iPon Hírek

2017-ig megújították a LOTRO licencet

Dátum | 2014. 01. 14.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A Turbine megnyugtatta a rajongókat, hogy 2017-ig megújította a The Lord of the Rings Online licencét. "Még hosszú évekig szeretnénk támogatni a LOTRO-t" - írta Rick Heaton közösségi menedzser a játék fórumán. "A lehető legérthetőbb szeretnék lenni a témával kapcsolatban, hogy elkerüljük a további félreértéseket: a licencet megújítottuk. Szerződésünk 2017-ig tart." Heatonnek ezért kellett ezt leszögeznie, mert korábban bejelentették, hogy egyelőre nem készülnek új dungeonök és raidek a játékhoz, legfeljebb a régi területek közül fognak néhányat felújítani, és emiatt a kijelentés miatt sok rajongóban az az elképzelés alakult ki, hogy ez már a LOTRO végét jelenti. A Turbine később azt is tisztázta, hogy természetesen terveznek még tartalmakat csapatok számára, nem arra gondoltak, hogy sohasem lesz már új, hagyományos típusú instance vagy raid, mindössze a 2014-es terveiket vázolták. A másik téma, ami előkerült az idei tervek kapcsán az a szerverösszevonásoké. A rajongókat meglepte, hogy a Turbine nem tervez ilyesmit a közeljövőben. Heaton megerősítette, hogy valóban nem kívánják összevonni a szervereket. A játékosok egy másik fontos kérdésre is választ kaphattak: a régi Codemasters szervereken játszó rajongók vajon át tudnak-e majd költözni az új Turbine szerverekre? Úgy tűnik, hogy a válasz az, hogy nem valószínű, mivel ennek komoly technikai akadályai vannak.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

4. noPublicFG
2014.01.15. 02:06
Ezt az MMO-t valamiért nagyon szeretem a megjelenése óta. Néha eszembe jut, akkor előveszem, hónapokat játszom vele, majd elfelejtem, aztán újra előveszem... és így tovább.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. hEngi
2014.01.15. 12:30
Én egyszer probáltam csak ki de nagyon csunya volt Értem én hogy egy mmonak nem ezaz elsődleges szempontja. De mégis... Nagyon szeretem tolkien világát de ez valahogy nekem eddig kimaradt. Lehet belenézek valamelyik nap hátha változott valami
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Aloha
2014.01.15. 14:19
hEngi: A játék maga gyönyörű, a karakterek viszont vállalhatatlanul rondák
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. nemlehet
2014.01.15. 20:16
Nekem az volt a bajom vele, hogy új belépőként elég lehúzós. Lehet hogy nem így van, de nagyon olyan érzésem volt, hogy nekem elég sok pénzt bele kéne öljek, hogy teljes értékűen élvezhessem. Ráadásul kevés a player főleg alacsony szinten így a content fele kiesik. Pedig nagyon jó potenciál van benne, hangulatos is, szóval kár érte.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!