iPon Hírek

2011 karácsonyán jön az új Tomb Raider

Dátum | 2010. 06. 30.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Igen, ezúttal "rendes" Tomb Raider folytatásról van szó, a Crystal Dynamics már komoly erőkkel dolgozik Lara Croft legújabb nagyszabású kalandján. A játék 2011 karácsonyi időszakában landol majd a boltok polcain.

Egyes pletykák szerint a játék alcíme Downfall lesz, de ez nem megerősített. (Ezzel kapcsolatosan volt a héten egy hírünk, jó adag concept arttal és pályarajzokkal fűszerezve, bár kérdéses, hogy valóban az új TR játékból vannak-e. Az Eurogamer egy forrása szerint van, ami azok közül összefügg a játékkal.) Ami biztosnak tűnik, hogy a játék PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra is kijön.

Tavaly júliusban olyasmiket is lehetett hallani, hogy mint mostanában oly sok mindent, újraindítják a sorozatot és egy fiatal és tapasztalatlan Lara Croftot kapunk a kezünk közé, aki Japán partjai mentén matat egy sírkamrában.

A Crystal Dyamnics két csapatra oszlik, az egyik a fő TR játékot fejleszti, míg a másik a letölthető Lara Croftos projekteket viszi (pl.: Guardian of Light). A Square Enix egyelőre nem kommentálta a híreket.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. huskydog17
2010.07.01. 15:54
Remélem Toby Guard is segít a munkálatokban, mert akkor nem aggódnék ennyire! Azok a pletykák, miszerint horror játékot akarnak csinálni belőle, nagyon remélem, hogy nem igazak!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!