iPon Hírek

2009 őszén jön a Brütal Legend

Dátum | 2008. 12. 12.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az EA Partnerek megmentették szegény kis kiadó nélkül maradt Brütal Legend-et, amely Tim Schafer és a Double Fine Productions keze munkáját dicséri.

A játék a Sierra istállójában nőtt és növekedett mindaddig, míg áldozatul nem esett az Activision és a Blizzard összeolvadásának. Most viszont újra beindultak fogaskerekek a Brütal Legend gépezetben és ősszel kijön majd PS3-ra és Xbox 360-ra. Ha még nem mondtuk volna a BL single player akció-kalandjáték lesz.


A humorban gazdagnak ígérkező sztori főszereplője Eddie Riggs, egy heavy metal rajongó, aki koncertező bandák mellett kisegítő (roadie). Ez még sokat nem árul a játékról, viszont a jókedvre mégis van garanciánk, aki pedig Jack Black, Eddie hangja és személyisége.


Főhősünket egy nap elnyeli egy különös fantáziavilág, egy őrült rock kultúrán alapuló hely, ahol egykor a rock titánjai uralkodtak... Eddie pedig, aki mindennél jobban ismeri a műfajt, magára veszi a nemes feladatot, hogy visszaállítsa a riffek birodalmának régi dicsőségét.

A régi trailer (még 2008-at ígér):
                                     


"A Brütal Legendben egy olyan világba utazhatunk, melyben egyszerűen minden ott van egyszerre, egy időben, amiről valaha azt gondoltam, hogy menő." - mondta a játékról Tim Schafer.

A játékban olyan heavy metal legendák fognak feltűnni (legalábbis a hangjuk) mint Rob Halford (Judas Priest), Lemmy Kilmister (Motörhead) és Ronnie James Dio (Dio/Black Sabbath).

A legmeghatározóbb viszont egyértelműen Jack Black volt, aki rengeteget adott a játékhoz, mind a sokszor improvizatív dialógusokat tekintve, mind a karakter megformálásában.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. bszoke88
2008.12.12. 22:34
vissza a cikkhez
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Svindler
2008.12.13. 13:16
Ez annyira elborult, hogy tetszik :]
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Magrathea
2008.12.15. 18:46
Jött egy újabb trailer.

Egyre több embernek van már konzolja, őket érdekelheti a dolog. Felesleges belemenni megint a PC vs Konzol vitába.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!