iPon Hírek

2010-es Take-Two felhozatal

Dátum | 2009. 09. 02.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A T2 elmondta, hogy 4 nagy címet fog kiadni 2010 első felében, a februártól júniusing terjedő időszakban. Ezek pedig név szerint a BioShock 2, a Max Payne 3, a Red Dead Redemption és a Mafia II - erősítette meg Ben Feder a befektetőiknek tartott konferencián.

"Továbbra is próbáljuk meghatározni az optimális kiadási dátumot a felsorolt játékoknak, még mindig úgy tervezzük, hogy a 2010-es kalendáriumi év elején dobjuk őket piacra. A jelen állás szerint biztos, hogy nem adjuk ki őket a 2010-es gazdasági év első negyedévében, amely január 31-ével végződik."

Az említett szoftverek többsége eredetileg még 2009-re volt tervezve, a BioShock például októberben vagy legkésőbb november elején kellett volna, hogy kijöjjön. A csúsztatások korábbi bejelentésénél a Take-Two azzal magyarázta mindezt, hogy még kell egy kis idő a fejlesztéshez, és inkább keres nekik egy piaci szempontból előnyösebb közeget. Ezzel csak azt támasztotta alá, hogy beáll azon kiadók sorába, akik megfutamodnak a Modern Warfare 2 uralta karácsonyi áradat elől.

A BioShock és Mafia folytatásról már sokat hallottunk azóta, de a két Rockstar játék, a Red Dead Redemption és a Max Payne 3 körül nincs túl nagy nyüzsgés. Örömmel vettük, hogy legalább megerősítették náluk a jövő év első felét...

Mafia II GamesCom videók:
                        


                         

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. empeharom
2009.09.02. 16:34
VISSZA A HIRHEZ

Mire kijön a Maffia 2, már el is felejtjük, hogy az első rész mekkora király volt!
Profi sztorija lesz remélem ennek is!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. hexisoft
2009.09.02. 17:41
Remélem PC-re is jön a Mafia 2. Az első rész tényleg nagyon nagy volt.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Chocho
2009.09.06. 17:52
hexisoft: Jön PC-re is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!