iPon Hírek

23 Eee PC-variánst tervez az ASUS

Dátum | 2008. 07. 30.
Szerző | Gabriel
Csoport | NOTEBOOK

Azt eddig is tudhattuk, hogy az ASUSnak komoly tervei vannak az Eee PC-kkel, de a cég egy előadása arra enged következtetni, hogy ezek még annál is komolyabbak, mint valaha is gondolhattuk volna. Nem kevesebbet terveznek ugyanis, mint összesen legalább 23 különböző Eee PC-variáns megjelenítését.


Amint a képen is látható, az előadás egyik kulcsdiája arról tanúskodik, hogy számos, már ismert - és általában az alsó kategóriás "Smart Casual" (kb.: okos alkalmi) fedőnév alá csoportosított - gépen túl még jó adag újdonságot is terveznek. Ezek legfigyelemreméltóbbika az "Ultimate" (végső) kategória, amely két új gépet tartalmaz, S91 és S101 néven.

A leírás szerint ezek az új rendszerek rendkívül vékonyak és könnyűek lesznek célközönségük pedig az utazók, a felső tízezer, akik luxusgépre vágynak, valamint mindazok is, akik mindig szeretnék magukénak tudni a lehető legújabb technikákkal felvértezett gépcsodákat - és, meglepő módon, az írók is (ami csak azért furcsa, mert a billentyűzet és a szövegszerkesztő (meg esetleg a netelérés) igazán nem mondhatóak különleges dolgoknak).

Árakról és megjelenési dátumokról nem esett szó, azt azonban mindenképpen érdemes lesz megfigyelni, hogy mennyibe kerülhet majd vajon egy olyan, ugyebár leginkább a költségkímélő árakról ismert Eee márkanéven megjelenő gép, amit ugyanakkor a "felső tízezernek" és az "elitnek" terveztek.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!