír írásakor a termék még nem volt elérhető a Western Digital hivatalos weboldalán, így pontos paramétereivel kapcsolatban nem állt rendelkezésre információ. Annyi azért kiderült, hogy az 1 TB-os My Passport Air 3 év garanciával érkezik és 149,99 dolláros ajánlott végfelhasználói áron kerül forgalomba.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Kirrr
2013.11.14. 16:21
Mivel az Apple gépek ugyanugy tudják hsználni bármelyik teszkós külső vinyót ezért ez egy szenzációsan fontos termék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. marlboro
2013.11.15. 09:29
Így kell eladni egy 22000 forintos terméket 33000-ért.. bár valószínűleg az a vékonyka alu keret megéri az 50%-os felárat, mert műanyag keretben ciki lenne az almás makiknak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. lpeczi
2013.11.15. 16:21
És ennak a fw-je már compatibilis a Maverick OS-el?
https://discussions.apple.com/docs/DOC-6202
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!