iPon Hírek

320 GB-os Western Digital Passport HDD

Dátum | 2007. 12. 03.
Szerző | J.o.k.e.r
Csoport | ADATTÁROLÁS

A Western Digital Passport merevlemez sorozata sokak számára ismerős, a termékcsalád most egy új taggal bővült a 320 GB-os tárolókapacitással rendelkező 2,5 hüvelykes merevlemezt tartalmazó modell személyében.


A 320 GB-os Western Digital Passport külső tárolóegység rendkívül stílusos házzal rendelkezik: a termék esztétikus fekete borítása bármilyen notebook mellett megállja a helyét. A gyártó főként notebook tulajdonosok számára készítette az újdonságot, amelynek segítségével a 60 GB-os vagy 80 GB-os merevlemezzel rendelkező készülékek adattároló kapacitását egyszerűen és gyorsan meg lehet növelni. Az újdonság az alacsony fogyasztásának köszönhetően nem igényel plusz energiaforrást, az USB csatlakozón keresztül képes az adatok továbbításán kívül a működéséhez szükséges áram felvételére is. A WD Passport meghajtók rendkívül könnyűek: az újdonságok súlya mindössze 142 gramm.


A WesternDigital Passport meghajtói többféle színben érhetőek el, így mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb színt (fényes fekete, fényes fehér, metál vörös, metál rózsaszín vagy élénk zöld). A 2,5 hüvelykes Passport egységek kompatibilisek a Windows és a Mac operációsrendszerekkel egyaránt. Windows rendszereknél a mellékelt szoftver segítségével az adatainkat 128 bites titkosítással is elláthatjuk.

A Western Digital 2,5 hüvelykes 320 GB-os Passport egységei rövid időn belül elérhetőek lesznek kereskedelmi forgalomban, a készülékek ára 230 dollár körül mozog, ez átszámítva mintegy 40-45.000 forintos tételt jelent, ez az ár idehaza viszont valószínűleg szokás szerint magasabb lesz.

Új hozzászólás írásához előbb jelentkezz be!

Eddigi hozzászólások

1. Svindler
2007.12.03. 15:54
vissza a hírhez

A Western Digital Passport merevlemezsorozata sokak számára ismerős, a termékcsalád most egy új taggal bővült a 320 GB-os tárolókapacitással rendelkező 2,5 hüvelkyes merevlemezt ...
 
Válasz írásához előbb jelentkezz be!