iPon Hírek

2GHz-es DDR3-as memória a Kingmaxtól

Dátum | 2008. 01. 11.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | FŐ EGYSÉG

Az idei CES bővelkedik az újdonságokban: most a Kingmax különlegességét mutatjuk be, amely tulajdonképpen nem más, mint egy 2000 MHz-en ketyegő 2 GB-os kapacitással bíró DDR3-as modul. A Kingmax termékén található hűtőbordák kísértetiesen hasonlítanak a Corsair Dominator memóriáinak hűtésére, valószínűleg hatékony a Corsair találmánya, hiszen egyre több gyártó készít hasonló dizájnnal bíró hűtőbordákat.


A Kingmax DDR3-as moduljának a 2000 MHz-es órajel eléréséhez extrém feszültségre van szüksége: a chipek 2,15V-ot kapnak a stabil működéshez, érdekességképpen a DDR3-as szabvány 1,5V-os feszültséggel rendelkezik. A 2000 MHz-es memória modulok CL9-9-9-24-es időzítésekkel rendelkeznek, ez kissé magasnak tűnhet, de ne felejtsük el, hogy a chipek 2 GHz-es órajelen üzemelnek.

A Kingmax 2 GB-os DDR3 2000 MHz-es memóriáira már most vannak megrendelések. A gyártó a termék árával kapcsolatban nem szolgált információkkal, de modul valószínűleg nem is lesz megfizethető az átlagfelhasználók számára, igaz nem is nekik készül.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások