iPon Hírek

30 perc a lelőtt Legacy of Kain: Dead Sun játékból

Dátum | 2015. 02. 23.
Szerző | InGen
Csoport | JÁTÉK

Eredetileg PS3-ra és Xbox 360-ra készült a Legacy of Kain: Dead Sun, és legalább három évig dolgozott rajta a brit Climax stúdió, ami korábban a Silent Hill: Shattered Memorieson, most pedig a Assassin's Creed Chronicles: China-játékon tevékenykedik. A Crystal Dynamics ugyan akkor éppen javában az új Tomb Raideren dolgozott, de a franchise eredeti alkotóiként azért besegítettek ők is. A Square Enix megerősítette, hogy tényleg létezett a projekt, mint ahogy azt is, hogy egyébként most már sosem fog elkészülni. Egy belsős forrás szerint a játék fejlesztését azért állították le, mert egyszerűen nem a "megfelelő játék volt a megfelelő időben". Az alábbi játékmenet videó a vertical slice-ból készült. A vertical slice egy olyan próbapálya, melyet a fejlesztés korai szakaszában készítenek el, és ami egyben demonstrálja a játék összes tervezett lehetőségét, hogy a fejlesztők ki tudják próbálni, mennyire szórakoztatóak és működőképesek az egyes mechanizmusok. A játék láthatóan bőven merített ötleteket az Assassin's Creed-sorozatból. Mivel a videót sajnos nem lehet beágyazni, itt a link a YouTube-ra.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

5. Stormrage
2015.02.23. 18:14
nagyon szerettem a soul reaver-t, kar, hogy ebbol nem lesz semmi....
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Meteoreso
2015.02.23. 18:55
Valami nagyon egyedit hoztak létre az biztos.
De ha valami kék és nincs rendben a gravitációval az nem az AVATÁR?
Ez a játék olyan mint a mákostésztás lekváros tejbegríz egybe.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. Fr3dd87
2015.02.23. 19:26
Sajnálattal hallom, vagyis olvastam, bár úgy gondolom, lehet csak én, hogy jelen időnkben méltó ellenfele lenne az Assassins Creed sorozatnak.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. mikej95
2015.02.23. 20:28
Ellenben a Shadow of Mordor ami 80%-ban AC másolat, a maradékban pedig LotR és Nemezis System megjelenhetett. Tényleg nagy gondok vannak a játékiparral, jó játékokat kaszálnak el az esetek felében nevetséges kifogásokkal.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. cay
2015.02.23. 21:14
Hát nemtom... imádtam a Soul Reaver-t anno, de ez így ebben a formában nem túl ámulatba ejtő, megértem miért kaszálták... remélem előbb-utóbb kapunk egy igazán ütős LoK játékot.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!