iPon Hírek

30 Years of WrestleMania játékmód a WWE 2K14-ben

Dátum | 2013. 08. 12.
Szerző | Morte
Csoport | JÁTÉK

A 2K bejelentette, hogy a WWE 2K14-ben, szerepelni fog egy 30 Years of WrestleMania nevű játékmód, amely a WWE történelmének három évtizedén keresztül ível át. A nosztalgikus szóló kampányban több mint 45 meccs fog szerepelni, többek között a Hulk Hogan vs. Andre the Giant a WrestleMania 3-ból, a Dwayne "The Rock" Johnson vs. "Hollywood" Hulk Hogan a WrestleMania 18-ból és a WrestleMania 28 fő eseménye, a The Rock vs. John Cena. A 30 Years of WrestleManiát a 2014 április 6-án New Orleansban megrendezésre kerülő korszakalkotó WrestleMania 30 rendezvény inspirálta. Ez a játékmód egy progresszív szóló kampány keretein belül szervezi le a meccseket a WWE 5 különböző korszakának szellemében. A játék mindegyik korszakot egyedi hangulatelemekkel ábrázolja, korhűen megalkotott arénákkal, WWE Superstar belépőkkel, a különböző korszakokra jellemző grafikával és szűrőkkel, ezen kívül filmbejátszások színesítik és keltik életre a versenyek hangulatát. A kitűzött célok és feladatok arra bátorítják a játékosokat, hogy újraalkossák az emlékezetes pillanatokat. A feladatok teljesítéséért különböző jutalmak járnak, pl. extra WWE versenyzők, alternatív mezek, új arénák és WWE archív fotók. A 30 Years of WrestleMania játékmód bejelentését a Twitch.TV is közvetíteni fogja augusztus 17-én szombaton, a műsorvezető Jim Ross, Jerry "The King" Lawler WWE hírességek és Damien Sandow WWE szupersztár lesznek. A játék nálunk november 1-én fog megjelenni, az előrendelők a The Ultimate Warriort is megkapják extra karakterként.
Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

3. patrik2991
2013.08.12. 18:57
Jajj, egy újabb szappanoperás játék.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. nemlehet
2013.08.12. 20:26
Vicces Az előző rész jó volt. Egyrészt nagyon jó volt a karakter generáló (Mr. Proper vs. Aquaman meccset toltunk a haverral )másrészt az attitude era mód is tetszett. Ez se lesz majd rossz ha nem szúrják el az irányítást.

Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy most új sztárok helyett inkább visszahozzák a veteránokat a WWE-be? Undertaker, Kane, RVD, The Rock, Mick Foley meg még mit tudom én hány évekkel ezelőtt visszavonult karaktert hoztak vissza. Ennyire nincs friss egyéniség?
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. Szefmester
2013.08.12. 21:54
Nem az hogy nincs friss egyéniség, egyszerűen a mostaniak annyira bicskanyitogatóak hogy az már fáj. De a "sztárokkal" még nem is lenne nagy gond.. de a szkript írók... azok valami botrányosan gyengék az utóbbi években. Előrejelezhető, sablonos.. unalmas... és olykor már idegesítő.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!