iPon Hírek

3 dollár sok? Akkor mit szólsz 40-hez?

Dátum | 2009. 10. 13.
Szerző | Gabriel
Csoport | SZOFTVER

Érdekes eljárással "leckéztette meg" a Schiau Studios azokat, akik sorozatosan arra panaszkodtak nekik, hogy túlságosan is drágának találják 3$-ért az Alchemize c. iPhone-os játékukat: drasztikusan megemelték az árát.

Nem kevesebb, mint 40$-ra, ami mondjuk valóban alkalmas lehetett az érintettek alapos elgondolkodtatására azt illetően, hogy akkor most mit is lehet drágának tekinteni - hathatósan kihangsúlyozva így azt a tényt, hogy egynéhány dollárnál bizony vannak jóval magasabb árcímkék is.

Természetesen az áremelést nem szánták véglegesnek; egy idő után újra visszavitték az eredeti, 3$-os szintre, azt az összeget pedig, ami az ideiglenes áremelés ideje alatt befolyt a játékból, egy az egyben eladományozták jótékony célra. Nem lehet ugyan tudni, hogy ez mennyi volt (eléggé kérdéses is, hányan adtak ki ennyit a játékért, ha annyian sokallták a 3$-t is), viszont a gesztus mindenképp szép.

Egyelőre még nem lehet tudni, hogy az akció elérte-e a célját az érintetteknél, de a jelek szerint arra már elég volt, hogy a nem-panaszkodókat a panaszkodók ellen fordítsa a "tényleg jók most az árak, ne tegyétek tönkre" jelmondattal.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. axe
2009.10.13. 21:18
600.- egy ilyen ér.... főleg 8000
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. YuGabe
2009.10.13. 21:28
IPhone-on azért nem mindegy. Sima klasszikus match-3 típusú játékok biztosan vannak drágábban is, mint $3. Sőt, IPhone-on nem mindegy, hogy érintős a játék, úgy valszeg élvezetesebb.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. TescoZsomi
2009.10.14. 10:47
Höhh... Kifordult világ... Tudtommal a vásárlónak azt kell eldöntenie, hogy megveszi-e a terméket az adott árért, nem pedig azt, hogy mennyi legyen az ár. Mi köze neki hozzá?? Mennyi pénzt, időt és energiát ölt Ő a fejlesztésbe?? Honnan tudja mennyit ér a játék??
Röhej...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!