iPon Hírek

2012 után nem lesz több Microsoft bemutató a CES-en

Dátum | 2011. 12. 23.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

A Microsoft a vállalat illetékeseinek bejelentése szerint 2012 után már nem tart több nagyszabású bemutatót a Las Vegas-ban megrendezésre kerülő CES (Consumer Electronics Show – Szórakoztatóelektronikai Show) alkalmával, sőt, a cég a következő CES után többé már standot sem állít az említett rendezvényen.

Ennek ellenére a vállalat illetékesei továbbra is jelen lesznek majd a CES-en, ugyanis a rendezvény kiváló lehetőséget biztosít arra, hogy a cég kapcsolatba léphessen a PC-, a mobiltelefon- és a szórakoztatóelektronikai szegmens képviselőivel, valamint a vásárlókkal. Akkor mégis mi lehet az oka annak, hogy nem lesz több Microsoft előadás, illetve többé Microsoft standot sem láthatunk a CES-en? Nos, a hivatalos álláspont alapján az, hogy a show időzítése a Microsoft termékek megjelenési stratégiájához abszolút nem illeszkedik, ugyanis januárban többnyire még nem állnak készen a mérföldkőnek számító termékek, legyen szó hardverről vagy akár szoftverről.

Steve Ballmer a 2011-es CES-en.
Ezért a vállalat nem a CES-en, hanem egyéb speciális rendezvények keretén belül rántja majd le a leplet legfrissebb megoldásairól – ilyen rendezvény például a Build. Ezzel együtt a közösségi oldalakat és az internetet is igénybe veszi majd a Microsoft új termékeinek népszerűsítésére. Utóbbi, azaz az internetre és a közösségi oldalakra alapozó kommunikációs stratégia már nem szokatlan: egyre több vállalat választja ezt az utat, ami miatt számos, korábban egyébként nagy népszerűségnek örvendő bemutató, illetve show szűnt meg, ugyanis a nagyobb vállalatok egyre inkább kimaradtak ezekből.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. asimov007
2011.12.23. 09:09
Pozitív gondolkodás. Állítólag 2012-ben világvége lesz. De a cég szerint lesz tovább is.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Humbuk
2011.12.23. 09:51
Akkor lenne világvége ha az MS azt mondaná, hogy itt a win 8 mindenkinek letölthető ingyen lifetime liszenszel, és átutalna minden embernek a számlájára 100k Hufot. Amíg ezt nem teszi meg, nem kell félni a világvégétől.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. pctur
2011.12.23. 11:55
Majd ha azt jelentik be, hogy 2012 után nem lesz M$. Majd akkor örülünk. Nyomorék banda.
off: Ballmer csak nem kapott ajándékba dezodort? Mik vannak...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. lajcsi1975 pctur
2011.12.23. 12:32
Biztosan örülnénk hogy nem tudnámk "normális" játékokkal játszani pcn. Így csak a magad nevében beszélj , a MS-ot lehet szeretni és utálni , de azt hiszem hogy minden olyan embernek hozzátett az életéhez aki valamilyen okbol nem elvakultan gyűlöli a windowsokat.

Szerintem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. Zlin50
2011.12.23. 12:32
Én nekem kell a cirkusz. Megelégedtem volna annyival is hogy a Win7 lemezeket nem írottan adják ki a kezükből. Hát ennyit (sem) adnak magukra.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. pctur
2011.12.23. 13:36
Ha nem lenne win akkor is lennének játékok. Történetesen lehet, hogy nem kellene fél évente egy új gép árát elkölteni a "modernizálásra" és a játékokat nem lehetne összecsapni, hanem le kellene programozni, és optimalizálni.
Ami miatt kissebb gépen is jobban futnának és nem kellene 1.5kW-os gép egy ratyi 30 perces játékhoz. De akinek a pc=játék, annak valóban a win a fény.
Szerettyük' a windows-t mert annyi csodát adott nekünk. Rendben van. Nem trollkodok tovább.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Zlin50
2011.12.23. 13:58
Mikrobi

A Westendben lévő MS boltban felháborodással (és szégyenkezve) nézték a csomagot. Nekik nem kellett sokáig magyaráznom a lényeget. Látom azért Te is fogod valamennyire, de továbbra is csak azt tudom mondani, hogy ez így akkor sem korrekt, főleg közel kilencvenért.
Te letöltötted, tisztában voltál vele, hogy így fog rendelkezésre állni, viszont boltban csomagos változatban mást vár az ember (egy Microsofttól pláne - már nem garázsban működnek), és a másolás miatt meg bizony nem lehetek biztos abban sem hogy eredeti-e mig be nem azonosítják. Az aktiválás nem mérvadó, mert idővel fogják csak letiltani ha kiderül hogy már más használja és akkor bizony b@zmeg van.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. DogTheDog
2011.12.23. 14:48
Remelem demozzak az utolson az uj telkokat es tableteket win8 ala,ha mar az utolso lesz,akkor adjak meg a modjat
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Lordhell
2011.12.23. 17:22
Ez elég érzékeny téma az MS minden fórumon meg blogon.
OFF
Szerény véleményem a trollokról: Az op rendszer, olyan mint a Tescos kenyerek, van szűken 3 fajta mind a három MAJDNEM ugyanabból készül (program kódok, elvileg mindegyik ŐS anyja a unix), MAJDNEM (szép színes ablakos stb..) ugyan úgy néz ki, mindegyiket meg lehet enni (programokat futtatni alatta) már csak a USER döntése melyiket veszi le a polcról. Jönnek majd a win és linux és ios trollok, és megmagyarázzák, nekik melyik kenyér ízlik a legjobban és ha nem választod azt, ami nekik ízlik akkor Te egy senki vagy.
ON
Amúgy meg nem mind1 mikor adják ki, elég nagy a használónak a száma, azoknak meg nem kell fix dátum jön új megvesz/letölt/frissít és új van fent.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. prohlep
2011.12.23. 22:20
CES tul nagy konkurenciat jelent ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!