iPon Hírek

2012-ben startol a Fallout MMO

Dátum | 2010. 10. 25.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A hosszú idő óta fejlesztés alatt álló Fallout Online az Interplay ígérete szerint 2012 második felében indul el, ezt megelőzően ugyanebben az évben lesz a bétateszt is. A hírek az Edge magazinban láttak napvilágot, Eric Caen (az Interplay elnöke) volt kedves és adott nekik egy interjút...

Jó, hogy időnként életjelet adnak magukról, legalább tudjuk, hogy folyik a fejlesztés. Caen elmondta az okát annak is, hogy még nem igazán mutattak sokat a játékból. Mint tudjátok elég sok a zűr a játék körül a Bethesdával folytatott perpatvar miatt, erről már számos alkalommal írtunk. Nos, ebben rejtőzik a nagyfokú titkolózás oka is: "minden amit mutatunk, az segíti a Bethesdát a harcban".

Mindenki, aki regisztrál a hivatalos honlapon, úgy 5-6 hetenként kaphat hírlevelet, egyelőre elégedjetek meg ennyivel. A játékon 90 ember dolgozik, szépen haladnak, már lehet mászkálni a világban, szóval a 2012-es dátum akár még reális is lehet (az kell legyen, mert köti őket a szerződésük).

Lesznek játékelemek, amik hasonlítanak majd a Bethesda single player játékához, de meg kell jegyezni, hogy a Fallout Online alapvetően nem shooter lesz, lehet majd lőni, de nem lesz rajta akkora hangsúly. Caen kiemelte még, a játék humorát, amit a Bethesda eléggé elhanyagolt, szerinte túl komoly lett a játék. "A mi Fallout MMOG-nk hihetetlenül vicces lesz. Ugyanakkor egy online játéknak sokkal mélyebbnek is kell lennie mint egy egyedül játszhatónak."

További extraként megemlítette még a kommunikációs rendszert. A fantasy játékoknál (pl.:WoW) különös lenne ha SMS-t kapnál egy trolltól, egy poszt-apokaliptikusban viszont lehetőségek tárháza áll előttünk. Érdekesen hangzik, muszáj is, mert Eric Caen milliós előfizetői bázisra számít. 2012 viszont messze van még, várunk türelmesen.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. MassKilla
2010.10.25. 22:29
ez a menükép túlságosan is ismerős a metro 2033-ból
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!