iPon Hírek

2.0-ás Androiddal készül a Sony Ericsson

Dátum | 2009. 05. 24.
Szerző | Gabriel
Csoport | MULTIMÉDIA

A vállalat első Androidos mobiljaiban már az oprendszer legújabb, 2.0-s változatát alkalmazzák majd, amely "számos újdonságot" kínál a felhasználóknak - szellőztette meg a hírt a Sony Ericcson ázsiai részlegének egyik fő marketingese, Peter Ang.

Elmondása szerint a 2.0-ás Android elődeinél jóval "széleskörűbb multimédia-támogatással" rendelkezik, valamint mélyebben integrálták belé a különböző közésségi weboldalakhoz - így pl. a Twitterhez - való hozzáférést, megkönnyítve azok elérését és használatát.

Lesöpörte az asztalról továbbá azokat a híreszteléseket is, miszerint rövid időn belül teljes Android-hatalomátvételre lehetne számítani a cég mobiljainál; mint mondta, az XPERIA-k elkövetkező újabb változatainál nagy valószínűséggel megmarad a Microsoft oprendszere, míg a későbbiekben érkező Idou Symbian-os lesz.

A sokszínűség már csak azért is kiemelten fontos a Sony Ericsson számára, mivel az elmúlt két év során az eladásai igencsak megzuhantak a szegényes okostelefon-kínálat miatt, így most bőven van mit behozniuk - ehhez pedig értelemszerűen az kell, hogy mindenki megtalálhassa a készülékeik között a leginkább a kedvére valót.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Terror
2009.05.24. 23:06
VISSZA A HIRHEZ

"2.0-ás"

Vegyetek már fel egy korrektort.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!