iPon Hírek

2011 márciusában jön a következő Red Faction

Dátum | 2010. 03. 13.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A 2010-es GDC-n a THQ-s Danny Bilson eleresztett néhány információt (hangsúly a néhány szócskán sajnos) a készülőben lévő Red Faction: Guerilla folytatásról. "Az új játék egészen más helyre viszi majd a játékosokat, mondhatni visszatér a széria gyökereihez, mivel körülbelül a 80%-a a föld alatt játszódik."


A szériakövetkező tehát egy hibrid lesz, az első két RF és a Guerilla keveréke. Ezen kívül más fontosat nem is árult el, csak annyit, hogy a játék sokkal strukturáltabb lesz mint elődje, több lesz benne a narratíva. Természetesen a tökéletesen elpusztítható környezet az itt is meglesz, hiszen ahogy azt Bilson is kiemelte, egy egész vagyon volt kifejleszteni a technológiát. Mi több, egy földalatti városban még nagyobb hatása lesz a rombolásnak, lévén az épületek a legtöbb helyen egymás hegyén hátán lesznek.

Igaz a Guerilla nagy sikert aratott a kritikusoknál (a Metacriticen 85%-os az átlaga), a TPS mégsem hozta a THQ elvárásait eladások tekintetében. Annak ellenére, hogy még Bilson szerint is könnyebb lett volna kukázni a karaktereket és az egész RF környezetet ahogy van, majd átültetni a technológiát egy új szellemi termékbe, mégis megmaradnak a Red Faction univerzumnál. Úgy érzik, hogy van benne potenciál és érdemes kitartani mellette.

Valószínűleg ez az oka, hogy mindenképp szeretnék, ha mégis eljutna a Guerilla a játékosokhoz. Az utóbbi időben ugyanis sok helyen ingyenesen osztogatják a szoftvert más játékok mellett (pl.: Darksiders). Meg szeretnék alapozni az érdeklődést és várakozást a reményekkel teli folytatásnak.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. horvathimr...
2010.03.13. 18:17
a rombolható környezetről annyit, hogy szerintem a BFBC2-ben ezerszer jobban van megcsinálva.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. csigabigaf
2010.03.14. 03:15
"80%-a a föld alatt játszódik."

Ló egyik oldalárol a másikra, ha vissza akarnának térni a gyökerekhez elsőnek FPS-t csinálnának.
Első RF multija ritka jó volt, a kalapácsos szarság az utobbiban teljesen felejthető.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!