iPon Hírek

10 dolog, amit a PS4-ről tudni akartunk

Dátum | 2013. 07. 30.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

Az alábbi videóban 10 kérdés került megválaszolásra a PlayStation 4-gyel kapcsolatban. Van köztük olyan infó, amit régebben már hallhattunk, láthattunk, de akadnak újdonságok is. A chat funkció használata az Xbox One-éval ellentétben ingyenes lesz, azaz nem kell hozzá PlayStation Plus előfizetés, ahogy a Netflix használatához sem (ez utóbbihoz persze nem árt Netflix előfizetés, de ez a szolgáltatás sajnos nálunk nem elérhető). Az online játékokhoz szükség lesz előfizetésre, de a Sony megerősítette, hogy ez az ingyenesen játszható darabokra természetesen nem vonatkozik, ezekkel nyomulhatunk PS Plus nélkül is (az Xbox One-nál sajnos nem ez a helyzet, ha nincs Gold előfizetésünk, még az ingyenes játékokkal sem multizhatunk online). Meglévő PSN ID-nkat megtarthatjuk PS4-en is. Az 500 Gigás HDD cserélhető lesz. a PS4-es dupla kamera 3D-ben lát minket és négy mikrofonnal is felszerelték, melyek így jobban érzékelik, melyik irányból érkezik a hang. A kamera segítségével játszhatunk AR (Augmented Reality) játékokat is. A PS4-es listánkra maximum 2000 barátunkat vehetjük fel, ami kétszerese az Xbox One-énak, bár gyanítjuk, hogy a Sony ezt csak azért állította be így, hogy ezzel is fricskát mutasson vetélytársának.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. SzAdamAndy
2013.07.30. 20:18
Ez még mindig kevés tele fölösleges kérdésekkel, pl HDMI-n keresztül lehet már játékot rőgzíteni mert asszem csak HDMI kimenet van rajta.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. GPS2
2013.07.30. 23:57
Hát nem tudom de szerintem usb keresztül biztos lehet rögzíteni, mivel a videón ha jól látom az is van rajta. Mondjuk nekem még soha nem volt ilyen játékkonzolom régen a SEGA játszottam már mindkettőn de most a PS nyerne
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. pucu99
2013.08.06. 13:41
sziasztok!a ps4en ugy majd fizetni kell a multiért.de ezt a ps3on ias alkalmazni fogják??
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!