iPon Hírek

100 dolláros PDA és telefon egyben

Dátum | 2007. 10. 01.
Szerző | Freeman07
Csoport | MULTIMÉDIA

A Palm márkanév nem lehet ismeretlen a hazai PDA- és okostelefon-vásárlóknak. A cég legújabb Centro elnevezésű termékével szeretne visszatörni a telefonpiacra.

A gép átlagfelhasználó számára vonzó tulajdonságai a QWERTY billentyűzet, a Blazer elnevezésű webböngésző és a Google Maps szoftvere. Lehetőség van még fényképezésre is a beépített 1,3 megapixeles kamerával. A Sprint emellett még televízió-szolgáltatást is sugároz SprintTV néven, amit képes fogadni ez a készülék.

A Centro 64 MB beépített memóriával rendelkezik, és még számos programmal rendelkezik, amivel ki lehet aknázni az okostelefon multimédiás képességeit. Természetesen ezt lehet bővíteni microSD foglalaton keresztül. A technikai specifikációk szerint 3,5 órás beszélgetési és 300 órás készenléti idővel rendelkezik a készülék, amit egy 1150 mAh-s akkumulátor szolgáltat.


Támogatja a Bluetooth-ot, aminek segítségével akár vezetéknélküli headszettel használhatjuk a Centro-t. A készülék legnagyobb előnye azonban minden kétséget kizáróan az ára, ami 99 dollárt (kevesebb mint 20 000 FT-ot) jelent. Ehhez két éves hűségnyilatkozatot kell kötnünk, és választhatunk vöröses vagy feketés színben.

A Centro valószínűleg exkluzívan a Sprint termékkínálatában lesz elérhető. Október közepétől várható a tengerentúli boltokban.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.01. 09:01
A Palm márkanév nem lehet ismeretlen a hazai PDA- és okostelefon-vásárlóknak. A cég legújabb Centro elnevezésű termékével szeretne visszatörni a ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!