iPon Hírek

2010: Még több COD, GH, Pókember és Shrek

Dátum | 2009. 11. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az Activision feje, Mike Griffith megsúgta a lelkes elemzőknek, hogy 2010-ben még több Call of Dutyra, Guitar Herora, Spider-Manre és Shrekre számíthatnak.

"A 2010-es (kalendáriumi) évben a kiadó erős, innovatív címekkel készül előrukkolni." Ezen a rendkívül változatos listán helyt kap a legjobb eladásokat produkáló Call of Duty franchise, és a többi felsorolt. Mit is mondhatnánk, ezzel a csodálatos bejelentéssel túl nagy meglepetést nem okoztak. Az Activision még májusban licenszelt vietnámi háborúhoz passzoló zenéket a Treyarch által fejlesztett új COD-hoz, szóval azóta tudjuk, hogy az már nem a Második Világháborút veszi elő megint. Az Infinity Ward féle MW2-t pedig már mind ismeritek, mint ahogy azt is, hogy mikor jelenik meg. Így nem is zargatunk vele titeket. Vagy szeretnétek? Akkor legyen!

Griffith újra védelmébe vette a döntést, hogy elhagyják a PC verzióból a dedikált szervereket. A lépéssel szerintük nagymértékben javítják az általános felhasználói élményt. Amikor a virtuális dzsihádról esett szó, ami ez ellen folyik, annyit mondott, hogy "nagy figyelmet szentelnek rá, de nem aggódnak emiatt túlzottan". Szerintük nem volt túl felhasználóbarát a régi felállás, aláaknázta a matchmaking rendszert. Szerintük az IWNet tökéletes megoldást fog nyújtani minden problémára...

                         

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!