iPon Hírek

26 év után visszatér az Archon

Dátum | 2009. 10. 11.
Szerző | Magrathea
Csoport | JÁTÉK

A klasszikusnak számító Archon: The Light and the Dark-ot újra feltámasztják PC-re. Az eredeti még 8 bites otthoni számítógépekre készült, a korai IBM PC-k és Mac-ek korszakában.

A sakk szerű stratégia és egy az egy ellen akció műfaj az utóbbi időben már megejtette a nagy visszatérését iPhone-ra, a React! Games nevű fejlesztőgárdának köszönhetően. 2008-ban szerezték meg a licenszet a Free Fall Games-től, hogy több platformra is készítsenek egy Archont. Az első iPhone-ra jött (Archon Evolution címen) idén júniusban.


Az új verzióban először lesz lehetőség 4 személyes multiplayerre és karakterfejlesztésre. Ezen kívül lesznek még benne power-upok, jó néhány újfajta tábla, achievementek és online multi.

A React tervbe vett még egy második iPhone-os játékot is, egy egyedül játszható darabot, melynek címe Archon: Conquest. Ez összesen 4 kampányt és 60 küldetést fog tartalmazni. A játék már előterjesztésre került az App Storeban, szóval hamarosan számítani lehet a megjelenésére.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

2. axe
2009.10.11. 17:23
VISSZA A HIRHEZ

 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. pdx06
2009.10.11. 19:04
Eme játéknak köszönhetem hogy összegyűlt anno egy zsákra való törött QuickShot joystickom. Nagyon jó játék volt, főleg ha ketten játszottuk. Csak kár hogy a remake-knek sem sokkal szebb a grafikája mint az eredetinek.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!