iPon Hírek

2011-ben érkezik a Knights Contract

Dátum | 2010. 05. 26.
Szerző | Svindler
Csoport | JÁTÉK

A Namco Bandai előző héten mutatta be a készülőfélben lévő Knights Contractot. A középkori történet két főszereplője Heinrich az ex-hóhér és Gretchen a boszorkány. Régebben Heinrich épp a boszik elpusztításával foglalkozott, de mikor kivégezte Gretchent az megszállta egy fiatal lány testét és öröklétre kárhoztatta Heinrichet. Mire már épp megszokná új testét egy új gonosz üti fel a fejét, Dr. Falust, aki az általa kreált szörnyek teljes seregét szabadítja a világra. Mivel Gretchen szerint a feje tökéletes helyen van ott, ahol van, ezért mágiájával ráveszi az átok miatt szinte sérthetetlen Heinrichet, hogy védje őt, és együtt tegyék helyre a dolgokat, ami pusztítást jelent, a képek alapján röpködő testrészekkel, nagy robbanásokkal, és jó sok vérrel.


A játékban mi a kaszás Heinrichet irányítjuk, akit nem igazán hatnak meg a rámért csapások, így akármilyen őrültséget megtehet. A lelke viszont össze van kötve Gretchenével, aki viszont nagyon is meghalhat, ezért védelmeznünk kell, miközben ő mágiájával támogat minket. Bár Gretchent alapvetően a gép irányítja, néhány támadásnál adhatunk neki is parancsokat, így minket erősít vagy egy közös támadással óriási sebzéseket vihetünk be vele.


A játék 2011-ben érkezik majd PlayStation3-ra és Xbox 360-ra, az első trailer lejjebb látható, még több infót az E3-ra ígértek.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!