iPon Hírek

12 cm-es Thermalright ventilátorok, rögzítővel

Dátum | 2008. 11. 28.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Thermalright vásárlói bizonyára ismerik azt az íratlan szabályt, hogy a vállalat hűtő megoldásai nem rendelkeznek ventilátorral, ám most ez a gyakorlat úgy tűnik, hogy mától megváltozik. A vállalat új termékeket dobott piacra: az Ultra-120 eXtreme-1366RT kódnévvel ellátott processzorhűtőjét 12 cm-es ventilátorral és ventilátorrögzítő kerettel tette elérhetővé a Core i7 processzortulajdonosok számára.


A Thermalright szakemberei azután, hogy megbizonyosodtak a termék kedvező fogadtatásáról, az LGA-1366-os rögzítő keretet, a ventilátort és ventilátor rögzítő keretet külön is elkezdték árusítani. Maga a 12 cm-es ventilátor összesen négyféle változatban lesz elérhető a boltok polcain, a termékek 120 x 120 x 25 mm-es méretekkel rendelkeznek. A ventilátorok gyártásáról a Thermalright partnere, az ADDA gondoskodott.


A 12 cm-es Thermalright ventilátorok percenkénti fordulatszámát az egységek típusjelzéséből lehet kideríteni. A termékek ún. FDB, azaz folyadékcsapágyas megoldással üzemelnek, fordulatszámuk 1000 RMP és 2000 RPM között helyezkedik el modelltől függően. A termékek szintén a fordulatszám függvényében 15,8 dB és 38 dB közötti zajszinttel működnek, valamint 38,9 CFM és 80,5 CFM közötti levegőmennyiséget képesek megmozgatni. A ventilátorok háromtűs tápcsatlakozóval vannak felszerelve, az újdonságokra 3 év garanciát vállal a gyártó. Az új, 12 cm-es légkeverők ajánlott végfelhasználói ára 12,99 dollár.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások