iPon Hírek

2011-ben jön a Guild Wars 2

Dátum | 2009. 11. 10.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az NCsoft elmondása szerint a nagy sikerű havidíjat mellőző MMORPG-jének folytatása több mint valószínű, hogy inkább 2011-ben lesz esedékes, mint jövőre. A zárt bétatesztre viszont nem lehetetlen, hogy még a jövő év folyamán sor kerül.

A cég pénzügyi főnöke és egyben a nyugati részleg feje, Jaeho Lee a befektetőknek tartott konferencián kijelentette, hogy az NCsoft 2010-ben nem fog nagy címet indítani. Mind az ArenaNet által fejlesztett Guild Wars 2, mind pedig a Lineage 2 koreai csapatának új játéka, a Blade&Soul 2011-ben kerülnek majd ki.

"Úgy hiszem, hogy lesznek publikus események 2010-ben... legalább egy zárt béta a fent említett címekből. Reklámra lehet majd számítani, főleg 2011-ben" - magyarázta Lee. Szóval, ha minden jól megy, akkor az év végi béták mellett kapunk majd egy adag képet, esetleg pár trailert és kész. Addig meg tessék beérni az idén megjelent Aion: Tower of Eternity-vel. Rajongóknak ajánljuk figyelmébe az NCsoft honlapot, ott végighallgathatják az egész konferenciát.

Guild Wars 2: Evil Rises Trailer
                         

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Melkor
2009.11.11. 07:32
Hát igen... a lényeg az utolsó előtti mondatban rejlik.
Lefordítva: "Itt van nektek az Aion ... nekünk meg meg kell várni, hogy az rendesen kifusson minden régióban, mert szeretnénk maximálizálni a profitot, nem szeretnénk megosztani a játékosokat! Mindent szépen sorban."
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!