iPon Hírek

2015-re csúszna a The Division?

Dátum | 2014. 01. 07.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A tavalyi E3 egyik legnagyobb durranása kétségtelenül a svéd Massive Entertainment készülőben lévő online akciójátéka, a The Division volt. A Gamereactor magazin kapcsolatba lépett egy magát megnevezni nem kívánó fejlesztővel a csapatból, aki a játékot kiadó Ubisofftal ellentétben azt állítja, hogy a darab még nem fog idén ősszel megjelenni. Úgy tűnik a fejlesztők nem örülnek neki, hogy a kiadó ilyen korai dátumot választott a megjelenésre a játékhoz, ami messze van még attól, hogy kész legyen. Egyelőre még csak a grafikai motoron dolgoztak, ami többé-kevésbé már jól működik, de még nem kezdték el a játék világának felépítését és a kalandok összerakását sem. "A tény, hogy a Ubisoft 2014-es dátumot jelölt ki megjelenésre nevetséges, és őszintén szólva nem lesz időnk az idén befejezni a The Divisiont. A projekt nagy, és még nagyon sok munka áll előttünk." A Ubisoft másik sokak által várt címe, a Watchdogs sem véletlenül késik, a bugok és technikai problémák azt mutatják, hogy van még min dolgozni. Azt, hogy a The Division még félig sincs kész, nyilván nem fogja most bevallani a kiadó, ezért ezt a hírt, hivatalos megerősítés hiányában tekintsétek nyugodtan pletykának. Ha mégis bejelentik a késést, ami csak akkor várható, ha már közeleg a kitűzött dátum, akkor legalább nem fog minket meglepetésként érni. Új anyagokkal sajnos nem szolgálhatunk a játékkal kapcsolatban, legyen itt emlékeztetőül a 2013-as E3-as előzetes.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. codex
2014.01.07. 21:02
Ajj, nagyon várom már pedig. De inkább jó legyen mint gyors.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. standoff
2014.01.08. 00:38
Ez szerintem az Ubi-ra nem vetne jó fényt! Bepromóztak 2 jó játékot, az egyiknek pontos dátumot adtak, és csúsztatják 1 évvel majdnem, most a másikról is kiderül, hogy kamu hír volt?
Ha jól emlékszem ezt a másik nagy kiadó is eljátszotta már (R*) nem is egyszer, és akkor ők is kaptak hideget-meleget. Mostanában úgy látszik, hogy "összeszedték" magukat!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. codex
2014.01.08. 06:43
Hát kíváncsi vagyok mi lesz. A Snowdrop engine képességeire szintén.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. mikej95
2014.01.08. 08:06
Snowdrop? PC-n inkább FPS drop lesz, hála nextgennek, inkább késsen és legyen optimalizált!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. DogTheDog
2014.01.08. 10:44
Majd a megjelenes utan eldontjuk,milyen is lett,addig meg mondhat barki barmit.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. westarhga
2014.01.09. 08:53
Ezért megéri várni
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!