iPon Hírek

2 merevlemezes NAS-tároló a Sans Digitaltól

Dátum | 2008. 07. 13.
Szerző | Freeman07
Csoport | ADATTÁROLÁS

Új hálózati adattárolót (NAS - Network Attached Storage) dobott piacra a Sans Digital, amibe akár két darab merevlemezt pakolhatunk.

Az AccuNAS AN2L névre keresztelt termék támogatja a két merevlemez RAID 0 vagy RAID 1-tömbbe pakolását. Képes együttműködni Windows, Macintosh és Linux operációs rendszerekkel, valamint bármilyen UPnP/DLNA-hitelesített eszközzel is, például PlayStation 3-mal vagy Xbox 360-nal. A hálózatra gigabites Ethernet interfésszel csatlakozik az AN2L.


A szolgáltatások listáját tovább növeli, hogy használhatjuk BitTorrent vagy FTP-, HTTP-kliensként, vagy iTunes zeneszerverként is az AccuNAS AN2L-t. A Web Hard Drive funkció segítségével pedig interneten keresztül elérhetjük a tárolót. Így már elég csábítónak hangzik a termék.

Azok számára, akik nem kedvelik a merevlemezek szerelgetését, a Sans Digital 500 GB-tól 2 TB kapacitásig előre beépített HDD-kkel is kínálja a termékét. Jelenleg egyetlen változat áráról sincs információnk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Alamos
2008.07.14. 09:15
Ez cégeknek van kifejlesztve, és nem feltétlen az itthoni silány miniatűröknek. Van pár ismerős, akik cégeknek raknak össze gépeket, és már ők azon sírtak, ha a 20k-s áru winyó helyett a 25k-sat ajánlotta haver, ami még kisebb volt mint a másik.
Hozzátéve, hogy a 20k-sra adtak 50.000 üzemórát, és megbízhatóság az kb. olyan hogy 30% kuka helyből a márkából - ez volt régen. A másik márkából meg 200.000-es üzemóra, garantáltan és még jó is, gyorsabb is volt picivel... Aztán elmondta, hogy a KÜRT Kft. mennyiért másolja nekik le az adatokat róla, ha kukába dobás előtt kell a 10 éves összes számla. Helyből átgondolták a dolgot...
Szánalmas szituáció...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!