iPon Hírek

2 GB-os SD kártya WiFi támogatással

Dátum | 2007. 10. 20.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | IT VILÁG

Manapság számos WiFi adaptert lehet kapni, amelyek SD kártya formátummal rendelkeznek, így PDA-hoz ideális bővítő eszközök, amennyiben az nem rendelkezik beépített WiFi támogatással. Az Eye-Fi egy hasonló megoldáson dolgozik, azzal a különbséggel, hogy az SD kártya méretű WiFi adapterük még 2 GB flash memóriát is tartalmaz majd, így duplán hasznos lesz az egység.


Az Eye-Fi 2 GB-os memóriakártyája az SD kártyanyílásba illeszkedve akár a digitális fényképezőgépeket is képes lesz WiFi támogatással ellátni, emellett még a fényképek tárolására is biztosít 2 GB tárhelyet, ez pedig egy átlag felhasználó számára elegendőnek bizonyulhat. A kártyáról egyelőre még csak kevés információ került nyilvánosságra, a jelek szerint az egység kompatibilis lesz a Mac-es és a PC-s felhasználói környezetekkel egyaránt.

A gyártó egyelőre nem árult el részleteket az újdonság várható megjelenésével kapcsolatban, mint ahogy a termék árát sem közölte.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.10.20. 12:48
Manapság számos WiFi adaptert lehet kapni, amelyek SD kártya formátummal rendelkeznek, így PDA-hoz ideális bővítő eszközök, amennyiben az nem rendelkezik beépített WiFi támogatással. ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!