iPon Hírek

2. heti játék rövidhírek

Dátum | 2009. 01. 08.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Felfedték a Disgaea 3 európai megjelenési dátumát, új trailer érkezett a Street Fighter IV-ről, kaptunk egy csinos kis Killzone 2 gameplay videót, az Atari felfedte a Ghostbusters kijövetelének pontos időpontját, végezetül pedig megemelik a Fallout 3-ban a maximum szintet 30-ra az új tartalmakhoz.

Disgaea 3 (PS3):

A Square Enix megszerezte az európai kiadás jogait, a játék február 20-án landol majd az öreg kontinens boltjainak polcain.

A játék egy taktikai jrpg, a benne lévő harcok többsége pedig egy négyzethálós térképen zajlik, ahol több karaktert is mozgathatunk, hogy elpusztítsuk az ellent. Vannak bónusztérképek is melyek a főellenség legyőzését követően nyílnak meg előttünk egy epilógus keretében (választhatunk, hogy újrajátszuk a játékot erősebb karakterekkel, vagy továbbhaladunk az extra térképekre). A harcrendszer változatos és érdekes, a jrpg szerelmeseinek kötelező darab a játék.

A sztori Netherworldben foglal helyet, a Maritsu Gonoszkodás Akadémián. Itt a jó diák olyan aki nem csinál házi feladatot, lóg, és így tovább. Hősünk Mao, aki még egyetlen egyszer sem látogatott órát, igyekszik felülmúlni apját, aki egy Overlord. A trón elfoglalása nem egyszerű feladat, ekkor Mao rájön, hogy a démonokat bizony a hősök szokták legyőzni, elhatározza hát, hogy az lesz...

                                 


Streetfighter IV (PC, PS3, Xbox 360):

A szemet gyönyörködtető új videóben bemutatásra kerülnek a karakterek és azok néhány látványos kombója. A képsorok magukért beszélnek.

                                
Killzone 2 (PS3):

Mit is mondhatnánk, a játék nagyon jól néz ki, és a hangulatra sem lehet panaszunk! A PS3 tulajdonosok már minden bizonnyal tűkön ülve várják február 27-ét.

                               
Ghostbusters (PC, PS3, Xbox 360, Wii, DS):

Már korábban is sok jót írtunk a játékról, illetve azt is közöltük, hogy júniusban jön. Most már fix helyet kapott a naptárban, Európában Június 19-én kerül a boltokba, egy időben az első Ghostbusters film Blu-ray-en való megjelenésével, a széria 25. születésnapján. Szép évforduló, reméljük a játék sem okoz majd csalódást, amely várhatóan egyszerre jön ki minden platformra.


Fallout 3 (PC, PS3, Xbox 360):

Nem meglepő módon a Bethesda úgy döntött, hogy megemeli az elérhető maximális szintet a Fallout 3-ban, hogy az új tartalomban is tovább tudják fejleszteni a játékosok karaktereiket.

„A játék Broken Steel-es végének eltávolítása mellett úgy gondoltuk, hogy kicsit megemeljük a maximum szintet is, ezzel tovább kitolva a játékidőt. A level 30 elérése viszont nem lesz sétagalopp!”

A Broken Steel a harmadik DLC lesz a poszt apokaliptikus RPG-hez, megjelenése pedig márciusra várható. No de foglalkozzunk inkább az Operation: Archorage-el, ami viszont e hónapban jön ki! Kaptunk is hozzá 3 szép új screenshotot.Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. Svindler
2009.01.08. 16:43
VISSZA A HÍRHEZ
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Svindler
2009.01.08. 17:38
Nem keverték, ez a japán trailer, náluk máshogy voltak a nevek.
Jó kis játéknak tűnik egyébként, kíváncsian várom.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Svindler
2009.01.08. 18:01
Mirrors edge durvább érzékenységgel kb. játszhatatlan lenne (PS3-mon játszottam végig). 180 fokos fordulatra meg van külön gomb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!