iPon Hírek

2 új Dead Space játék készül

Dátum | 2009. 07. 27.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Electronic Arts két új folytatáson és egy mozifilm adaptáción dolgozik a nagysikerű túlélő-horror szériájához, a Dead Space-hez. Ahogyan azt a Variety írja: "Az EA 2008-ban adta ki a játékot, jelenleg pedig a második és harmadik folytatáson dolgozik."

A jelentés szerint D.J. Caruso már alá is írt a film megrendezésére. Ha valaki még nem hallott volna róla, ő rendezte például a tavaly vetített Eagle Eye című akció-thrillert, melynek főszereplői Shila LaBeouf és Michelle Monaghan. A Dead Space mozi egyébként még a messzi távolba vész, a producerek, az EA és Caruso még csak most próbálják kiválasztani, hogy ki írja a forgatókönyvet. Amint ezzel meglesznek, az EA kiszáll a buliból, lepasszolja a filmet egy stúdiónak. Ezzel várhatóan szeptember elejére meg is lesznek.

Ami pedig a játékokat illeti, még egyelőre nem esett szó arról, hogy mikor jönnek ki. Az egyik folytatás, amire céloztak, az pedig nagy eséllyel a Wii exkluzív Dead Space: Extraction. A másik, még fel nem fedett alkotás reméljük már komolyabb konzolokra (Xbox 360, PS3) és PC-re érkezik majd.

DS: Extraction gamplay:
                         

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

13. Reignman
2009.07.27. 15:26
VISSZA A HIRHEZ

Nagysikerű játék? Nem mondom, élvezhetőbb volt, mint a szokásos EA futószalag-szenny, a kritikusok is dícsérték, de Amerikában x360-ra az elmúlt 40 hét alatt mindössze 480 ezret tudtak belőle eladni, ami korántsem nevezhető mégcsak jónak sem, bár 100 ezer példánnyal túllépte a Mirrors Edge-t, de közelében sincs olyan valóban sikeresnek nevezhető játékoknak, mint a 2 milliós Left 4 Dead, vagy a 6 milliós CoD4.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. nostrum
2009.07.27. 15:44
A sikert az eladásokban mérik? Meg a befolyt pénzben, mert akkor a WoW a legjobb játék... Hogy az pedig miért gyér, abba bele se menjünk. A Dead Space végre nem 0-tól 100 éves korig próbált minden idiótát megfogni, hanem egy tökéleteset alkotott annak a "vékony rétegnek" aki kedveli a sci-fi túlélő horrort. A Left 4 Dead csak a coop multi miatt tarol, a CoD4 pedig a multival, és az egyébként is kimagasló értékeivel, meg persze FPS. Hogy a viharba hasonlítja valaki hozzájuk a multit nélkülöző Dead Space-t, nem értem...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Reignman
2009.07.27. 16:39
Miért, miben mérik a sikert? Játékoldalak átlagpontszámai alapján? Szerintem hidegen hagyja az EA-t, mennyire értékelik a játékát, ha viszik, mint a cukrot. Ha Te írsz egy Nobel-díjas könyvet, de nem veszi a kutya sem, akkor zseni vagy, de anyagilag nem sikeres. Azért elég relatív egy játékot értékelni, de szerintem az eladások sok mindent megmutatnak...
Egyébként nem hiszem, hogy olyan aprócska lenne az a kör, amire a DS pozícionálva lett. Ez a stílus az Alone in the Dark óta, sikeres, közkedvelt, a DS pedig TPS akció játék. Nagyot bukott a konkurenciához képest az EA Nba live 09 kosaras játéka Amerikában, x360-on, ami azért sokkal inkább réteg játék, de még így is jócskán túlszárnyalta eladásokban a Dead Space-t.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Richard83
2009.07.27. 17:17
Pontosan, a Dead Space egy extra jól sikerült játék, nem sok játékot lehet hozzá hasonlítani.
Reignman- egyszerű következtetés te nem bírod az ilyen játékokat és valszínű nem is játszottad max csak láttad képeken vagy az elején elkaptak és úgy voltál vele hogy ez neked nem megy. mert ha kicsit játszottad volna akkor a játék lassan belevezetett volna a saját világába ami elég durva és kevés játék van mostanság aminek ennyire egyedi stílusa van. Szerintem tedd fel játszd végig és utánna alkoss véleményt mert ez nem csak jó hanem extra jó. Gamespot-on 9-est kapott COD4 9-es, Left4Dead 8,5 tehát számolj. Ja és nem az a legjobb játék amelyiket legtöbb példányban adnak el vagyis a kiadóknak igen de az még korántsem jelenti azt. Mondjuk nekem mindig a különleges játékok jöttek be amik letudtak kötni, és mivel elég korán kezdtem a komjuterozást 6-7 éves koromtól végig mentem a Commodore 64-től, Amiga 1200, Sega,PS1,PS2, PC stb-n a lényeg az hogy mostanság nekem a játékokból az ütős hangok és hangefektek valamint a helyzethez odaillő zenei aláfestés hiányzik ami a Dead Space-ben nagyon is ott van. És tudjuk hogy az embereket nagyon tudja befolyásolni a zene persze akiknek nincs botfülük. (megjegyezném az én gépemen pl WOW vagy mit tom én FIFA soha nem volt fent és nem is játszom pedig ezeket elég sokan játszák, de nem tudnalk lekötni nincs ami megfogjon bennük)Én 3x játszottam végig egymás után a brutális mód miatt és nem tudtam megunni,mint egyes játékok amit egyszer végigjátszol és mindjárt uninstallálod a gépről.
Örülök neki hogy lesz folyatás mert ezek nem lesznek unalmasak, idegtépő túlélés lesz.

Ja a kosaras játékokhoz nem kell sok ész azért is játszák olyan sokan. Hülyéből is több van mint okosból ezt mindenki tudja.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Reignman
2009.07.27. 17:46
Gondolom Te saját magadat az intelligensek táborába sorolod, pedig ha valaha is játszottál kosárlabdát igazából, vagy csak számítógépen, tudnád, hogy támadásban és védekezésben is több tucat stratégiát lehet kombinálni, míg egy FPS egy pályáját végigjátszani 2-3 alkalommal élvezetes csak, mert lineáris.

Valóban csak 1-2 pályát játszottam a DS-sel, nekem tetszett, nem a szokványos EA rókabőr volt, egyszerűen csak a 'nagysikerű' jelzőt vontam kétségbe a bevételek tükrében.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Richard83
2009.07.27. 18:27
Én a sportjátékokat alapból nem játszom, mivel az én nézetem az egészről "egy belátható kocka vagy téglatest pályán való rohangálás", persze végeredményben DSnél is csak ott legalább nem belátható. De valakinek ez okoz örömöt. Ezek a sport játékok semmivel sem lesznek érdkesebbek csak a grafika fog változni és mostanság a grafika az sokat fejlődik viszont egyedi játékokat nehéz találni. Hát ez van mindjárt kiadják az Extraction Pointot utánna készítik a második részét és itt van még elég fantázia ahhoz is hogy filmet készítsenek róla.
http://gamepod.hu/hir/dead_space_a_mozikban.html
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Reignman
2009.07.27. 19:08
Ja-ja, meg az autók sem változtak az elmúlt 50 évben, hisz a négy kerék és a fő alkatrészek maradtak hasonlóak... Olyan dolgokról mondasz véleményt, amiket 'alapból' elítélsz és nagyívben kerülsz.
És tartalmas a játék, csakmert csinálnak egy filmet belőle? Megérdemelnél egy könyököst Uwe Boll-tól...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. predator_h...
2009.07.27. 19:17
Sztem is klassz játék a Dead Space nem kell szidni, én például megijedtem tőle :rolleyes: mert ijesztő volt nekem. Valakinek ez tetszik valakinek az. Valaki a COD-ot szereti valaki a Dead Space-t ennyi. Az meg hogy mennyit adnak el belőle már szinte mind1 mert sokan letöltik és keveszen veszik meg.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Reignman
2009.07.27. 19:38
Én csak dícsértem a játékot, a minőségére egy rossz szót sem mondtam.

Igazából csak nem értem, amit mondtok, mert bármilyen jó is egy játék, Kis Pistinek bármennyire is tetszik, ha nem adnak el belőle annyit, hogy megérje a belefektetett pénzt, ha a pénztáraknál nem sikeres, akkor talán bepróbálkoznak egy második résszel, vagy az említett kiegészítővel, esetleg megreklámozzák egy közepes filmmel, de készpénznek veheted, hogy nem lesz belőle harmadik rész. Ezért nem mindegy, mennyit adnak el belőle, de ez annyira pofon egyszerű...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. predator_h...
2009.07.27. 19:52
Reignman. Nem neked szólt mert láttam a hozzászólásod és köszönöm te is pártolod a játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Richard83
2009.07.27. 19:57
Tudod hogy fog kinézni az új FIFA meg NBA vagy akár NHL? Úgyanugy én már tudom, kicsit részletesebb lesz az arc meg a közönség, de a játékélvezet meg a labda úgyanaz lesz csak lehet kicsit jobban fog kinézni.
Most hazudnák ha azt mondanám hogy már a 2004-2005-ös Fifát annyiszor játszottam és miután már meguntam hogy nem újitottak rajta semmit csak a grafikát ezért nem játszotam a többi részét.
Már elég focis meg kosaras filmet csinálltak j9jjönek a SCI-FI-k!
A DS egy egyedi stílust alkotott nem csak valami 10éves játék felújitott változatát és mondhatod sikert aratott.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. predator_h...
2009.07.27. 20:07
Tudom milyenek a mostani játékot sokat csak feljavítanak grafikailag, de nagyon újdonságot nem hoznak. Ilyen a Harry Potter új része is a figurák javultak kinézetre de amúgy az egész úgy néz ki mint amit összedobáltak volna valamit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2009.07.27. 22:51
Igen, talán tényleg túlzás volt a "nagysikerű", ha az eladásokat nézzük. Amikor írtam a hírt, akkor csak arra gondoltam, hogy mi hogyan értékeltük és mennyire tetszett az itteni bandának.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!