iPon Hírek

200 GB-os microSDXC memóriakártya USB 3.0-s olvasóval

Dátum | 2016. 03. 24.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | ADATTÁROLÁS

A Lexar bemutatta legfrissebb termékét, ami nem más, mint egy 200 GB-os microSDXC memóriakártya, amely nem csak óriási adattároló kapacitást kínál, de még gyors is. A 200 GB-os termék ideális választás lehet akciókamerákhoz, digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, valamint felsőkategóriás okostelefonokhoz és táblákhoz is – plusz minden egyéb olyan helyen, ahol az adott rendszer képes profitálni az általa kínált előnyökből.
Az új memóriakártya a Class10-es mellett az UHS-I sebességosztály követelményeinek is maximálisan megfelel, sebességére pedig jellemző, hogy olvasási feladatok alkalmával akár 95 MB/s-os folyamatos tempó elérésére is képes. Az újdonság elsősorban az UHS-I (U1) vagy magasabb sebességosztályú memóriakártyákat támogató eszközök mellé készült. A termék kiválóan alkalmas akár 4K-s felvételek rögzítésére vagy lejátszására, de a nagyfelbontású sorozatfotók rögzítésekor, valamint a 3D-s tartalmak készítésekor és visszajátszásakor sem mond csütörtököt. Annak érdekében, hogy a memóriakártya tartalmát egyszerűen és gyorsan lehessen Mac vagy PC konfigurációra másolni, a gyártó mellékel hozzá egy USB 3.0-s microSDXC memóriakártya-olvasót is.
Az új csomag már elérhető kereskedelmi forgalomban, ahol a költséghatékony megoldások táborát erősíti a maga 99,99 dolláros árával.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!