iPon Hírek

160 GB-os, 2.5 SATA HDD a Transcend-től

Dátum | 2007. 10. 03.
Szerző | Gabriel
Csoport | ADATTÁROLÁS

A Transcend bejelentette új alkotását, a 160GB StoreJet 2.5 SATA külső merevlemezt, aminek egy rendkívül stílusos és ízléses tervezésű, fényes alumíniumváz ad otthont.

A Hi-Speed USB 2.0 interfésznek köszönhetően az adatátviteli sebesség a másodpercenkénti 480Mbitet is eléri - és mindeközben kompatibilis a régebbi típusú, csak USB 1.1-et támogató számítógépekkel is.

Rendelkezik ezen felül egy kényelmes, "OneTouch Auto-Backup" (Biztonsági másolat egyetlen érintésre) gombbal, valamint egy StoreJet elite 2.0 programot is kapunk hozzá, amellyel időzíthetjük a biztonsági mentéseket, beállíthatjuk az adatvédelmet és az energiatakarékos funkciók felől is rendelkezhetünk.

A StoreJet 2.5 SATA számos szemkápráztató kivitelezésben áll rendelkezésünkre: Silver (80GB), Titanium (120GB) és Blue (160GB). A maga karcsú és formás alakjával, valamint sokrétű, nagyteljesítményű funkcióival a Transcend StoreJet 2.5 a tökéletes megoldás a hordozható adattárolás kérdésére, amelynek segítségével könnyen kezelhetjük, rendszerezhetjük és ellenőrizhetjük digitális világunkat.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.03. 10:34
vissza a hírhez

A Transcend bejelentette új alkotását, a 160GB StoreJet 2.5 SATA külső merevlemezt, aminek egy rendkívül stílusos és ízléses tervezésű, fényes alumíniumváz ad ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!