iPon Hírek

30 hüvelykes Dell monitor Display porttal

Dátum | 2007. 11. 13.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | MEGJELENÍTÉS

A Dell bejelentette legújabb LCD monitorát, amely 30 hüvelykes képátlóval büszkélkedik. A Samsung korábban már bemutatta monitorát, amely Display portot is tartalmaz, és amely így az első monitor a piacon, ami Display porttal kerülhet forgalomba, legalábbis a gyártó állítása szerint. A Dell 3008WFP ha nem is elsőként, de rendelkezik Display porttal, a készülék tulajdonképpen a 3007WFP típusjelzéssel ellátott monitor frissített változata.

A rengeteg csatlakozó között ott lapul a Display port is.
A 3008WFP 25060x1600 pixeles felbontással rendelkezik, mint a korábbi modell, a 3007WFP, ám nem is itt kell keresni a frissítés következményeit. A készülék bemenetekkel gazdagon fel lett szerelve, ezek között találunk HDMI, VGA, két darab DVI, s-Video és kompozit csatlakozókat, egyszóval mindent, amire csak szükség lehet egy komoly monitor esetében. A készülék frissítése a bemenetek számában gyakorlatilag ki is merül, legalábbis nincs egyéb információ a változásokat illetően.

A Dell 3008WFP szállítása hamarosan megkezdődik, a készülék várható ajánlott fogyasztói árával kapcsolatban egyelőre sajnos nincsenek pontos információk.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.11.13. 15:55
A Dell bejelentette legújabb LCD monitorát, amely 30 hüvelykes képátlóval büszkélkedik. A Samsung korábban már bemutatta monitorát, amely Display portot is tartalmaz, és amely így az ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!