iPon Hírek

24 hüvelykes Dell monitor DisplayPorttal

Dátum | 2008. 01. 18.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

A Dell újabb DisplayPorttal ellátott LCD monitort mutatott be, amely 24 hüvelykes képátlóval áll a felhasználók rendelkezésére. A vállalat korábban már mutatott be DisplayPort csatlakozóval ellátott monitort: a 3008WFP már egy ideje elérhető, ám a monitor a professzionális célközönséget célozza meg, plusz kétszer drágább, mint a most bemutatásra kerülő újdonság.


A Dell legfrissebb DisplayPortos monitora 2408WFP névre hallgat, a monitor jóval olcsóbb, mint 30 hüvelykes társa, ám a 748 dolláros ára miatt még mindig csak kevesek számára lesz elérhető. A Dell 2408WFP 1920x1200 pixeles natív felbontással, 6ms-os válaszidővel és 400cd/m2-es fényerővel próbálja majd meghódítani a monitor piacot. A termék nem csak DisplayPorttal van ellátva, a csatlakozók között természetesen jelen vannak a manapság elterjedt DVI és VGA csatlakozók is: előbbiből két darab, míg utóbbiból egy darab áll rendelkezésünkre. Az újdonság ezen kívül S-Videó és kompozit bemenetet is kínál, egyszóval multimédiás központ szerepét is könnyedén betöltheti, már ami a megjelenítést illeti.

A 2408WFP mostantól rendelhető a Dell on-line áruházából: a készülék 748 dolláros árában 5 éves garancia is benne foglaltatik, de aki beéri a három éves garanciaidővel is, az valamivel olcsóbban, mindössze 699 dollárért tudhatja magáénak a nem mindennapi Dell monitort. A DisplayPorttal felszerelt újdonság sajnos még három éves garanciával is jóval drágább, mint az előző generációs Dell 2407WFP modell.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!