iPon Hírek

2017 őszén jöhet a Star Wars Battlefront 2

Dátum | 2016. 11. 03.
Szerző | Nephin
Csoport | JÁTÉK

Blake Jorgensen, az Electronic Arts pénzügyekért felelős igazgatója jelentette ki a tegnapi beszámoló keretében, hogy a Star Wars Battlefront 2 egy év múlva érkezik. Ahogy elmondta, keményen dolgoznak, hogy a játék magával ragadó élményeket nyújtson. Jorgensen egy másik alkalommal már beszélt arról, hogy a második rész nagyobb és jobb pályákat tartalmaz majd. Felhasználják hozzá az új filmek tartalmát is, de pontosabban nem árulta el, melyikét. Az első Battlefront csak az eredeti trilógia elemeit használta.
Az EA a tervek szerint minden évben kiad majd egy Star Wars-játékot három-négy éven keresztül. A Battlefront-folytatás érkezése sem meglepetés, hiszen az első rész 14 millió példányban kelt el, ezzel túlteljesítette az előzetes várakozásokat. A második epizódot ismét a DICE készíti, ezúttal a Motive Studios közreműködésével. Nem ez az egyetlen Star Wars-játék, melynek készítése folyamatban van. A Titanfall fejlesztője, a Respawn egy külső nézetes akció-kalandjátékon, a Dead Space-t készítő Visceral Games pedig egy másik SW-projekten dolgozik az Uncharted munkálatainak vezetője, Amy Hennig irányításával.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

9. RudiSZT3
2016.11.03. 08:38
Nem is tudom, hogy örüljek-e.
Az első SW Battlefront jó lett, sokat játszottam vele, de nagyon hiányzik belőle a story campaign. Ha most csinálnának egy tök hasonlót továbbfejlesztett motorral, új pályákkal meg fegyverekkel, az csak olyan lenne, mint egy DLC+ráncfelvarrás. Szóval kevésnek tartanám.
Persze az is lehet, hogy a Battlefield 1-hez hasonlóan ehhez is írnak majd valami rövidke történetet pár küldetéssel. A semminél már az is jobb lenne.

Lehet, hogy inkább a többi készülő SW játéktól kéne várnom komolyabb single playert?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
8. MastR
2016.11.03. 09:42
Nekem már az 1 sem tetszett, unalmas agyatlan lövöldözés volt végtelenítve, cél nélkül. A BF1 is az. Csinálhatnának már valami jó RPG-t vagy kalandjátékot, mert ebből a sok Battlefield klónból már lassan Dunát lehet rekeszteni. Kíváncsi vagyok rá hogy meddig hagyják még a játékosok hogy ugyanazt a játékot adják el nekik évről évre, kicsit jobb grafikával.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
7. LGx
2016.11.03. 10:45
KOTOR szintű SW játékot, vagy semmit!
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
6. B_Real RudiS...
2016.11.03. 11:01
Én kihasználtam a 48 ingyen órát az Origin-ben, de semmi nem késztetett arra, hogy ezért bármennyit is fizessek. Pedig szeretem a SW univerzumát attól függetlenül, hogy nem vagyok keményvonalas rajongó. Most néztem, Galaxisnál jön az Ultimate Edition 11000 Ft-ért, ami tartalmazza a Season Passt is. Kerek 1 éve 60+60 euróért volt megvásárolható ez a csomag. 37000 Ft (ha dobozosan vetted meg az alap játékot, akkor mondjuk 34000 körül). Szép áresés.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. Ashface
2016.11.03. 11:45
Az egy dolog, hogy mennyien vették meg, azzal bezzeg nem dicsekednek el, hogy hány aktív felhasználója van jelenleg.

A korábbi Battlefrontokhoz képest nem tetszett a rendszere. Az, hogy a járműveket powerupok formájában lehet fölvenni a mapon szerte meg szét, nekem igen agyonvágta az egészet. Nem is beszélve a kártyás hülyeségről. Ha a Battlefront 2 csak egy az egyben másolja is a Battlefield 1-et, amin eléggé érződik a Battlefront hatása, már akkor is csak jobb lehet mint az első része.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. noPublicFG Ashfa...
2016.11.03. 12:08
Lehet, hogy nem vetted észre, de a Battlefield 1 meg teljesen olyan, mint a Battlefront...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Supra
2016.11.03. 13:16
"minden évben kiad majd egy játékot három-négy éven keresztül"

Várhatóan egytől-egyik magas színvonalú és a végletekig csiszolt darab lesz.
Úgy látom az EA-nál felvételi követelmény hogy kényszeresen hülyeséget beszéljen valaki.
Én meg az elkövetkező négy-öt évben évente egy lottó ötöst tervezek. Megalapozott, átgondolt terv alapján...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Ashface noPub...
2016.11.03. 13:51
Nem teljesen. Vannak hasonlóságok, De pl. ami kifogásom volt a Battlefrontban és szóvá is tettem, az a Battlefieldben már hála az égnek "battlefieldesebb", és sokkal inkább a hagyományos Bf megoldásokhoz közelít.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. CannaBEAST
2016.11.03. 19:26
Haverom egyszer felajánlotta, hogy ingyen megajándékoz a SW Battlefront 1-gyel. Abban a szent pillanatban eszembe jutottak a játékkal kapcsolatos rémálmaim, amelyekkel korábban (a béta idején) részesültem.
A lényegre térve, ha jön a következő rész, én nem fogom csurgatni a nyálam. Ha lesz benne erős campaign, akkor esetleg kipróbálom, ha tetszik talán megveszem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!