iPon Hírek

300 millió készülék globálisan, rekord a Samsungnál

Dátum | 2011. 12. 19.
Szerző | DemonDani
Csoport | MOBILTELEFON

A Samsung hihetetlen eredményeket produkált az elmúlt évek során, és úgy tűnik, hogy messze még a csúcs. A nagyobbik dél-koreai vállalat egy sajtótájékoztatót tartott a nagy bejelentés alkalmával, ami során arról is beszéltek egyebek mellett, hogy az idei eladásaik meghaladták a 300 milliós példányszámot, most először a történelem során.

Ebben persze benne van minden mobil eszköz, így nem csak az okostelefonokra vonatkozik az elképesztő számadat. JK Shin, a Samsung mobil kommunikációs részlegének vezetője elmondta, hogy rendkívül büszkék erre a mérföldkőre, és az év elején közel sem számítottak ilyen eladásokra, és csodálatos érzés tölti el, mikor arra gondol, hogy a gyártó készülékei az egész fogyasztói világ számára ennyire vonzóak. Továbbá megemlítette, hogy ez egy páratlan eredmény a piac történetében, és nincs még egy olyan vállalat, aki ennyire széles választékot biztosítana a készülékek, a különböző platformok és a hardverek terén, valamint bízik benne, hogy a sikerek 2012-ben sem maradnak majd el.

Wave 3 és Galaxy S II
Idén megdőlt a leggyorsabb 10 milliós eladási rekord, ami az olcsó Samsung Star után már a csúcskategóriás Galaxy S II nevéhez fűződik, és egyedül az Apple termékei szerepeltek jobban a történelem során. Az előd Galaxy S csak a harmadik a Samsung toplistáján, így az S III jó előjelekkel érkezik majd jövőre. Egy másik kiemelendő teljesítmény a cég neve mellett, a saját fejlesztésű okostelefonokon szolgáló bada OS, ami megdöbbentő módon megelőzi a Microsoft Windows Phone rendszerét az összesített piaci részesedés terén, pedig mindössze a Samsunghoz fűződik a létezése, és az új zászlóshajó is csak az év végére futott be a Wave III személyében.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

6. I.Jozsef83
2011.12.19. 08:37
Ha nem bízzák el magukat és megmaradnak a földön, valamint a készülékek beárazásai is jók lesznek maradnak az élen , nekem is egy SAMSUNG okoskám van - nagyon megvagyok vele elégedve, igaz még "csak" android 2.2 van rajta - de hamarosan frissítés lesz
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
5. expander
2011.12.19. 08:49
Én is nagyon szeretem a Samsung termékeit. Megbízható, amit a hosszú garanciaidő is bizonyít. Regisztrálva 26 hónap a garancia, házhozszállítással!!! Még soha nem volt vele gondom nem úgy mint az apple termékeivel, az állandóan elromlott. Maradok samuéknál
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
4. Riddick77
2011.12.19. 16:05
Galaxy S em van és tökéletes. Inkább már mini számítógép ,mint telefon.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
3. sanyix
2011.12.19. 17:03
A samsunggal az a baj hogy ugyanúgy áraz mint az epl... durván túl.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
2. Simba
2011.12.19. 20:48
Én is most váltottam HTC-ről Samsung-ra egy Note-ot vettem. Mondjuk nálam a méret volt a döntő tényező.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!
1. expander
2011.12.20. 10:18
sanyix
Szerintem nem áraz túl ha figyelembe vesszük a minőséget és a garancia időt! Az alma is kb ilyen drága de fele annyi garanciát ad és nem jobb a minősége sem.
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!