iPon Hírek

2013-ban jön a WildStar sci-fi MMO

Dátum | 2013. 02. 06.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

Az NCsoft következő nagy dobása idén jön, hogy pontosan mikor, nem tudjuk. Mindenesetre megjelentettek egy újabb trailert, melyben bemutatják a játék egyik frakcióját, az Exile-t, és röviden jellemzik a fajokat is. Az Exile, vagyis a Száműzöttek amolyan szedett-vedett banda, felkelők szövetsége, akik úgy keveredetek a titokzatos Nexus bolygóra, hogy egy helyet kerestek maguknak, ahol letelepedhetnének. Ha ennek a frakciónak szavaztok bizalmat, az emberek mellett választhattok granock vagy aurin karaktert, de lesz egy negyedik faj is, amit még nem jelentettek be. A granockok olyanok, mint egy mókás kőgólem, persze kemények és jól harcolnak. Az aurinoknak nyuszi füle és hosszú, szőrös farka van, ők a Wildstar elfjei, mert nagyon kötődnek a természethez. A játék nagyjából klasszikus MMO-nak mondható, választotok majd fajt, kasztot, ami ezek mellett különleges, az az életút kiválasztása. Lehettek katonák vagy éppen felfedezők, amikhez a játék speciális mellékküldetéseket társít. Ezekről részletesebben korábbi hírünkben olvashattok.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

14. Sturmtiger
2013.02.06. 19:07
Huhh hát az NC kicsit elment 10 éveseknek szánt MMO irányába, mondjuk az Aion Elyosai is határeset voltak a cuki fehér szárnyaikon
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
13. szacsee24
2013.02.06. 22:52
Blade & Soul-t erőltethetnék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
12. gezu1025
2013.02.06. 23:30
És ez tényleg gameplay graf. Hát nem mondom, van tökük, hogy bemernek valamit vállalni ami ennyire rajzfilmes. Érdekes.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
11. Cannapeace
2013.02.07. 02:25
Asszem ezt is oda rakom a többi közé a képzeletbeli e nem kell polcra Esetleg kap annyit hogy felrakom 1x elindítom, ez után le bár az mmo nem az én világom!
Ez csak valami demo akart lenni volt ugye mint régen az első GTA dvd-tok borítója "valóságosnak tűnő valami" amúgy sincs elég gyilkolásszós game 12éves gyerek kezébe? Ez minek? szülők majd aggodnak mikor gyerek veri a gépet mert már megint meghalt a karaktere. De tényleg mi ez a sok fantáziátlan torzszülött JÁTÉK?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
10. Cannapeace
2013.02.07. 02:30
Következő mi lesz jelenkori MMO ahol lehetsz diák, ügyvéd, rendör, bünöző, munkás, csöves, szerelő és a miniszter lesz a 80. szint?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Cannapeace
2013.02.07. 02:33
Sci-fi is fantázia ha jól tudom akkor ebbe most mi az új?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. Szefmester
2013.02.07. 03:31
Szerintem hangulatosabb volt ez a trailer mint a legtöbb önmagát hű de komolynak tituláló mocsok. A grafikai stílusa pedig tökéletes, egy realisztikus grafikájú program csak zabálja az erőforrásokat, ellenben legalább hamar kiszúrja az ember a hibákat. Egy ilyen meseszerű megoldásba bőven elfér egy egy hiba, mert nem tudod hogy az koncepció, vagy csak elszúrták.
Attól hogy valami rajzfilmszerű az még nem 12 éveseknek készült. Tudom hogy van sok olyan szellemi fejlődésben visszamaradott személy aki ezt így gondolja, de hát az az ő bajuk ha azt hiszik attól lesznek komolyak ha nem néznek/olvasnak/játszanak ilyeneket. A mesés grafika mellé pedig lehet egy játék összetett is, ahogy egy realisztikus játék is lehet guppiknak való kihívású és összetettségű. Persze gondolom aki leszólja már most az játszott is vele napokat...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. Profeta051...
2013.02.07. 06:51
Komoly amit egyesek leírnak...A WoWnak is igen meseszerű a grafikája még is millióan játszák. A kommentelők között is tuti akad 1, aki WoWozik, ez sem lesz rosszabb nyugi Egyébként 100x inkább ilyen stílusu grafikáju játék, mint pl a Metin meg a többi koreai stílusu szarkupac.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. croix
2013.02.07. 07:57
Van ennek a stílusú grafikának is létjogosultsága, bár nekem nem a szívem csücske, túlságosan az az amerikais anime stílust nagyolják el ami alapból nem valami túl jó, legalábbis az én szememben aki jó ideje animés már. Ebből a szempontból a Phantasy Star Online 2 sokkal szebb lesz, pedig az sem lesz az az agyon csili-vilizett grafikás játék mint pl a Tera.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Sturmtiger
2013.02.07. 19:51
Szefmester Ugye nem nekem címezted a szellemi visszamaradást?
Egyébként ez az n az x-ediken ilyen stílusú játék és könyörgöm ne legyen már minden MMOban nyuszifülű vagy kicsi-cuki aranyos karakter. Ezt én aberráltnak érzem. A bemutatóban gagyogó csaj meg megint minden csak nem eredeti, és én speciel nem tűrnék meg magam mellett egy ilyen stílusú figurát, legyen az nő vagy férfi. Én azért szerettem az NC Soft-os játékokat (nem mindet) mert próbáltak szépek és realisztikusak lenni, erre itt van ez. És ez nem vitaindító hanem szubjektív vélemény amivel lehet egyetérteni vagy nem, de kikérem magamnak hogy letinédzserezzenek (bár még az lennék...).
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Cannapeace
2013.02.12. 00:34
Akinek nem inge nem veszi magára!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. ZeeroCool1... Sturm...
2013.02.12. 01:27
Szerintem nezz utanna jobban a jateknak mielott iteletet mondasz!
Pl jatekmenet, videok, forumok stb.
Es azutan azt mondod hogy ez a jatek 10 eveseknek lett keszitve akkor szerintem te vagy az aberralt... Lenyegtelen hany eves vagy de azert az eleg ciki hogy hasrautes szeruen ilyeneket irogatsz....
Talan ha nem lennel forumtroll akkor lehet es egy kicsit tobbet adnal a reszletekre es arra hogy utanna nezz dolgoknak ez nem jott volna ki beloled...

Valoszinu a szellemi visszamaradas neked szolt.... Btw nem sokat tevedett....

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Szefmester
2013.02.12. 03:51
És miért kell minden fantasy MMOban az elfeknek jóknak lenniük a törpéknek meg bányászoknak, és mogorva de jó harcosoknak, a gnómoknak cuki kis apróságnak, az embernek a Jack in all trade-nek és az orkoknak az ügyeletes gonoszoknak? Simán lehetnének az elfek rasszisták, akik max a törpékkel haverkodnak mert mint másik hosszúéletű faj megértenék őket, csak míg egyik inkább növénypárti addig a másik inkább technológia párti lenne, vagy a törpéknek sem lenne kötelező a hegyekben bányászkolóniaként élni, hanem az emberi városok alatti csatornahálózatot is megalkothatták volna, vagy az az alatti területek lennének az övék, és az emberek szemében senkik lennének. Az orkok is bármikor túlléphetnének az "én ütök téged mert én éhes" értelmi szinten és lehetne kicsit összetettebb társadalmuk is. stb.

De neeeeem. A Tolkieni fantasy fajok világának nem kötelező olyannak lenniük, csak sokaknak már az alap fantázia is elszállt az oviskor után. Amiket fentebb leírtam pedig még mindig a Tolkieni fajokhoz sorolható csak éppen más jellemábrázolással. Ezek a nyuszifülű természetbuzik az elfek (gyengébbek kedvéért) a kőagyúak az orkok... stb. Ha a karakter/faj az adott világban tökéletesen életképtelennek tűnik miközben léteznek az hibás elgondolás. Bármi is legyen az adott faj külső jegye.

Ezen külső jegyek alapján elítélni egy játékot pedig igenis retardáltság.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Asagrim
2013.02.12. 21:00
Szefmester:

Van egy olyan érzésem, hogy felüdülés lenne neked a most készülő könyvemet olvasnod (ami a széria harmadik része). Egyrészt egyes elfek tényleg csak a törpékkel haverkodnak, másrészt a sztori részletezni fogja hogyan váltak a békés nomád életstílusú orkok militarista fenevadakká a fennmaradásuk érdekében, az emberek brutalitásának a hatására. Nálam nincs skatulya, nálam személyiségfejlődés van, még nemzetségi/faji szinten is.

Igen, itt van a polcon Tolkien, meg többek között a Mabinogion is, amiből ő merítkezett a művei írása során, szóval tudom mit kell kerülni, és hol kell mást alkotni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!