iPon Hírek

16 GB-os iPhone és 32 GB-os iPod Touch

Dátum | 2008. 02. 06.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

Az Apple bemutatta iPhone telefonjának és iPod Touch készülékének legújabb változatait, amelyek az elődjeiknél nagyobb flash memóriájukkal próbálják majd meghódítani a vásárlókat. Az iPhone most már elérhető 16 GB-os flash memóriával felvértezett változatban is, az iPod Touch ezzel szemben akár 32 GB-nyi flash memóriát tartalmazó verzióban is megrendelhető.

Most már akár 16 GB-os változatban is elérhető az iPhone.
Az iPhone korábbi, 8 GB-os tárterülettel rendelkező modelljének ára az új jövevény megjelenésének hatására nem változott: az előző zászlóshajót továbbra is megvásárolhatjuk 399 amerikai dolláros áron, míg a 16 GB-os modellért cserébe 499 dollárt kell letennünk a pultra.

iPod Touch akár 32 GB memóriával is.
Az iPod Touch 32 GB-os változata a második újdonság az Apple kínálatában: a kis készülék eddig 8 GB-os változatban volt elérhető 299 dolláros áron, míg a 16 GB-os modellért már 399 dollárt kértek el az üzletekben. Az új, 32 GB-os flash memóriával felvértezett modellért 499 dollárt kell majd leszurkolnunk csak úgy, mint az új iPhone esetében. Az új iPod Touch minden szoftvert tartalmazni fog, amit a januári frissítés alkalmával kiadott az Apple, így a kis készüléken e-mail kliens, Google Maps alkalmazás,  illetve Safari webböngésző, YouTube lejátzó program, naptár, címjegyzék és még számos egyéb alkalmazás is megtalálható lesz. Természetesen ezeken felül minden olyan programot mellékel a gyártó, amelyek már az eredeti iPod Touch modellen is jelen voltak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!