iPon Hírek

2010-re jönnek a Pixel Qi technikás képernyői

Dátum | 2009. 12. 09.
Szerző | Gabriel
Csoport | MEGJELENÍTÉS

Megerősítette kijelzői "rövid időn belül" való érkezését a Pixel Qi, valamint azzal az érdekes új információval is kibővítette, miszerint az egységek egyéb különlegességeik mellett multitouch-támogatással is rendelkezni fognak.


Elmondásuk szerint az első példányok érkezése a jövő év első negyedére várható, (a honlapjuk szerint most decemberben indul be a tömeggyártsá). Egyelőre azt még nem közölték, hogy kik a szerencsés partnereik, de nem kizárt, hogy a CES alkalmával közlik majd ezt az információt is.

Jelezték azt is, hogy fejlesztők részére megpróbálnak addig is biztosítani egynéhány képernyőt - valamint felkértek minden érdeklődőt arra, hogy legyenek türelemmel és ne faggassák őket, mivel úgyis közzé fognak tenni minden információt, amint lehet - csak ki kell várni.


Tekintve a Pixel Qi kijelzőtechnológiájának különlegességeit (váltási lehetőség színes LCD és "e-papír"-üzemmód között; mindkettő jól látható és olvasható napfényben is; alacsony fogyasztás), nem is annyira meglepő, hogy külön kérniük kell az érdeklődőket a türelemre. Még több információ és kép a hivatalos honlapon található: Pixel Qi.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!