iPon Hírek

2013-ban jön az Age of Wushu

Dátum | 2012. 12. 16.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A Shack News jelentése szerint az Age of Wushu maximálisan hű lesz a történelemhez. A valóság alapján készülő játék Kína történelmének a Ming dinasztia által dominált érájába kalauzol el minket, megjelentetve az akkori 8 kung fu iskolát.

"A játék tradicionális értelemben nem olyan, mint a többi MMO, nem lesznek benne szintek vagy kasztok, csak a 8 iskola, melynek mindnek meglesz a maga követelményrendszere. Lesz egy bevezető periódus a karakteralkotás után/közben, ami segít eldönteni, hogy melyik iskolához csatlakozz."

 


"A 8 Kung Fu iskola név szerint az Emai, Wudang, Shaolin, Beggars' Sect, Scholars, Tangmen, Royal Guards és a Wanderer's Valley. Mindegyiknek megvan, hogy mely képességekre és technikákra helyez nagyobb hangsúlyt. Ha valaki nem tartozik egyetlen iskolához sem, az nagy becstelenségnek számít. Ugyanakkor a játékosoknak nagyon meg kell fontolniuk, hogy hová kötelezik el magukat, mert a választás örök" - magyarázta Tyler Rawlins termékmenedzser.

Folyamatosan dolgozni kell majd a közelharcos technikátokon és a fegyverhasználaton, ahogy növekednek a képességeitek. Minden iskola más értékekre fókuszál, úgy mint például az állóképesség és a belső erő. Rawlins azt is kiemelte, hogy meg kell felelnetek az általatok választott iskola szabályainak és szellemiségének. Ha jól teljesítetek, akkor akár lehettek Ti is az iskola nagymesterei. Ehhez csak az kell, hogy igazodjatok a szabályokhoz és küldetéseket teljesítsetek.

Természetesen lesznek szakmák is a játékban, amik igen nagy hangsúlyt kapnak. Fontos lesz olyan szakmát választani, amire szükség van, mert a játék gazdaságának alapját ez fogja adni.

A harcrendszer kő-papír-olló stílusú. Minden támadás piros, kék vagy zöld körrel van jelölve. A piros a nyílt (kő), a zöld a hárító (papír), a kék pedig a cselező (olló) mozdulat. Néhány hárítás sebzi az ellent, valamelyik a fegyverét rongálja, míg mások gyógyítanak. Nagyon sok féle van, képességektől és fegyverektől függően. A cselek könnyű támadások, melyek célja, hogy megtörjék a védelmet. Ha valaki sorozatosan blokkol, akkor a csel képességet használva áttörhetünk a védelmén, majd használhatjuk a piros támadásainkat, hogy ledöntsük őt.

Egy maximum 3 napos passzív XP szerzési periódus lehetővé teszi a játékosoknak, hogy NPC szerepben helyezkedjenek el a világban. A következő zárt béta fázis december 20-án indul, a teljes játék megjelenése 2013 elejére várható. További részletek a Shack News-on, YouTube csatornához katt.

 

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

10. ByrDer
2012.12.16. 09:32
Ez meglepően jól néz ki. A vizen rohanás nagyon király... bár kissé talán távol áll a történelmi hitelességtől lol.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
9. Szefmester
2012.12.16. 10:15
ha csak az állna távol, de valószínűleg az összes skill távol fog állni tőle. Fura is lenne ha egy egy komolyabb összecsapás után nem játszhatna az ember 1 hétig mert nem gyógyult még fel, még a healerekkel sem. Szóval kell bele az instant gyógyítás. Vélhetőleg chi átadással meg akupunktúrás pontokkal fogják magyarázni.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. No.1.
2012.12.16. 12:25
Elsőnek én is azt a vízen rohanást szúrtam ki.. Az kegyetlen.
Igen szép a játék, de ez a sok szaltó meg forgás az ugrások közt nekem nem jön be.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. noPublicFG
2012.12.16. 12:55
a képek alapján jó. Remélem az irányítást azt nem szúrják el...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. strunyo
2012.12.16. 13:06
ez mókás. Már alig várom h megjelenjen az Age of wulin erre ezek majd kidobnak szinte totál ugyanolyat

Érdekes lesz adolog
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Lazahunter
2012.12.16. 16:03
strunyo

Anyám ... fel sem merült benned, hogy azért annyira hasonlók, mert ugyanaz?
Mert így van, ugyanaz a játék, csak az USA-ban hívják Wushu-nak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Lazahunter
2012.12.16. 16:07
Egyébként Én imádom ezt a mitológiát, de sajna eddig a stílusban csak nagyon alacsony minőségű, grind tartalmú F2P játékok jelentek csak meg, amiket leginkább keleten nyomnak ezerrel.

Még a Fung Wan Online-t szerettem, de csak mert az első között jött ki ... persze azért mai szemmel az is borzalmas volt
Remélem ez fel tud nőni a feladathoz.

Akinek meg nem tetszenek a nagy ugrások, levegőben úszás, vízen futás, háztetőkön ugrálás, az jobb ha tudja, hogy ebben a mitológiában ez alap ... nézzen meg pár filmet, és meglátja (hogy egy populárisabbat mondjak: Tigris és Sárkány)
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Cooley
2012.12.16. 20:25
A Blade&Soul alacsony költségvetésű, Metinkategóriás (zs) koppintása?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. kiskoller Lazah...
2012.12.16. 21:34
Ha a Tigris és Sárkány a Crouching TIger, Hidden Dragon magyar változata akkor egyetértek veled. Abban a filmben mindenki lebeg meg falon fut Kedvencem az amikor a háztetőkön üldözik egymást, de nem James Bond : SKyfall stílusban hanem félig repülve, szinte hangtalanul
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Cooley
2012.12.17. 21:09
Megnéztem pár gameplay videót, hát valami katasztrófa. Jó sokat fizethettek - a teljes költségvetés felét - Jet Li-nek, hogy bámulatosnak titulálja ezt a szart. Mondjuk lehet, hogy a teljes költségvetés fele sem valami sok...
Inkább a Blade&Soul jöjjön már ki vagy még inkább a TESÓ (The Elder Scrolls Online)!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!