iPon Hírek

2 megapixeles autofókuszos webkamera

Dátum | 2007. 05. 24.
Szerző | Freeman07
Csoport | MULTIMÉDIA

A Creative piacra dobta 2 megapixeles felbontású webkameráját. A kamera maximálisan 1600x1200-as felbontást képes felvenni, és emellé be van építve még egy sztereó mikrofon is.

Rengeteg hasznos funkcióval, szolgáltatással rendelkezik. Képes kiszűrni a háttérzajokat konferenciabeszélgetések, VoIP hívások közben. Képkészítés illetően autofókusszal rendelkezik, ez azt jelenti hogy nem kell kézzel álligatni a webkamerát ahhoz, hogy kristálytiszta, éles képet kapjunk. Használatához nem kell semmiféle külön meghajtót feltelepítenünk, elég csak egy szabad USB-portra csatlakoztatnunk. Lehetőségünk nyílik még 270-fokban forgatni a kamerát, valamint ha lefele forgatjuk a webkamerát, akkor automatikusan kikapcsol. Így ha nem szeretnénk hogy esetenként belekutakodjanak magánéletünkbe, akkor nem kell kihúznunk a számítógépből a kamerát, elég csak lefele fordítani.


A monitorra, laptopra bárhova elhelyezhetjük, a webkamera mindig egy helyben marad, nem csúszik le. Tartozékként kapunk mellé egy sztereó fülhallgatót is. Szülők pedig jelszóval korlátozhatják a hozzáférést a kamerához, így csak a jelszó használata esetén van lehetőség a webkamera szolgáltatásainak a használatához.

A nagyfelbontású plug & play autofókuszos webkamera már azonnal megvásárolható számos nagyobb amerikai internetes hardverárusítással foglalkozó oldalról (például Newegg.com), vagy a rögtön a Creative boltjából. Ára mindössze 130 dollár, azaz 23 500 forint.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. papszi
2007.05.24. 11:28
A Creative piacra dobta 2 megapixeles felbontású webkameráját. A kamera maximálisan 1600x1200-as felbontást képes felvenni, és emellé be van építve még egy sztereó mikrofon ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!